Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

OLD stuff...

Postări Recomandate

N-am mai trecut pe Academiei...cred ca sunt vreo 25 de ani! Ce se mai vinde in acele magazine?

Mi-am adus aminte de tinerete...la doua-trei zile eram prezent acolo sa mai cumpar cate ceva. Pierdeam ore in sir prin magazinele alea...ma uitam la toate piesele si-mi faceam o lista cu pretul lor. Ce mai imi placea sa ma uit la toate piesele... si la tot ce era mai nou..sa nu-mi scape nimic.

Ce vremuri.....!

Link spre comentariu

Nefiind din Bucuresti nu prea am umblat prin gang la academie. Am cumparat doar de doua ori si am luat plasa. Dupa aia am luat numai de la studenti, din Timisoara. Peste ani aveam sa devin si eu unul din ei (vorbesc de activitatea economica paralela).

Link spre comentariu
Acum 3 ore, mac01 a spus:

N-am mai trecut pe Academiei...cred ca sunt vreo 25 de ani! Ce se mai vinde in acele magazine?

Mi-am adus aminte de tinerete...la doua-trei zile eram prezent acolo sa mai cumpar cate ceva. Pierdeam ore in sir prin magazinele alea...ma uitam la toate piesele si-mi faceam o lista cu pretul lor. Ce mai imi placea sa ma uit la toate piesele... si la tot ce era mai nou..sa nu-mi scape nimic.

Ce vremuri.....!

Nu prea se mai vand piese ca pe vremuri, acum se vand zdranganele stralucitoare din turcia si china...

a1.jpg

a2.jpg

a3.jpg

Link spre comentariu
1 oră în urmă, Усилитель a spus:

In 1981 la noi se puneau masinile din accidente in centrul orasului pt a trage concluzii si invataminte ....am vazut personal .....

https://www.presasm.ro/fotogalerie-accidentul-cu-trei-morti-care-a-socat-satmarenii-prezentat-in-centrul-satmarului/

Da, si la noi au fost cateva, dar azi nu le-ar ajunge centrul orasului, ar trebui undeva la periferie alocat cateva hectare.

Link spre comentariu

In schimb, nimanui nu pare sa-i pese de asta(ca tot veni vorba de Str. Academiei...) e nelocuita, e drept, dar risca sa cada in capul trecatorilor!

https://www.google.ro/maps/@44.4341494,26.0996459,3a,26.6y,264.76h,96.16t/data=!3m6!1e1!3m4!1sF1keJLkC4gQx3uEhBDWAVQ!2e0!7i13312!8i6656

"Ultracentral"-"apartamente de lux", "inelul interior"(?!) -MY ASS!https://media3.giphy.com/media/GDuOdHz0lCzNS/giphy.mp4

https://www.google.ro/maps/@44.4342447,26.0996334,3a,15y,55.68h,117.79t/data=!3m6!1e1!3m4!1s7l20yZyS_GXOYuEkQE9SZw!2e0!7i13312!8i6656

Editat de Spitfire
Link spre comentariu

Alcon, fotografia nu e dupa cutremurul din 1977. Ups, azi se implinesc 43 de ani!!!! E biserica de linga arhitectura, adica a fost, acum sunt blocuri si o fintina.

Spitfire, cladirea aia,  avea pe colt o cofetarie, apoi niste magazine si o circiuma. Parca asa imi aduc aminte. Sub coloane au ramas tot magazine de electronice, sau e doar firma?

Acum 8 minute, d2134 a spus:

Asta ar trebui facut si acum dupa fiecare accident grav

Nooo, in nici un caz! Ai putea fi dat in judecata, ca lezezi confortul psihic al trecatorilor!

Link spre comentariu
Acum 26 minute, icar a spus:

Alcon, fotografia nu e dupa cutremurul din 1977. Ups, azi se implinesc 43 de ani!!!! E biserica de linga arhitectura, adica a fost, acum sunt blocuri si o fintina.

Spitfire, cladirea aia,  avea pe colt o cofetarie, apoi niste magazine si o circiuma. Parca asa imi aduc aminte. Sub coloane au ramas tot magazine de electronice, sau e doar firma?

Nooo, in nici un caz! Ai putea fi dat in judecata, ca lezezi confortul psihic al trecatorilor!

Cel mai bine ar fi daca, bazat pe spionajul pe care il fac G oo ag le, Fa ce b uci si altii, toti vitezomanii si handicapatii care se cred regii soselelor si n-au auzit in viata lor de legislatia rutiera si de semnalizare, ar fi invadati in loc de reclame la pitipoance cu poze cu accidente grave si mortale cu toate detaliile necesare. 

Abia atunci as intelege si eu ca sint folosite cum trebuie datele spionate de pe telefoanele lor de fite.

Link spre comentariu

Sesebe, nu cred ca ar folosi! Au bine infipt, in neuronul din posesie, ca "mie nu mi se poate intimpla asa ceva"

Cind le moare cite un amic vitezoman, zic: baiat bun, da' n-a avut noroc, dupa care dau blana la acceleratie!

Editat de icar
Link spre comentariu
Acum 1 oră, alcon a spus:

dbe.jpg

Mda, Armata Romana, autotractorul de tanc si in dreapta pare a fi acelasi sasiu echipat ca masina de geniu.

Acum 19 minute, icar a spus:

Sesebe, nu cred ca ar folosi! Au bine infipt, in neuronul din posesie, ca "mie nu mi se poate intimpla asa ceva"

Cind le moare cite un amic vitezoman, zic: baiat bun, da' n-a avut noroc, dupa care dau blana la acceleratie!

Vorbesti despre motociclisti???

:d

Aaaa, scuze, aia fac si un meeting de protest pe roti impotriva "conservarilor" inconstienti care se baga in calea motocicletei!

Editat de Ion_Bumbu
Link spre comentariu
Acum 57 minute, icar a spus:

De acord dar numai partial.

Eu i-as imparti in minim 3 mari categorii:

1. Cei la care sigur nu vor avea nici un impact - dar cred ca nu vor fi foarte multi astia. Si ma refer ca acest gen de "reclama" sa fie foarte foarte insistent nu doar 1-2 imagini pe zi.

2. Cei la care va avea efect si-si vor corecta cit de cit comportamentul in trafic

3. Cei ce isi vor schimba comportamentul doar ca sa scape de reclame nu pt ca ei ar considera ca exista vreun pericol.

Si binenteles orice alta varianta.

Eu as propune acest lucru doar ca experiment social timp de un an si apoi dupa 12 luni de experiment sa se analizeze rezultatele DAR nimeni nu va fi deacord sa piarda banii din reclamele cu pitipoance.

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări