Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

OLD stuff...

Postări Recomandate

La 29.10.2019 la 12:35, VAX a spus:

Am avut aparat foto Orizont (IOR).

4856997562_3a2c51a70a.jpg

Acum mi-a picat in maini un model mai nou si simplificat. Pentru colectie, ca nu se mai lucreaza pe film. 

gethumb.details.php?id=221064&w=640&h=48

Doresc sa profit de acest subiect si sa fac un cadou celui care doreste acest aparat foto.

DSCF1496.JPG

DSCF1495.JPG

Link spre comentariu
La 05.11.2019 la 12:39, doru3160 a spus:

De aia de cativa ani eu mi-o prepar singur, acasa.

Chestia este sa ai si faina "de acasa"!

La 05.11.2019 la 14:28, dan-a2 a spus:

Noi foloseam d'astea >>., extrem de periculoase daca le detonai  in mana (un piron indoit si un arc de sea de bicicleta )

duze.jpg

Mai erau si injectoarele de tractor! Pocneau ca lumea!

Link spre comentariu
Acum 55 minute, gica70 a spus:

Chestia este sa ai si faina "de acasa"!

Nu am de acasa de la mine, ca nu creste grâul după bloc, dar găsesc mereu la o cunoștiință din Tg Frumos.De acolo imi cumpăr tot ce vreau in materie de "bio", fără coadă, și fără grijă ca iau altceva decât am cerut. Un simplu apel, și îmi aduce ce am nevoie.

Editat de doru3160
Link spre comentariu
Acum 21 ore, doru3160 a spus:

Nu am de acasa de la mine, ca nu creste grâul după bloc, dar găsesc mereu la o cunoștiință din Tg Frumos.De acolo imi cumpăr tot ce vreau in materie de "bio", fără coadă, și fără grijă ca iau altceva decât am cerut. Un simplu apel, și îmi aduce ce am nevoie.

Ghilimelele alea nu ti-au spus ceva?! Iar am ajuns ca pe vremea lui Ceasca!

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări