Vizitator Mirela Postat Octombrie 9, 2019 Partajează Postat Octombrie 9, 2019 Buna seara Va rog frumos sa ne transmiteti cum am putea sa rezolvam o problema electrica. Panoul de led de la baie a palpait mai multe zile si apoi nu a mai luminat deloc. Am cumparat un panou nou, l-am montat si palpaie si lumina nu se mentine aproape deloc. Inainte de montarea noului panou de led, am montat un bec de tip led care palpaia foarte rau si nu se mentinea deloc lumina, apoi am incercat cu un bec fluorescent led, care a palpait. In tot acest timp ventilatorul mic din baie, din peretele baii, cel care scoate aerul in afara, nu a functionat deloc. Cateodata este zgomot mic la intrerupator. Va rog frumos daca aveti vreo solutie ne-ar fi de ajutor. Multumim anticipat!! Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 9, 2019 Partajează Postat Octombrie 9, 2019 Chemaţi un electrician să vă schimbe întrerupătorul, sau măcar să verifice dacă nu are vreun fir slăbit. Link spre comentariu
Vizitator Mirela Postat Octombrie 9, 2019 Partajează Postat Octombrie 9, 2019 Va multumesc mult , o sa chimb interupatorul . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum