Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Panasonic TX-L37ET5B

geoky

Postări Recomandate

La 14.10.2019 la 11:22, geoky a spus:

Este sasiu LA35, cu main TNPH0993 4A, ecran LC370EUD(SE)(F2), tuner ENVS9302D5F., Nand 29F4G08ABADA 

Imi trebuie un soft Nand pentru acest televizor, pentru Europa, acum este venit din Anglia.

Am incercat revenire la setarile din fabrica (nu merge decat revenire la setarile shippng), am intrat in service mode, dar nu am gasit nimic sa-i pot schimba locatia de receptie.

Din cate am citit despre el, am inteles ca cele cu terminatia B, sunt pentru Anglia-Ireland, si cele cu terminatia E, sunt pentru Europa.

Daca are cineva un soft pentru Europa, extras dintr-un tv functional, ii raman dator.

Multumesc ! 

https://remont-aud.net/search/?q=LA35&t=0

Acum 4 ore, bobo a spus:

Al meu este Psnasonic Viera TX-L47ET60B.

sasiu LA41(TNPH10381A) si nand H27U4G8F2ETR.

nu l am mai desfacut de acum doi ani dar am gasit niste poze facute aatunci candd l am desfacut.

Tunerul este TDSA-G270D si se pare ca stie si DVB-C.

ma inscriu si eu atunci la un soft nand pt europa.

Displayul este LG LC470EUD(FF))(F1).

rog sa nu va suparati ca am postat in topicul dvs.

https://remont-aud.net/search/?q=LA41&t=0

Link spre comentariu

Multumesc frumos Florinel, televizorul functioneaza la adevarata lui capacitate acum.

Nu stiu de ce nu am vazut si eu softul, cred ca din cauza ca sunt mai repezit din fire, o sa caut sa ma mai temperez ... :rade:  

Multa sanatate !

Link spre comentariu

Am reusit sa receptionez si programrle din vhf dar fara sunet.

Rog cine are acest tv cu sasiu la41 sa mi salveze si mie fisierul pe stick, dau eu toate detaliile, este simplu.

Poate fi si de 42 sau 47".

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Salut.

Am primit la reparat un panasonic TX-L42ET60E cu probleme de display.

Sasiu LA41,tcon si sursa ca a mea.

Displayul este acelasi model doar ca este de 42".

Am salvat fisierele din acest tv si l am rezolvat pe al meu, acum receptioneaza tot pe analogic cu sunet si are si meniul in romana.

Am reusit sa ii repar si displayul clientului asa ca am impuscat doi iepuri dintr un foc.

Multumesc celor implicati si mai ales colegului Geoky care m a facut sa cred ca se poate rezolva si acesta.

Numai bine.

Editat de bobo
Link spre comentariu
  • 9 luni mai târziu...

Salutare!

Am achizitionat un Tv Panasonic TX-L37ET5B din Anglia, din pacate nu merg posturile Tv  prin cablu , cand ai dau sa caute posturile ami apar canalele dar la sunet scoate un bazait, ma puteti ajuta va rog cu aceasta problema. 

Va multumesc!

Link spre comentariu

Are meniu in ro sau doar engleza?

Cate programe gaseste pe analogic?

Locatie la profil sa nu puneti.

Se poate face dar e clar ca nu va pricepeti si nu are rost sa ma complic.

Terminatia B este pt Uk& irland

Terminatia E este pt restul europei

Cautati o placa de baza de la acelasi tv cu terminatia E.

Se poate rezolva ceva si cu profilul usb ,poate mai are colegul Geoky acest tv ca sa le salveze.

Editat de bobo
Link spre comentariu

Cel mai sanatos este rescrierea pe programator, a memoriei SPI flash, cu un soft pentru Europa. Atunci se va activa si tunerul DVB-C, si standardele de sunet aferente, etc.

Dar daca omul nu vrea sa mearga cu el intr-un service competent ... asta e !

Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări