Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

OLD stuff...

Postări Recomandate

Acum 41 minute, Усилитель a spus:

Doi vecini au fost in toamna la pescuit in delta, nu au avut voie sa aduca nici un peste, au fost controlati si in genti..... Nu numai in portbagaj.. 

De altfel abia mai sunt pesti.... 

Puteau sa sa pescuiasca la Belina, bratul Pavel si nu aveau greturi, SRI-ul veghea si asigura somnul lor linistit!

Link spre comentariu
La 10.02.2020 la 14:35, icar a spus:

joia ma duc in piata si iau de la tarani cirnati, slanina, jumari, iar in jurul Craciunului, ciolan afumat, măietic sau toba. Nu au decit in sezon. Totul e facut in casa, afumat de ei.

Nu stiu daca este sau nu vreo legatura intre regimul alimentar si nivelul de trai dar vad ca in tarile in care nu se mai maninca "de casa" se traieste mai mult si mai bine... Ba chiar romanii nostri au tendinta sa migreze spre astfel de tari si nu spre tari fara industrie alimentara.

Link spre comentariu

D2134, ai dreptate, de acea pleaca de aici cu portbagajele pline cu cirnati, slanina, zacusti, dulceturi. Se traieste excelent, pentru ca iei punga din vitrina supermarketului, o trintesti in cuptorul cu microunde si gata prinzul. Asa, trebuie sa cureti legumele, sa le tai, sa alegi carnea, sa fierbi mincarea. Cum fras sa mai ai timp de sala si club? 

Link spre comentariu
Acum 7 minute, icar a spus:

o trintesti in cuptorul cu microunde si gata prinzul.

Da! cum a spus Edison: "electric si igienic"

Acum 8 minute, icar a spus:

pleaca de aici cu portbagajele pline cu cirnati, slanina, zacusti, dulceturi.

Obiceiurile proaste mor greu...

Link spre comentariu

Corect Usiliteli. A minca ceva cu gust, altul decit chimicala, nu e un obicei prost. Mama mea, Dumnezeu sa o hodine, facea un cremeș exceptional. Se lupta cu haioșul, cu cema fiarta pe baie de abur. Acum, gospodinele tinere, cumpara foile de la supermarket iar crema o fac cu Dr. Oetker. Parca maninci prenadez! Mincam, imi placea la nebunie, si Ișler. Acum...Dr. Oetker sa traiasca!

Link spre comentariu

Evident că speranța de viață mult mai ridicată din occident e o consecință a sistemului medical performant, a evoluției medicinii în general.

Alimentația e din ce in ce mai nesănătoasă atât în vest cât și in est.  În est e ceva mai nasoală, că doar există dublu standard la același produs.

La noi nici morții nu mai putrezesc, conțin prea multe chimicale iar viermii strâmbă din nas :)

Editat de +_Florin_+
Link spre comentariu

Io nu prea inteleg de unde idee ca "tot ce-i facut acasa e sanatos".

Sa ne intelegem, sa mananci zilnic slanina, egal ca provine de la  porcu` pe care l-ai crescut in curte si-i afumata la nu stiu ce fum "home made" nu-i sanatos deloc.

Sa bei zilnic juma` de litru de tuica facuta din prunul tau in cazanul tau iar nu-i sanatos.

Textu` ala cu "bunicu` care o trait 100 ani" e binecunoscut numa` ca nu slanina si tuica l-au facut sa traiasca atat... daca chiar a trait...

NU vreau sa zic ca ar fi sanatoase "chimicalele" din magazine dar nici sa picam in extrema cealalta... ce-i de la noi e perfect.

O multime dintre amicii mei care mare parte din viata NU au mancat produse din magazine ci carnati si sarmale facute acasa acu` au stenturi ca li s-au obturat diverse vase de sange... sigur nu de la macris si spanac li se trage.

Imi pare rau ca nu mai stiu cine era userul care a descris distileria pe care a facut-o acasa investind o multime de bani si ce rezultate dezastruoase a obtinut in ce priveste continutul de alcool metilic in extraordinarul "produs de casa"... cu analize de laborator nu gustand cu paharelu`...  :) 

Link spre comentariu

Cand e sa ai ghinion si intr-o partida de sex dai de un cui si te intepi...daca ala nu a stiut ce face cu alambicul lui, asta nu inseamna ca toata licoarea facuta in batatura are metilic in procent de handicap de vedere. Si apoi se stie ca ''abuzurile duce la excese''( si invers)...nu te pune nimeni sa manaci numai slana si s-o stingi cu tuica.A manca sanatos presupune sa mai rumegi si macris, dar nu mult, ca si asta dauneaza in cantitate mare.In concluzie, cumpatarea prelungeste viata.

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări