Vizitator UFO Postat August 29, 2007 Partajează Postat August 29, 2007 Am un casetofon de masina (TEC 501), un CD-ROM (ASUS de 52x) si o sursa de alimentare pt calculatror de 150 W. Casetofonul de masina il folosesc doar ca amplificator audio, are un TDA 2004, iar CD-ROM-ul ca CD Player si le alimentez de la sursa de calculator. Iau semnal audio de la CD-ROM ( de la mufa de casti ) si il aplic direct la potentziometrul de volum al casetofonului.Problema ii ca atunci cand vreau sa ascult la un volum mic, indiferent de cat de tare dau drmul la semnal din CD-ROM, se aud bruiaje de la motoarele CD-ROM-ului si cand dau la volum mare dispar.Cum pot sa scap de zgomotele care se aud din cauza CD-ROM-ului? Link spre comentariu
pegas Postat August 29, 2007 Partajează Postat August 29, 2007 pai, for starters, CD-ROM-urile de computer nu au sau nu au prea mare bufferul anti-skip impotriva vibratiilor mai mult decit prezente in masina... iti va sari discul de o gramada de ori... Link spre comentariu
rimache Postat August 29, 2007 Partajează Postat August 29, 2007 @pegas - Vezi ca alimenteaza de la sursa de calculator asa ca nu foloseste cd-rom-ul in masina.... @UFO - Incearca sa scoti audio din cd-rom pe la mufa din spate (aia cu 4 pini, care vine legata prin fir cu placa audio) Motorul de la cas auto l-ai decuplat? Poate se aude ala. Link spre comentariu
Stefan Postat August 29, 2007 Partajează Postat August 29, 2007 eu am avut un CD-rom pe masina si nu era nici un fel de problema (nu bazaia nik si sarea ff rar)sursa care alimenta CD-rom-ul era compusa din doua CI stabilizatoare(de 12V si 5V) patru condens si doua bobine (CI erau montate pe un radiator.totul mergea struna pana a crapat motorasul CD-rom-ului . Link spre comentariu
Stefan Postat August 29, 2007 Partajează Postat August 29, 2007 nu am vazut postul lui rimache.cred ca UFO scoade sunetul de la mufa din fata a CD-rom-ului cu ajutorul unei casete care o introduce in cassauto (o caseta audio cu mufa jack) Link spre comentariu
rimache Postat August 29, 2007 Partajează Postat August 29, 2007 Iau semnal audio de la CD-ROM ( de la mufa de casti ) si il aplic direct la potentziometrul de volum al casetofonului.Spune clar ce face... Link spre comentariu
Stefan Postat August 29, 2007 Partajează Postat August 29, 2007 :prayer: :prayer: incearca si cu alte amplificatoare . Link spre comentariu
Dr.L Postat August 29, 2007 Partajează Postat August 29, 2007 baga niste bobine cu mai multe spire + cond pe alimentarea(electrolotic+ceramic) cd-rom(5 si 12v) iar pe alimentarea casului pune un tor cu sarma mai groasa +condo sa reduca zgomotul,acum nu stiu cu catcumpara un fir audio pt cd-rom(ala de-l infigi in spate,gasesti la magazinele de calculatoare) si o mufa o tai si lipesti firele la potentiometru(pe cas) Link spre comentariu
iulicuta2000 Postat Septembrie 3, 2007 Partajează Postat Septembrie 3, 2007 stiu ca sunt offtopic si ma scuzati...am avut cdrom in masina 4 luni,alimentarea a fost cu doua stabilizatoare(7812,7805) montate pe radiator si atat...a functionat perfect,l-am dat jos cand am trecut la cass+magazie de cd-uri :rolleyes: Link spre comentariu
Stefan Postat Septembrie 3, 2007 Partajează Postat Septembrie 3, 2007 compusa din doua CI stabilizatoare(de 12V si 5V) patru condens si doua bobinestiam! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum