icar Postat Februarie 8, 2020 Partajează Postat Februarie 8, 2020 E un pic de legenda asta cu taria ce stirneste pofta de mincare. Link spre comentariu
Усилитель Postat Februarie 8, 2020 Partajează Postat Februarie 8, 2020 Pt apetit se consuma vermut,..... la case mai mari.... Pt noi restul, e bun exact ce gasesti acasa..... 1 Link spre comentariu
flomar60 Postat Februarie 8, 2020 Partajează Postat Februarie 8, 2020 Acum 19 minute, icar a spus: E un pic de legenda asta cu taria ce stirneste pofta de mincare. Daca este palinca... chiar face pofta de mâncare! Probat! Link spre comentariu
doru3160 Postat Februarie 8, 2020 Partajează Postat Februarie 8, 2020 Numai cine n-a fost niciodata la un croitor, nu stie ce-s astea. Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Februarie 8, 2020 Partajează Postat Februarie 8, 2020 (editat) Se numesc "degetare", se pun pe deget și astfel poți împinge acul de cusut fără a te înțepa. Le știu din copilărie. Bunica mea era croitoreasă, prin anii '70 ... '80 făcea bani frumoși lucrând în particular, era o mică capitalistă neimpozitată de statul comunist . Îmi amintesc și mașina de cusut Singer cu "S", fabricată în 1902, care funcționa precum un ceas elvețian ... Editat Februarie 8, 2020 de +_Florin_+ 1 Link spre comentariu
franzm Postat Februarie 9, 2020 Partajează Postat Februarie 9, 2020 (editat) Înca n-am auzit un ceas elvetian asa de zgomotos ;-) Erau renumite masinile Singer si mult dorite ca zestre. Fetele care primeau asa ceva ca zestre puteau fi sigure ca nu vor muri de foame. Si nici cei care se pricepeau sa le repare. Tin minte cum, copil fiind, reglam suveica (tensiunea firului) la masina bunicii ca sa iasa cusatura frumoasa si uniforma. Învatasem de la bunicul. Asa arata masina bunicii, mai putin cele doua sertare din margini. Editat Februarie 9, 2020 de franzm 1 Link spre comentariu
icar Postat Februarie 9, 2020 Partajează Postat Februarie 9, 2020 Degetarele au cam disparut. Cine mai ștopolește ștrinfii sau barem mai coase un nasture? Tineti minte cind se intorceau gulerele la camasi? Sau se dadea la intors chiar o haina, fusta sau palton!!! Bunicul centralei termice. Nu mai stiu exact, dar parca se numea vaiant, dupa numele firmei ce la construit/comercializat. 1 Link spre comentariu
okean Postat Februarie 9, 2020 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2020 (editat) Alimentara Romania anii 60' foto Forman Harrison Parizeru' era 1leu si 50 de bani suta de grame ! Editat Februarie 9, 2020 de okean Link spre comentariu
icar Postat Februarie 9, 2020 Partajează Postat Februarie 9, 2020 (editat) Okean, stii ce era interesant? Aveai salam Torpedo, Vinatoresc, Italian, de vara, de Sibiu, Victoria. Le deosebeai gustul cu ochii inchisi! Acum, ...orice are acelasi gust, dat de sare si ciclamat! Si nu sariti ca-i imagine de propaganda, eu am prins astfel de galantare, si in provincie si in Bucuresti. Editat Februarie 9, 2020 de icar 2 Link spre comentariu
dan-a2 Postat Februarie 9, 2020 Partajează Postat Februarie 9, 2020 Acum 20 minute, okean a spus: Parizeru' era 1leu si 50 de bani suta de grame ! Mai luai un turist mic de 2 lei si gata masa !! Link spre comentariu
icar Postat Februarie 9, 2020 Partajează Postat Februarie 9, 2020 Da, cam asa era! Miss... Link spre comentariu
alcon Postat Februarie 9, 2020 Partajează Postat Februarie 9, 2020 Ziare post-revoluţionare. Cum a început „revoluţia sexuală“ în România post-comunistă. Link spre comentariu
franzm Postat Februarie 9, 2020 Partajează Postat Februarie 9, 2020 Însemnarile lui Forman din timpul vizitei sale în România (decembrie 1960). De unde ati luat poza? Link spre comentariu
okean Postat Februarie 9, 2020 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2020 (editat) Acum 5 ore, icar a spus: Okean, stii ce era interesant? Aveai salam Torpedo, Vinatoresc, Italian, de vara, de Sibiu, Victoria. Le deosebeai gustul cu ochii inchisi! Acum, ...orice are acelasi gust, dat de sare si ciclamat! Si nu sariti ca-i imagine de propaganda, eu am prins astfel de galantare, si in provincie si in Bucuresti. Ala vanatoresc era " BENGA " asta da'n zilele noastre, victoria bucati de carne e o " copie infidela " 1 la suta cu mult E ! Era in orice ALIMENTARA in orisice orasel cat de cat... Aia cu tuica slaba e tot Forman Harrison...american, nu se pricepe Bucuresti 1953 AGERPRES Editat Februarie 9, 2020 de okean Link spre comentariu
Postări Recomandate