Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cablu monitor VGA-VGA

catalin004

Postări Recomandate

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• catalin004

3

• validae

2

• iuliantv

2

• informer

1

Top autori în acest subiect

Acum 28 minute, validae a spus:

Şi nu ai găsit să tai de la două monitoare CRT defecte ? Le lipeşti între ele şi nu mai ai probleme...

cine are atata rabdare ?,avand in vedere preturile din magazine,asta daca stai in ,,cucuietii din deal,, si nu ai acces la lumea civilizata,si

trebuie sa ai si 2 monitoare crt,

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

Lumea aruncă o grămadă de monitoare vechi CRT, care au cabluri VGA excelente şi care pot fi recuperate ,,moka,,.Era o variantă de a face rost de nişte cabluri ,,pe viaţă,, în loc de ieftinături care se întrerup când trănuţi...iar lipirea a două cabluri cu 11 fire active nu mi se pare chiar o muncă îngrozitoare.

Editat de validae
Link spre comentariu
Acum 2 ore, Marele Savant a spus:

poate ii trebuie mama la un capat si tata la celalat! desi personal nu am intilnit niciunul defect pina acum!

sant destule de tot ,,ra.....l,ba nu merge o culoare,ba nu merg de loc,ba imaginea e blurata de o camasa plasa de masa de ecranaj destul de rara........cele mai predispuse la defecte au fost cele ce au invelisul de cauciuc exterior striat,cel putin din cate am patit eu

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

Cablul o il dau impreuna cu monitorul si unitatea spre vanzare,deci nu pot pune o moroiala acolo...de la miv am luat vga-dvi insa nu merge deloc. Vga- vga nu mai au...a fost 10 lei nu e paguba insa vreau unul care sa mearga. 

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări