elektronu85 Postat Octombrie 14, 2019 Partajează Postat Octombrie 14, 2019 Va salut! Tot navigând pe net, am dat peste topicul din link-ul de mai jos: http://dangerousprototypes.com/forum/index.php?topic=7218.0#p61175 Și cum am deja un letcon JBC 245 și mai multe vârfuri, am zis că arată bine acel proiect. Întrebarea mea este: mai sunt aici pe forum colegi care au făcut acel proiect și care pot oferi un feedback cât de mic, fie el pozitiv și/sau negativ??? Mulțumiri anticipate! Link spre comentariu
Mircea Postat Octombrie 14, 2019 Partajează Postat Octombrie 14, 2019 Pe link-ul tau sunt 169 de pagini de citit, o fi raspuns cineva la intebarea ta. Link spre comentariu
elektronu85 Postat Octombrie 14, 2019 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2019 Am observat asta, eram curios daca exista un coleg vorbitor de limba romana, care sa fi finalizat acest proiect și care ar fi dornic sa împărtășească niste impresii... Link spre comentariu
Dxxx Postat Octombrie 14, 2019 Partajează Postat Octombrie 14, 2019 (editat) Eu m-am chinuit un pic cu topicul ala... insa chiar daca sunt unele date bune, eu le vad prea diluate. Plus ca nu ataca deloc unele puncte sensibile, sau ma rog... nu le lamureste. In afara de asta exista si o problema majora a abordarii: daca nu esti comerciant de letcoane sincer nu are nici un rost o statie "universala". Ai JBC - pai fa-ti o statie pentru JBC. Ai Hakko T12 - pai fa-ti una pentru Hakko T12. Mai ales ca in cazul JBC particularitatile varfurilor te obliga sa faci reglajul puterii injectate (masurare plus o bucla de reglaj automat sau manual) - lucru care nu este necesar la nici un alt letcon uzual. Basca ca problema asta nu am vazut sa fie dezbatuta deloc pe acel topic - posibil ca nici nu are asa ceva in structura (ca de altfel mute solutii amatoricesti). Editat Octombrie 14, 2019 de Dxxx Link spre comentariu
XAN77 Postat Octombrie 15, 2019 Partajează Postat Octombrie 15, 2019 (editat) Nu cred că a făcut nimeni de pe forum proiectul bulgarului. Despre JBC sunt oricum puține topicuri pe forum, probabil datorită prețului produselor JBC. Mie mi se pare cam complexă stația bulgarului și nu prea mă interesează universalitatea, probabil că el o fi testat diverse soluții de mânere/vârfuri de-a lungul timpului și la un moment dat a simțit nevoia de a își face o stație care să le accepte pe toate. Io abia mi-am rupt de la gură ca să iau un mâner și câteva vârfuri. Dacă ai deja mâner JBC și mai multe vârfuri, fă-ți o stație pentru JBC. Are bulgarul tot acolo pe forum un alt proiect, mai simplu, special pentru JBC. Referitor la problema semnalată de Dxxx, s-a mai discutat, mie nu mi se pare o problemă reală și chiar de ar fi are rezolvări simple. Editat Octombrie 15, 2019 de x_dadu Link spre comentariu
modoran Postat Octombrie 15, 2019 Partajează Postat Octombrie 15, 2019 Am realizat eu Unisolder 5.2, il folosesc impreuna cu un JBC C245 si merge foarte bine. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum