Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

OLD stuff...

Postări Recomandate

La pretul ala trebuie sa fi fost ceva scula scula importata si redenumita. Am azit ca au existat simpson (RDG)  si Jawa de la cehi.

La salariile de atunci era ceva 30 de mii. 

La fel am ramas mirat cand am vazut o chitanta cu pretul de la TV Rubin cumparat de soacra.

Link spre comentariu
Acum 3 ore, doru3160 a spus:

Mobra avea 49 cmc.

Buna

Mobra avea 50 cmc.

Am una la prima mana.Mobra 50s.

Cumparata de tata la 0 Km.

Tocmai ma pregatesc sa o reconditionez.

Spor tuturor.

Alex

Link spre comentariu

Si Dacia ''avea'' motor de 1400 si in realitate era de 1390cmc. Informatia o am de la cineva care a mancat Mobra pe paine si e sigura, 49cmc.Hoinarul desi a avut 1CP in plus fata de Mobra, a avut aceeasi cilindree, diferenta constand in eliminarea turbosuflantei de racire fortata a motorului (care consuma acel 1CP) si modificarea camasei cilindrului, la hoinar cu aripi mai mari de racire, curentul de aer fiind cel datorat deplasarii. De asta Mobra pe traseu de munte, cu viteza mica si in sarcina mare, nu avea probleme cu supraincalzirea, spre deosebire de Hoinar. Vedeti in certificatul de inmatriculare, daca il mai aveti, cat scrie.

Editat de doru3160
Link spre comentariu
Acum 43 minute, doru3160 a spus:

Si dacia ''avea'' motor de 1400 si in realitate era de 1390cmc. Informatia o am de la cineva care a mancat mobra pe paine si e sigura, 49cmc.Hoinarul desi a avut 1CP in plus fata de mobra, a avut aceeasi cilindree, diferenta constand in eliminarea turbosuflantei de racire fortata a motorului (care consuma acel 1CP) si modificarea camasei cilindrului, la hoinar cu aripi mai mari de racire, curentul de aer fiind cel datorat deplasarii. De asta Mobra pe traseu de munte, cu viteza mica si in sarcina mare, nu avea probleme cu supraincalzirea, spre deosebire de Hoinar. Vedeti in certificatul de inmatriculare, daca il mai aveti, cat scrie.

Buna

Am primul "talon" de la Mobra(Inceputul anilor '70).Avea 50 cmc,miniMobra avea 49 cmc.

Sper sa dau de el sa fac o poza.

Dacia avea 1299cmc,Dacia ,1410 avea 1390mc.

Spor tuturor

Alex

Link spre comentariu

Eu am avut Dacia 1410, cumpărată nouă în 1997, cu 3km pe bord.

În carte și în certificat figurează cu 1397 cmc.

În prezent nu o mai am, fiind dată la programul rabla anul trecut.

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări