Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

OLD stuff...

Postări Recomandate

Era o arta sa ascuti un brici. Am asistat pe vremea cand mai erau mici meseriasi in chioscuri improvizate si am ramas impresionat cate etape sunt pana sa poti folosi un brici la adevarata valoare.

Link spre comentariu
1 hour ago, icar said:

Cred ca erau pe lampi si fara condensator variabil.

Da, asa este, pe mine ma mira ca existau și pick-up-uri de mașină....... Am văzut într-un film..... cred ca numai staționar se putea folosi, pe vremea aia drumurile erau mai mult pietruite... 

Link spre comentariu

Categoric pickup-ul auto se folosea doar in picnic la iarbă verde,  având în vedere că mie, pe la începutul anilor 2000, îmi "sărea CD -ul"  când dădeam într-o groapă ori mergeam pe drumuri denivelate. 

Link spre comentariu

In 2000 erai deja in epoca moderna, cu asfalt gaurit...alta viata. Aveam cam 12 ani cand m-am urcat intr-un R16. Mergea pe drumul pietruit de parca eram in avion.Nimic nu se simtea la scaun.

Editat de doru3160
Link spre comentariu

Francezii, din cele mai vechi timpuri au fost cu un pas înainte în domeniul suspensiei auto . Tehnologiile lor nu s-au impus din alte motive (prea scumpe, întreținere costisitoare). 

Dincolo de R16 care avea o suspensie clasică, amintesc Citroen Pallace, Club, mai târziu BX ... cu Pallace am călătorit, într-adevăr era un covor plutitor, ca-n filmele cu vrăjitoare :rade:.

Mie imi sărea CD-ul intr-un Ford mare și greu, care la vremea aceea avea venerabila vârsta de 16 ani. Îl întrețineam corespunzător, doar că toca amortizoarele cauciucurile  și plăcuțele de frână intr-o veselie ... "mare și greu", după cum spuneam ...

Dacă la cele enumerate mai sus adaug starea drumurilor in anii 2000, e clar de ce imi sărea CD-ul :95

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări