Florinel TV Postat Noiembrie 23, 2019 Partajează Postat Noiembrie 23, 2019 La 14.10.2019 la 11:22, geoky a spus: Este sasiu LA35, cu main TNPH0993 4A, ecran LC370EUD(SE)(F2), tuner ENVS9302D5F., Nand 29F4G08ABADA Imi trebuie un soft Nand pentru acest televizor, pentru Europa, acum este venit din Anglia. Am incercat revenire la setarile din fabrica (nu merge decat revenire la setarile shippng), am intrat in service mode, dar nu am gasit nimic sa-i pot schimba locatia de receptie. Din cate am citit despre el, am inteles ca cele cu terminatia B, sunt pentru Anglia-Ireland, si cele cu terminatia E, sunt pentru Europa. Daca are cineva un soft pentru Europa, extras dintr-un tv functional, ii raman dator. Multumesc ! https://remont-aud.net/search/?q=LA35&t=0 Acum 4 ore, bobo a spus: Al meu este Psnasonic Viera TX-L47ET60B. sasiu LA41(TNPH10381A) si nand H27U4G8F2ETR. nu l am mai desfacut de acum doi ani dar am gasit niste poze facute aatunci candd l am desfacut. Tunerul este TDSA-G270D si se pare ca stie si DVB-C. ma inscriu si eu atunci la un soft nand pt europa. Displayul este LG LC470EUD(FF))(F1). rog sa nu va suparati ca am postat in topicul dvs. https://remont-aud.net/search/?q=LA41&t=0 1 Link spre comentariu
bobo Postat Noiembrie 23, 2019 Partajează Postat Noiembrie 23, 2019 Salut. Unde este dumpul Florine?... acolo am cautat si eu prima data. Link spre comentariu
geoky Postat Noiembrie 25, 2019 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2019 Multumesc frumos Florinel, televizorul functioneaza la adevarata lui capacitate acum. Nu stiu de ce nu am vazut si eu softul, cred ca din cauza ca sunt mai repezit din fire, o sa caut sa ma mai temperez ... Multa sanatate ! Link spre comentariu
bobo Postat Decembrie 1, 2019 Partajează Postat Decembrie 1, 2019 Am reusit sa receptionez si programrle din vhf dar fara sunet. Rog cine are acest tv cu sasiu la41 sa mi salveze si mie fisierul pe stick, dau eu toate detaliile, este simplu. Poate fi si de 42 sau 47". Link spre comentariu
bobo Postat Ianuarie 20, 2020 Partajează Postat Ianuarie 20, 2020 (editat) Salut. Am primit la reparat un panasonic TX-L42ET60E cu probleme de display. Sasiu LA41,tcon si sursa ca a mea. Displayul este acelasi model doar ca este de 42". Am salvat fisierele din acest tv si l am rezolvat pe al meu, acum receptioneaza tot pe analogic cu sunet si are si meniul in romana. Am reusit sa ii repar si displayul clientului asa ca am impuscat doi iepuri dintr un foc. Multumesc celor implicati si mai ales colegului Geoky care m a facut sa cred ca se poate rezolva si acesta. Numai bine. Editat Ianuarie 20, 2020 de bobo Link spre comentariu
Andrei AND Postat Octombrie 31, 2020 Partajează Postat Octombrie 31, 2020 Salutare! Am achizitionat un Tv Panasonic TX-L37ET5B din Anglia, din pacate nu merg posturile Tv prin cablu , cand ai dau sa caute posturile ami apar canalele dar la sunet scoate un bazait, ma puteti ajuta va rog cu aceasta problema. Va multumesc! Link spre comentariu
iuliantv Postat Noiembrie 2, 2020 Partajează Postat Noiembrie 2, 2020 daca tv.ul a fost pentru alte tari nu vad sa gasiti vre.un soft pt. ro Link spre comentariu
bobo Postat Noiembrie 2, 2020 Partajează Postat Noiembrie 2, 2020 (editat) Are meniu in ro sau doar engleza? Cate programe gaseste pe analogic? Locatie la profil sa nu puneti. Se poate face dar e clar ca nu va pricepeti si nu are rost sa ma complic. Terminatia B este pt Uk& irland Terminatia E este pt restul europei Cautati o placa de baza de la acelasi tv cu terminatia E. Se poate rezolva ceva si cu profilul usb ,poate mai are colegul Geoky acest tv ca sa le salveze. Editat Noiembrie 2, 2020 de bobo Link spre comentariu
iuliantv Postat Noiembrie 3, 2020 Partajează Postat Noiembrie 3, 2020 eu am facut update la un tv pt uk ,cu soft de eu ,si tot uk a ramas,chiar si schimband setari prin service Link spre comentariu
bobo Postat Noiembrie 3, 2020 Partajează Postat Noiembrie 3, 2020 Ls mine a mers cu soft usb pt EU. Inclusiv limba s a schimbat si sunet pe programe unde nu era. Link spre comentariu
geoky Postat Noiembrie 3, 2020 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2020 Cel mai sanatos este rescrierea pe programator, a memoriei SPI flash, cu un soft pentru Europa. Atunci se va activa si tunerul DVB-C, si standardele de sunet aferente, etc. Dar daca omul nu vrea sa mearga cu el intr-un service competent ... asta e ! Link spre comentariu
olarueugen Postat Ianuarie 27, 2023 Partajează Postat Ianuarie 27, 2023 poate cineva sa posteze aici softul sau updatul Link spre comentariu
iuliantv Postat Ianuarie 27, 2023 Partajează Postat Ianuarie 27, 2023 e la un click distanta pe google,dar sa nu credeti ca va activa norma UE https://av.jpn.support.panasonic.com/support/global/cs/tv/download/fw/europe/down_eu12.html Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum