Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

OLD stuff...

Postări Recomandate

SR-101 în România replica ZiS-150 copiat de sovietici după autovehiculul american „International KR 11” 

82605328_2351034051665201_1203674695057014784_n.jpg

...si International KR 11

International KR 11.jpg

Editat de okean
Link spre comentariu

Uff, porumbele, am gasit o data pe drum mari, mult mai mari decit cele obisnuite dar n`am avut la indemina o lopata, eram cu masina personala.

Peste vreo citeva saptamini am trecut pe acolo hotarit sa scot citiva arbusti sa`i pun in gradina, ghinion, trecusera baietii cu modernizarea drumului in toiul iernii si au ras toate tufele!

Si acuma`mi pare rau ca am ratat citeva tufe din acelea.

Nu erau doar la CAP, erau si la IAS sau dupa la ferme, am condus un astfel de tractor, un UTOS 27.

Link spre comentariu
Acum 1 oră, icar a spus:

Credeam ca s-a uitat de UzineleTractoareOrasulStalin. Erau tractoarele CAP-urilor.

Din astea ati mincat?

Screenshot_20200116-191337_Pinterest.jpg

O multime!

Sunt bune dupa bruma, am facut si suc.

Link spre comentariu

au fost fierte si bagate la borcan. Iese cam ca bulionul. Ieese o pasta groasa. Am vrut odata sa o diluiez cu apa minerala, a facut foarte multa spuma. Nu ma asteptam.

Link spre comentariu
10 hours ago, daniels said:

au fost fierte si bagate la borcan. Iese cam ca bulionul. Ieese o pasta groasa. Am vrut odata sa o diluiez cu apa minerala, a facut foarte multa spuma. Nu ma asteptam.

Cand eram copil ,printre putinele ce se gaseau la magazin cam tot timpul  era "Pasta de Coarne" mancam pe paine , era acrisor , "tragea "putin gura  ( nu plin de zahar si indulcitori ca produsele de astazi )  vitaminizant , mineralizant , un fruct cam uitat in ziua de azi....

Varianta de azi :

pasta-de-coarne.jpg

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări