Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

OLD stuff...

Postări Recomandate

Acum 1 oră, icar a spus:

Nica, perinita la un revelion antic si de demult. Din pacate, multi, prea multi de acolo nu mai sunt!

Buna

Poi pe vremuri perinita incheia orice revelion.Era ultimul dans si acolo se vedeau simpatiile.:rade:

In functie de "preferintele" sotiei,la intoarcerea acasa iesea scandal sau nu.:rade:

Spor tuturor

Alex

L.E.Am prins vremurile alea.

Link spre comentariu

Cum sa nu? Se traia mai ceva ca in Elvetia, in Regatul Romaniei de atunci.

Doar ca niste "nimeni" s-au rasculat pe la 1907. Si domnul din imagine, dupa ce s-a terminat cu rascoala, a intrebat: "Avem niscaiva documente referitoare la cati morti au fost cu acest prilej?". Iar raspunsul a si venit: "Evenimentul nici nu a existat. Nici usturoi n-am mancat, nici gura nu ne miroase."

Link spre comentariu

... Iar dosarele respectivului eveniment au fost facute disparute incat nimeni nu mai poate stabili cu dovezi incontestabile numarul real de morti de atunci si vinovatii, intocmai cum mai incoace un anumit dosar al unui contract de un miliard pentru constructia unei autostrazi a fost si el facut pierdut, ceea ce ne confirma faptul ca politicienii de azi chiar continua traditia celor de atunci!

Link spre comentariu

Oare acum or mai exista asa ceva?

Traian, dosarul ala e pierdut, cum ia io popa! Cit de timpiti pot fi, ca sa ne creada asa de prosti! Bun, s-a pierdut unul, cel de la noi, dar ala de la beneficiar unde-i? S-a pierdut si ala? Siiii....chiar numai doua exemplare au fost? Si cind iti cumperi un telefon, contractul se face in trei exemplare! 

Istoria noasta este o minciuna de la daci pina acum. Adevarul e spus funtie de orinduirea aflata la putere. Mihai Viteazul, a fost un aventurier, pus pe cuceriri, cum era moda vremii! La durut pe el de unirea provinciilor romanesti, fix in ...pix! Comunistii au deturnat evenimentele, facindu-l un erou ce se gindea la binele tarii. Vorba cuiva de pe aici, i-am batut pe turci de le-au mers fulgii, dar...le-am platit tribut sute de ani! 

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări