maxente Postat Octombrie 9, 2019 Partajează Postat Octombrie 9, 2019 Deschid aici subiectul ca e sectiunea cea mai ''vizitata'' Am rugamintea, daca cineva are tranzistori IGBT IRG4PC50WPBF luati dintr-o sursa sigura, sa imi puna si mie o poza cu ei sa ii compar cu unii luati de cineva pentru un invertor. Tranzistorii sunt luati din Craiova de la unul din magazinele din centru si par cam dubiosi dupa marcajul de pe ei, plus ca din 10 bucati nu gasesti doi din acelasi lot. Link spre comentariu
PINTI Postat Octombrie 9, 2019 Partajează Postat Octombrie 9, 2019 (editat) Ce diferente sunt intre ei? Ma refer la masuratori. Editat Octombrie 9, 2019 de PINTI Link spre comentariu
maxente Postat Octombrie 9, 2019 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2019 Asa ca si masuratoare chioara cu aparatul dat pe dioda nu imi arata nimic, pentru ca oricum nici nu au dioda interna pe E-C, dar in schimb pe ohmetru imi arata aprox. 1,3M ohmi E-C, asta cu borna de minus a aparatului de masura pus in colector si cu plusul in emitor. Invers nu imi arata nimic Alte masuratori electrice nu am mai facut. S-ar putea sa ard un ciocan in capul unui tranzistor sa vad pastila de siliciu. Eram curios si de marcajele unora luati din sursa sigura, mi-e cam frica sa ii pun direct in montaj sa nu mai prajesc si altceva. Link spre comentariu
Kosmin Postat Octombrie 9, 2019 Partajează Postat Octombrie 9, 2019 Ciudata si variatia dimensiunii fontului inscriptiilor .... probabil dupa cum or fi fost valurile in jurul vaporului? Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 9, 2019 Partajează Postat Octombrie 9, 2019 (editat) Absolut dubioşi....mai ales că se presupune că provin din acelaşi lot sau producător.Eu i-aş duce înapoi fără să lipesc nici măcar unul.... Editat Octombrie 9, 2019 de validae Link spre comentariu
maxente Postat Octombrie 9, 2019 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2019 (editat) Acum 28 minute, Kosmin a spus: Ciudata si variatia dimensiunii fontului inscriptiilor .... probabil dupa cum or fi fost valurile in jurul vaporului? Pai sa stii Nu e unu sa semene cu altu. O sa ii spun sa ii duca inapoi, desi ma mananca gheara sa ii targ un ciocan unuia sa ii vad mațele. Nu stiu cum or fi aia de la TME, vad ca au si acolo. Poza se mai poate mari dar trebuie descarcata din postimage, aia nu mai permit sa o maresti la dimensiune mai mare Aaaa si mai e o chestie, al patrulea, de la stanga la dreapta, are caroseria mai zbârcită, se observa si in poza. Editat Octombrie 9, 2019 de maxente Link spre comentariu
mac01 Postat Octombrie 9, 2019 Partajează Postat Octombrie 9, 2019 (editat) Ce capacitate au poarta- emitor? Cred ca am 2 bucati la munca...dar doar maine seara iti pot da un raspuns si o poza cu ei. Le; Din datasheet capacitatea poarta-emitor ar trebui sa fie 3700pf. Foarte urate terminalele tranzistoarelor. Editat Octombrie 9, 2019 de mac01 Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 10, 2019 Partajează Postat Octombrie 10, 2019 (editat) Cumparate din farnell, acum ceva ani buni: Editat Octombrie 10, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
vijelie02 Postat Octombrie 10, 2019 Partajează Postat Octombrie 10, 2019 E clara treaba cu ciaina. Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 10, 2019 Partajează Postat Octombrie 10, 2019 ''Ciaina'' face si buni, si mai putin buni...in functie de cat comanzi, aia primesti. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 10, 2019 Partajează Postat Octombrie 10, 2019 Dupa amiaza revin si cu unul ciocanit, din start va zic ca are pastila mare, serioasa. Link spre comentariu
maxente Postat Octombrie 10, 2019 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2019 (editat) Acum 8 ore, DjLeco a spus: Cumparate din farnell, acum ceva ani buni: Mda, e clara treaba, nu seamana de nici-o culoare cei pozati de mine cu ai tai si mai observ ca ii ai din acelasi lot. Nu stiu daca mai are ala bonu fiscal sa se duca sa isi ia banii inapoi pe ele. Poate il conving sa ii dau un ciocan in unu din ei Intre timp i-am masurat cu un LC- metru E-C 2,8 - 3nF G-C 3,6 - 3,8nF G-E 4,3 - 4,5nF Editat Octombrie 10, 2019 de maxente Link spre comentariu
VAX Postat Octombrie 10, 2019 Partajează Postat Octombrie 10, 2019 Acum 16 ore, maxente a spus: Asa ca si masuratoare chioara cu aparatul dat pe dioda nu imi arata nimic.... S-ar putea sa ard un ciocan in capul unui tranzistor sa vad pastila de siliciu. Eram curios si de marcajele unora luati din sursa sigura, mi-e cam frica sa ii pun direct in montaj sa nu mai prajesc si altceva. Nu se masoara cu multimetrul, doar pe caracteriscop (la Uce mare). Nici la pastila de siliciu nu va lamuriti, decat prin comparatie cu unii de firma. Sursa sigura nu este la dispozitia noastra, decat la suprapret. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 10, 2019 Partajează Postat Octombrie 10, 2019 100% genuine: Link spre comentariu
maxente Postat Octombrie 10, 2019 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2019 Am spart si eu unu. Ce parere aveti ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum