Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

OLD stuff...

Postări Recomandate

Am trait printre pesti ( aia de sticla ) , mama a lucrat (si) la sticlarie . Multi s - au facut " ciorba " la cutremur , apartamentul ( si blocul ) au fost zguduite sever . Pestele nu era cel mai mare rau posibil , boierii aveau in loc statueta " Betzivii " , sau alte kestii la fel de kitsch - " bebelouri " !

Editat de gauss
Link spre comentariu

La fel de celebru ca pestele, era acel "filtru" colorat ce se punea in fata televizorului. 

P.S. In poza cu pesteke de sticka se vede, in planul doi, un difuzor de radioficare, next generation!

Editat de icar
Link spre comentariu
La 24.10.2019 la 15:02, celtik a spus:

Aia ce Dumnezeu mai e? :56

Stop de motoreta Carpati, cele mai faine erau alea albastru alb.

Sinteti tineri...m`am dat cu asaceva in copilarie...

Link spre comentariu

Am avut trusa ... , unele se chemau Mecano . Am una NOS , luata de la rusi ... are vreo 2 kg . Inca n - am " intrat " in ea , totul e inox . Deschizator de conserve , nu . Desi stiu modelul ... era incomod si prost ascutit .  Intotdeauna am avut briceag , cutit etc . Taiau ca briciul , am si acum pasiunea obiectelor taioase . Sotia se cam cresta pe degete dupa ce ne - am alaturat destinele , venea dintr - o casa cu cutite de bucatarie " normale " ... , acum se poate angaja asistent de chirurgie sau la medicina legala . Cu juma' de norma , ca rezolva rapid ce e de lucru pentru toata ziua . 

P.S. - compostoare ca cel din foto exista si acum in Ploiesti , alaturi de automatele pentru plata cu cardul , si plata prin SMS .

Editat de gauss
Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări