Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

t-con defect led samsung

fane buy

Postări Recomandate

Vă salut cu stimă am acest led samsung model UE32J5200AW

PCB. BN 94-08318A

T-con BN97-11857A

Are sunet ledurile se aprind dar nu are imagine alimentarea pe t-con este 12v se aprinde un singur led de pe t-con iar celelalte nu îmi lipsește o tensiune care ar trebui sa iasa dintro sursa smd D5PV care are 6 pini intra 12v si nu scoate nici o tensiune de cît ar fi sursa ?

Pamblicile leam scos pe rînd si nimic condensatoare nu am gasit în scurt pe t-con rog un sfat o sugestie multumesc (ar putea fi displeiu tv are sursa externa de 19 v)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• fane buy

3

• Ionut

1

Acum 6 ore, fane buy a spus:

PCB. BN 94-08318A

T-con BN97-11857A

Are sunet ledurile se aprind dar nu are imagine alimentarea pe t-con este 12v se aprinde un singur led de pe t-con iar celelalte nu îmi lipsește o tensiune care ar trebui sa iasa dintro sursa smd D5PV care are 6 pini intra 12v si nu scoate nici o tensiune de cît ar fi sursa ?

Pamblicile leam scos pe rînd si nimic condensatoare nu am gasit în scurt pe t-con rog un sfat o sugestie multumesc (ar putea fi displeiu tv are sursa externa de 19 v)

D5PV este un stabitor de tensiune multiplu(5V),are multe actiuni cum ar fi...:stabilizator de rensiune-protectie la scurt sau consum prea mare- si ON-OOF.:reytre

Link spre comentariu
La 15.10.2019 la 22:04, fane buy a spus:

Vă multumesc pentru detali cu mult respect dle Clement.

Cu mare placere si alta data,sper sa nu fi aruncat o duma dupa alti colegi,si daca da...! vreau sa fiu combatut.:95

Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...
La 15.10.2019 la 14:31, fane buy a spus:

PCB. BN 94-08318A

T-con BN97-11857A

Buna seara! Ati reusit sa readuceti imaginea pe acest Tv? Am acelasi model, t-con bn97-07969e cu acelasi defect

Va multumesc!

Editat de Ionut
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări