rochester21 Postat Octombrie 12, 2019 Partajează Postat Octombrie 12, 2019 Lot chestii total inutile. Nici nu stiu de ce le mai pun la vanzare, probabil pentru ca totusi mai pot fi folosite la ceva si e pacat de ele. Pret 70 lei livrate in Galati, 80 lei livrate in tara. 1. 2 sateliti creative. Functionali, mufa rca. Daca aveti amplituner cu borne clasice, taiati mufele. 2. Ceas CUR- REN. Ticaie de cateva luni de cand e la mine, bratara larga. Dupa nume, as zice ca firma e....norvegiana ? Cur....ren. Norvegienii astia au gusturi ciudate. 3. Aparat foto fujifilm. 10 mpx, 5x zoom, arata ca nou. Perfect functional, acumulatorul era uzat cand a ajuns la mine, deci- nu am acumulator sau incarcator. 4. DVD writer laptop. Functional din cate imi amintesc, la scriere dvd parca incepuse sa faca figuri. 5. Acumulator extins lenovo T420. 9 celule, functional, dar cu defect electronic, laptop-ul nu-l detecta decat uneori. 6. Telefon Android Alcatel. Digitizer defect, nu ia comenzi. Baterie buna. 7. Incarcator acumulatori GP pentru AAA si AA. Nou, functional. 8. 2 acumulatori masinuta nikko cu mufe tamiya. Functionali, uzati. 9. Cititor carduri pentru usb. Functional. 10. Cablu audio cu mufa 2.5mm la un capat si 3.5mm la celalalt. 11. Ceas swatch chrono clasic, la cutie cu acte. Se considera defect, apare in ultima poza. 12. Calculator Canon de magazin, bateria de ceas e terminata, dar se aprinde la o sursa de lumina(baterie+solar). Link spre comentariu
ionel sm Postat Octombrie 12, 2019 Partajează Postat Octombrie 12, 2019 Nu vrei sa facem schimb de vechituri ca am si eu cate doresti.Trebuie sa le strang gramada sa fac o poza.dar si ceva timp. Link spre comentariu
Marian Postat Octombrie 13, 2019 Partajează Postat Octombrie 13, 2019 Ramaneti la subiect va rog. Link spre comentariu
-Atlas- Postat Octombrie 13, 2019 Partajează Postat Octombrie 13, 2019 Buna Ar mai fi un colet pentru mine. Le vreau,discutam in privat. Spor Alex Link spre comentariu
rochester21 Postat Octombrie 14, 2019 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2019 (editat) Lotul de lucruri inutile a fost vandut. Si ca veni vorba de lucruri inutile si vechituri, ma gandesc la utilizatorii PCB si Ionel1959. Voi baieti de ce nu va aruncati la gunoi? Ma gandesc ca din gunoi se poate face compost, cuprul si aurul de pe placile cu circuite pot fi recuperate, dar din voi baieti ma tem ca nu se mai poate face nimic. Dauna totala. Nici ca donatori de organe nu sunteti buni, cine are nevoie de un creier nefunctional? Serios acuma. Asa ca baieti, va invit la pubela de gunoi a societatii. Daca vreti va fac si diploma, sa ramana dupa voi familiei, ca altfel va uita si aia. Post scriptum, DA, am nevoie si vreau vechituri. MA INTERESEAZA in special walkman-e sony metalice si stilouri waterman si parker. Din pacate sunt 100% ca utilizatorii PCB si Ionel1959 nu au asa ceva pe acasa, vidul interior nepermitandu-le sa tina nimic de valoare sau interesant pe langa ei. Chiar daca ar gasi pe strada un obiect de valoare, l-ar distruge in timp record, mintile goale au acest efect asupra celor din jur, ca o gaura neagra care absoarbe totul si nu lasa nimic in urma. Vorba aia, sunt vechituri si vechituri. Unele sunt utile, altele, precum nefericitii mai sus mentionati, sunt complet inutile si fac umbra pamantului degeaba. Editat Octombrie 14, 2019 de rochester21 Link spre comentariu
Marian Postat Octombrie 14, 2019 Partajează Postat Octombrie 14, 2019 (editat) Daca offtopic-ul mai poate fi curatat ( asa cum am si facut-o aici ) si trecut cu vederea, insultele atat de grave insa sunt intolerabile, marlania este total inacceptabila pe sectiunea asta atat cat eu sunt mod, prin urmare @rochester21 are pauza 3 zile: Daca se repeta o astfel de interventie pe un ton similar, contul va fi suspendat permanent. Topic inchis! Editat Octombrie 14, 2019 de Marian Link spre comentariu
Postări Recomandate