fane buy Postat Octombrie 15, 2019 Partajează Postat Octombrie 15, 2019 Vă salut cu stimă am acest led samsung model UE32J5200AW PCB. BN 94-08318A T-con BN97-11857A Are sunet ledurile se aprind dar nu are imagine alimentarea pe t-con este 12v se aprinde un singur led de pe t-con iar celelalte nu îmi lipsește o tensiune care ar trebui sa iasa dintro sursa smd D5PV care are 6 pini intra 12v si nu scoate nici o tensiune de cît ar fi sursa ? Pamblicile leam scos pe rînd si nimic condensatoare nu am gasit în scurt pe t-con rog un sfat o sugestie multumesc (ar putea fi displeiu tv are sursa externa de 19 v) Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 15, 2019 Partajează Postat Octombrie 15, 2019 Acum 6 ore, fane buy a spus: Vă salut cu stimă am acest led samsung model UE32J5200AW PCB. BN 94-08318A T-con BN97-11857A Are sunet ledurile se aprind dar nu are imagine alimentarea pe t-con este 12v se aprinde un singur led de pe t-con iar celelalte nu îmi lipsește o tensiune care ar trebui sa iasa dintro sursa smd D5PV care are 6 pini intra 12v si nu scoate nici o tensiune de cît ar fi sursa ? Pamblicile leam scos pe rînd si nimic condensatoare nu am gasit în scurt pe t-con rog un sfat o sugestie multumesc (ar putea fi displeiu tv are sursa externa de 19 v) D5PV este un stabitor de tensiune multiplu(5V),are multe actiuni cum ar fi...:stabilizator de rensiune-protectie la scurt sau consum prea mare- si ON-OOF. Link spre comentariu
fane buy Postat Octombrie 15, 2019 Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2019 Vă multumesc pentru detali cu mult respect dle Clement. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 17, 2019 Partajează Postat Octombrie 17, 2019 La 15.10.2019 la 22:04, fane buy a spus: Vă multumesc pentru detali cu mult respect dle Clement. Cu mare placere si alta data,sper sa nu fi aruncat o duma dupa alti colegi,si daca da...! vreau sa fiu combatut. Link spre comentariu
fane buy Postat Octombrie 18, 2019 Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2019 Sub nici o forma dle Clement eu am lucrat crt-uri la lcd si led sunt începator sînt din zona rurala si apreciez orce detaliu pe care ieu nul stiu si îl primesc multumesc mult Link spre comentariu
Ionut Postat Noiembrie 26, 2021 Partajează Postat Noiembrie 26, 2021 (editat) La 15.10.2019 la 14:31, fane buy a spus: Vă salut cu stimă am acest led samsung model UE32J5200AW PCB. BN 94-08318A T-con BN97-11857A Are sunet ledurile se aprind dar nu are imagine alimentarea pe t-con este 12v se aprinde un singur led de pe t-con iar celelalte nu îmi lipsește o tensiune care ar trebui sa iasa dintro sursa smd D5PV care are 6 pini intra 12v si nu scoate nici o tensiune de cît ar fi sursa ? Pamblicile leam scos pe rînd si nimic condensatoare nu am gasit în scurt pe t-con rog un sfat o sugestie multumesc (ar putea fi displeiu tv are sursa externa de 19 v) Buna seara! Ati reusit sa readuceti imaginea pe acest Tv? Am acelasi model, t-con bn97-07969e cu acelasi defect Va multumesc! Editat Noiembrie 26, 2021 de Ionut Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum