Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

OLD stuff...

Postări Recomandate

N-am zis ca aia tunata e varianta ideala... citeste te rog mai atent ce-am scris: a alege intre ceva si altceva in lipsa idealului... si sa fim seriosi, cati au idealul? :) 

Link spre comentariu
Acum 13 ore, informer a spus:

Acri strugurii astia.

Deloc, daca vreau sa pipai plastic, imi cumpar niste placi de polistiren expandat! Sau un tub de silicon sanitar!

Si da, am fost, de curiozitate si chiar m-am minunat! Exact, functia creaza organul si...invers.

Pe vremea mea, unele fete, mai putin dotate, isi bagau ciorapi in sutien. Cind le dezbracai, iti cadea instalatia. Cam asa si cu silicoanele, numai ca pe astea nu le poti incalta, la nevoie!

Discutabil Informer, la 20 - 30, daca ai celulita, ori e boala, ori nesimtire. Peste 40 de ani, siliconul iese la iveala, nasol de tot, asa ca prefer celulita.

Pe vremea cind nu era silicon...

Screenshot_20200108-170935_Pinterest.jpg

Link spre comentariu

Bine mai, ce pot sa spun, daca va suna la usa vreo bunaciune d-asta actuala imbunatatita decent pe alocuri (nu dau nume da-s destule... hai ca doar le stiti) voi sa-i ziceti:  "Mars d-aci cu silicoanele tale, sa vina o baba zbarcita si plina de vergeturi si celulita ca mie-mi tre` doar d-astea bio"... :rade:

Editat de informer
Link spre comentariu
Acum 33 minute, informer a spus:

sa vina o baba zbarcita si plina de vergeturi si celulita ca mie-mi tre` doar d-astea bio"...

Pai daca le preferi siliconate, nu vreau sa vad una in starea care o descrii, dar gumata. Ori sunt tinere amandoua una cu, una fara gume, ori sunt babe amandoua dar tot asa, una cu gume, una fara...adica ori suntem golani, ori nu mai suntem.

Link spre comentariu

Informer, nu compara mere cu procesoare! Daca am de ales intre doua, de aceeasi virsta, una cu dotata cu silicoane si alta dotata de la mama natura, aleg mama natura, chiar daca sfircurile nu impung si fundul nu-i cit butea de vin!

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări