Alphsoo Postat Februarie 8, 2020 Partajează Postat Februarie 8, 2020 Aia la 24 grade e ceai nu tuica Link spre comentariu
icar Postat Februarie 8, 2020 Partajează Postat Februarie 8, 2020 Cheita aia nu are nici o treaba cu comunismul. Am inportat-o o data cu cutiile de sardine. Era emblematica. Prin anii 70, a aparut la cutiile Ham, adica cu sunca. De pe la nemti, de pe la italieni, de pe mai stiu eu unde. Noi nu stiu daca am fabricat asa ceva. Ia sa vedem cine mai e batrin pe aici? Tuica de 24 garade...fras, nici sa te speli pe dinti cu ea, nu-i buna! 1 Link spre comentariu
icar Postat Februarie 8, 2020 Partajează Postat Februarie 8, 2020 Franzm, nu te contrazic, dar nu as baga mina in foc ca acea poezie e scrisa de A. Paunescu! Link spre comentariu
-Atlas- Postat Februarie 8, 2020 Partajează Postat Februarie 8, 2020 Acum 1 minut, icar a spus: Franzm, nu te contrazic, dar nu as baga mina in foc ca acea poezie e scrisa de A. Paunescu! Buna Este.Am auzit de ea cam dupa revolutie(vorba vine revolutie),chiar stilul se potriveste perfect cu ce a mai scris. Spor Alex Link spre comentariu
icar Postat Februarie 8, 2020 Partajează Postat Februarie 8, 2020 Da, stilul ar fi, dar versificatia lasa mult de dorit, ritmul e rupt rau...in fine, nu contrazic pe nimeni. Link spre comentariu
Marele Savant Postat Februarie 8, 2020 Partajează Postat Februarie 8, 2020 Acum 1 oră, -Atlas- a spus: Buna Este.Am auzit de ea cam dupa revolutie(vorba vine revolutie),chiar stilul se potriveste perfect cu ce a mai scris. Spor Alex Va asigur ca nu-i apartine lui Paunescu! Acea ''poezie'' impreuna cu ''Diploma de betiv'' circulau intr-un anumit mediu cu multi ani inainte sa se inventeze Paunescu! Au circulat multiplicate intr-o importanta institutie a statul inca de pe vremea cind eu nu mergeam la scoala! Am cunoscut si persoana care le-a multiplicat initial, a decedat acum 3 ani, la virsta de 96! Intimplator stiu mai multe despre asta, dar sa lasam mortii sa se odihneasca! Link spre comentariu
-Atlas- Postat Februarie 8, 2020 Partajează Postat Februarie 8, 2020 Buna Posibil,cu toate ca stilul este inconfundabil. Spor Alex Link spre comentariu
Marele Savant Postat Februarie 8, 2020 Partajează Postat Februarie 8, 2020 Acum 7 ore, franzm a spus: Eu, cum nu-s poet prea mare....... . Cum ar fi putut scrie Bardul National asemenea cuvinte? Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Februarie 8, 2020 Partajează Postat Februarie 8, 2020 Acum 3 ore, icar a spus: Ia sa vedem cine mai e batrin pe aici? Tuica de 24 garade...fras, nici sa te speli pe dinti cu ea, nu-i buna! Cred ca aia e mai batrina decit restul Hmmm, 24 grade, e doar materia prima pentru tuica! Link spre comentariu
franzm Postat Februarie 8, 2020 Partajează Postat Februarie 8, 2020 1 oră în urmă, Marele Savant a spus: Cum ar fi putut scrie Bardul National asemenea cuvinte? În timpul armatei am avut ocazia sa cunosc pe un fost coleg de scoala de-al sau. N-a spus deloc lucruri bune despre bard. Link spre comentariu
-Atlas- Postat Februarie 8, 2020 Partajează Postat Februarie 8, 2020 Acum 25 minute, Ion_Bumbu a spus: Cred ca aia e mai batrina decit restul Hmmm, 24 grade, e doar materia prima pentru tuica! Buna Exact,in ardeal ar fi numita "ceai". Spor Alex Link spre comentariu
icar Postat Februarie 8, 2020 Partajează Postat Februarie 8, 2020 Cred ca otca e mai tare! Link spre comentariu
valangjed Postat Februarie 8, 2020 Partajează Postat Februarie 8, 2020 Acum 2 ore, icar a spus: Da, stilul ar fi, dar versificatia lasa mult de dorit, ritmul e rupt rau...in fine, nu contrazic pe nimeni. Am facut acest telefon impreuna cu un prieten.Nici acum nu stie tata unde-i disparea sfoara cu care cosea hamurile calului. Link spre comentariu
alcon Postat Februarie 8, 2020 Partajează Postat Februarie 8, 2020 Acum 6 ore, Alphsoo a spus: Aia la 24 grade e ceai nu tuica Nu! Aia se consumă înainte de masa de prânz, câteva păhărele îainte de ciorba de găină grasă urmată de un ostropel vârtos de piept de pui! Link spre comentariu
okean Postat Februarie 8, 2020 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2020 Evident, pentru starnirea sucurilor gastrice...era vorba si de calitatea pozei color, dat fiind anii respectivi, parca e aievea ! Link spre comentariu
Postări Recomandate