Vizitator Postat Octombrie 25, 2019 Partajează Postat Octombrie 25, 2019 daca luam pestele cu bec si intrerupator pe fir de la socru aveam ceva de serie foarte redusa, bricolat de electricienii patriei. Link spre comentariu
Усилитель Postat Octombrie 25, 2019 Partajează Postat Octombrie 25, 2019 am 3 buc pesti de sticla pt televizor ,vreau sa maresc colectia , daca are cineva de vanzare ieftin , cumpar ! Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 25, 2019 Partajează Postat Octombrie 25, 2019 Am fost odata in poligon si niste tipi de la interne aveau cinci bucati de astfel de pesti. Ei erau sase... Le-am zis ca-i scutesc de dilema cu o lisa fara choke. Link spre comentariu
gauss Postat Octombrie 25, 2019 Partajează Postat Octombrie 25, 2019 (editat) Am trait printre pesti ( aia de sticla ) , mama a lucrat (si) la sticlarie . Multi s - au facut " ciorba " la cutremur , apartamentul ( si blocul ) au fost zguduite sever . Pestele nu era cel mai mare rau posibil , boierii aveau in loc statueta " Betzivii " , sau alte kestii la fel de kitsch - " bebelouri " ! Editat Octombrie 25, 2019 de gauss Link spre comentariu
icar Postat Octombrie 25, 2019 Partajează Postat Octombrie 25, 2019 (editat) La fel de celebru ca pestele, era acel "filtru" colorat ce se punea in fata televizorului. P.S. In poza cu pesteke de sticka se vede, in planul doi, un difuzor de radioficare, next generation! Editat Octombrie 25, 2019 de icar Link spre comentariu
gauss Postat Octombrie 25, 2019 Partajează Postat Octombrie 25, 2019 Cea de jos e trucata . N - are mileu ! ... Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 25, 2019 Partajează Postat Octombrie 25, 2019 Are cea de sus. Link spre comentariu
gauss Postat Octombrie 25, 2019 Partajează Postat Octombrie 25, 2019 Da ... , si cartonase cu fotbalisti . Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Octombrie 25, 2019 Partajează Postat Octombrie 25, 2019 La 24.10.2019 la 15:02, celtik a spus: Aia ce Dumnezeu mai e? Stop de motoreta Carpati, cele mai faine erau alea albastru alb. Sinteti tineri...m`am dat cu asaceva in copilarie... Link spre comentariu
icar Postat Octombrie 26, 2019 Partajează Postat Octombrie 26, 2019 Ati avut asa ceva? Fara asta nu plecai in excursie! Daca nu-l bagai in seama, o incadai! 1 Link spre comentariu
gauss Postat Octombrie 26, 2019 Partajează Postat Octombrie 26, 2019 (editat) Am avut trusa ... , unele se chemau Mecano . Am una NOS , luata de la rusi ... are vreo 2 kg . Inca n - am " intrat " in ea , totul e inox . Deschizator de conserve , nu . Desi stiu modelul ... era incomod si prost ascutit . Intotdeauna am avut briceag , cutit etc . Taiau ca briciul , am si acum pasiunea obiectelor taioase . Sotia se cam cresta pe degete dupa ce ne - am alaturat destinele , venea dintr - o casa cu cutite de bucatarie " normale " ... , acum se poate angaja asistent de chirurgie sau la medicina legala . Cu juma' de norma , ca rezolva rapid ce e de lucru pentru toata ziua . P.S. - compostoare ca cel din foto exista si acum in Ploiesti , alaturi de automatele pentru plata cu cardul , si plata prin SMS . Editat Octombrie 26, 2019 de gauss Link spre comentariu
okean Postat Octombrie 26, 2019 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2019 Pestele cu macrameu' merg bine cu o... rapire Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 26, 2019 Partajează Postat Octombrie 26, 2019 Parca mai erau unele cu niste caini sau muieri pe malul unui rau. Link spre comentariu
Postări Recomandate