Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

OLD stuff...

Postări Recomandate

Minge la fileu...dupa 1882  in Gara de Sud din Ploiesti, fiinteaza restaurantul lui Gherea ce rivaliza cu restaurantul Capsa din Bucuresti !

Produsele erau proaspete, cumpărate zilnic, iar furnizorii erau ţăranii şi precupeţii din pieţele oraşului. Reţetele bucătăriei lui Gherea erau din cele mai diverse, de la friptura de viţel, făcută la cuptorul cu lemne, sarmale, felurite ciorbe, la pâine caldă pe vatră. Nu erau mai prejos nici coniacul, vinul, cafeaua sau ceaiul pregătit în samovoarul rusesc."

Mai multe detalii - aici

Link spre comentariu
Acum 3 minute, okean a spus:

Minge la fileu...dupa 1882  in Gara de Sud din Ploiesti, fiinteaza restaurantul lui Gherea ce rivaliza cu restaurantul Capsa din Bucuresti !

Produsele erau proaspete, cumpărate zilnic, iar furnizorii erau ţăranii şi precupeţii din pieţele oraşului. Reţetele bucătăriei lui Gherea erau din cele mai diverse, de la friptura de viţel, făcută la cuptorul cu lemne, sarmale, felurite ciorbe, la pâine caldă pe vatră. Nu erau mai prejos nici coniacul, vinul, cafeaua sau ceaiul pregătit în samovoarul rusesc."

Mai multe detalii - aici

LIKE !!

Link spre comentariu

La mare, acum un secol.

La plaja, pentru un bronz uniform, pe intreaga piele..

Screenshot_20200215-222228_Pinterest.thumb.jpg.d4ee09287ac80b31a5399cc280c9dca0.jpg

Un pic de balaceala, ca apa se mîngîie delicat pielea....

Screenshot_20200215-222304_Pinterest.thumb.jpg.eb1a17b5ac7f65d4afd69ea387ddadeb.jpg

Screenshot_20200215-222346_Pinterest.thumb.jpg.f7e9cf23980cfb1189f73d4ece3c62f2.jpg

Domnisoara, nu e la reglement, va rog sa poftiti la cabina!

Screenshot_20200215-222530_Pinterest.thumb.jpg.2fec10ace11bd762dc3380e5d1b54ce8.jpg

Editat de icar
Link spre comentariu
La 15.02.2020 la 14:10, okean a spus:

Multumesc @icar ! Pe aceeasi tema...Bucuresti str. Batistei 1960 !

Bucuresti, str. Batiste(i), 1960.jpg

Se vede şi parte din reclama luminoasă plus transformatorul pentru alimentarea ei.

Cât despre ce a postat colegul alcon , mă face să mă întristez. Zonă distrusă pentru nebunia ălora 2 (fie-le cazanele fierbinţi). O parte din acele clădiri, restaurate azi ar fi arătat minunat... Adevărat că fără atâtea maşini.

Ce chestie, am bănuit că ultima dintre cele puse de el era pe Cal. Dudeşti. Cumva la intersecţia cu Str. Avram Goldfaden?

Editat de ctepeo
Link spre comentariu
La 13.02.2020 la 20:58, flomar60 a spus:

Dacă tot vorbim despre injecții....! Mai stie cineva injecția/vaccinul facut in copilărie care, după vindecare, lăsa o urma, pe umar, asa ca o rozeta?...

La 13.02.2020 la 21:04, Ion_Bumbu a spus:

Se facea cu minunea aia cu multe ace?

Mai am si acuma semn.

Se facea cu o lanteta speciala (seamana cu o penita scolara) si era pentru variola.

Ati folosit asa ceva la începuturile televiziunii în UIF?

UHF_Konverter_1.jpg

UHF_Konverter_5.jpg

Editat de franzm
Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări