cipry Postat Aprilie 9, 2020 Partajează Postat Aprilie 9, 2020 Multumesc pt sfaturi.Am inlocuit condensatorii de pe inalte serie si paralel,cel de 5,6uf (albastru) si cel de pe bas tot cu un electrolitic bipolar de la bennic.Celelalte sunt de la Jantzen seria standard si superior.Mie imi pare ca e altfel sunetul,basul pare mai controlat si inaltele mai bine definite . Link spre comentariu
maxente Postat Aprilie 10, 2020 Partajează Postat Aprilie 10, 2020 (editat) La 08.04.2020 la 17:15, Shambala a spus: Ma intreb daca nu cumva condensatorii negri mari ascund o "golanie" constructiva - adica sa fie cate un electrolitic inecat in rasina in acele carcase de plastic. Rareori condensatorii tip film imbatranesc si ajung sa aiba abateri atat de mari fata de valoarea nominala. In acest caz ar trebui schimbati si ei, dar 56uF film este o valoare scumpa. Golania din interior, daca e, cred ca se poate proba cu un ESR-metru daca ar avea cu ce sa ii masoare. La electroliticii cu abaterea aia asa mare si ESR-ul s-ar duce in balarii. Editat Aprilie 10, 2020 de maxente Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum