Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sennheiser Hd451 si Sony CD250 Reference, 40 lei ?!

rochester21

Postări Recomandate

Nu stiu de ce, dar cineva mi-a sters topicul initial, asa ca fac altul.  Casti excelente la pret de nimic(chiar, oare de ce le dau asa ieftin, e teapa sau sunt nebun??).  Oricum, pierderea mea e castigul vostru !

1. Sennheiser HD451, model 2017, pret de magazin 200+, aproape noi. 9.5/10. 40 lei cu livrare in Galati sau 50 livrate in tara.

2. Sony CD250 Digital Reference. Casti sanatoase din 1993 cum nu o sa se mai faca niciodata. Pernutele arata ca noi, conditie 9.5/10.  40 de lei livrate in Galati sau 50 livrate in tara.

Cumparati-le pe ambele si adaug inca o pereche de Sennheiser in stare foarte buna, dar fara cablu(model cu cablu detasabil, se gaseste in magazine specializate sau pe ebay).  Si, pentru cine vrea si un walkman ca sa mearga cu castile, am un Sony D-NE10 cap de serie din 2004 cu telecomanda iluminata si acumulator original la doar 200 de lei(stiu ca nu-l ia nimeni, doar ma laud). Am doua bucati, de asta nu ma deranjeaza sa vand unul din ele.

1.JPG

2.JPG

5.JPG

DSC03328.JPG

DSC03331.JPG

A1.JPG

B.JPG

C.JPG

4.JPG

1.JPG

2.JPG

3.JPG

4.JPG

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• rochester21

3

• johny69

1

• -Atlas-

1

Top autori în acest subiect

Johny69 are dreptate, asa ca modific anuntul. Datorita sumelor derizorii si a formei care le face mai greu de ambalat, se vand toate 3 castile odata. 80 lei+ posta. 

Asa cum explicam si altcuiva, sub 2-300 de lei oricum nu gasiti casti cum trebuie, melomanul amator va trebui sa faca compromisuri :rzb

Editat de rochester21
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări