Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

OLD stuff...

Postări Recomandate

Acum 47 minute, validae a spus:

Butonul ,,Impuls,, declanşează temporizarea.Dar butonul de reglaj al timpului nu e cel original, e unul recuperat de la un radio ,,de epocă,, fiindcă lipsesc marcajele orientative cu timpii de funcţionare, nu puteai să reglezi fără un reper numeric, orientativ măcar....

Deasupra de buton este fereastra aia cu dunga verticala si in spatele ferestrei este ceva rosu` care banuiesc ca se invarte odata cu butonu`... nu m-am uitat mai exact ca-i murdar geamu`... las` ca-l desfac azi, de curiozitate.

@NICA, daca vii dupa el (dar nu anu` viitor!) ti-l dau cu placere... :) 

Link spre comentariu
Acum 3 ore, icar a spus:

Eu foloseam in laborator lumina galben verzuie, un bec de 25W, intr-o cutie din Al, cu un filtru ORWO. Lumina rosie era chioara rau si te pacalea la contrast.

O fi un temporizator foto, dar de ce "impuls"? Pentru ca pe ala apasa utilizatorul ca sa aprinda, temporizat, lumina alba?

ORWO 112 si 113, 113 fiind mai inchis si mai verzui, foloseam bec de 15W

Mai exista insa nu la indemina.

Pentru color...160, 166, ceva de genul era.

Link spre comentariu

Eu disting in poza niste indivizi cu pielea inchisa la culoare. Par a se fi uns cu namol. N-am cunostinta ca pe insula Ada-Kaleh sa fi fost o sursa locala de namol.

Iarasi, nu stiu daca se practica nudismul acolo.

La Herculane sunt (sau, cel putin, erau) niste bazine mici din piatra, cu apa termala, langa albia Cernei. Se intra in costum de baie.

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări