yokoono Postat Aprilie 15, 2020 Partajează Postat Aprilie 15, 2020 (editat) Vezi daca te ajuta Editat Aprilie 15, 2020 de yokoono Link spre comentariu
Paul_D Postat Aprilie 15, 2020 Partajează Postat Aprilie 15, 2020 Da d-le Costica, Sa stiti ca intru frecvent pe forum, nu ma loghez, dar il urmaresc. Toata documentatia pe care o am este de la d-l Tavi, luata de la rusi si de la colegi. Nu sunt inca in masura sa ii ajut eu pe altii. Referitor la TV, imaginea este corecta, dar albastruie. Am dat panelul jos si LED-urile sunt alterate, unele sunt albe, unele sunt pe duca (lumina albastra), doua buc in scurt. Caz clasic. Multumesc si colegului Yokoono. Cu stima. Link spre comentariu
Tavi Postat Aprilie 15, 2020 Partajează Postat Aprilie 15, 2020 (editat) Acum 2 ore, Paul_D a spus: Manifestare: panel intunecat si cu o tenta pronuntata de albastru. Revenirea la setarile din fabrica nu a functionat, tensiuni sursa OK, incalzit procesor-nici un efect. adica sonor ai ? comenzi ok de la telecomanda ? daca da = siguranta de pe tcon e intrerupta edit later : vad ca ai si imagine , ok , nu citisem tot topicul si din ce ai postat anterior nu se intelegea asta Editat Aprilie 15, 2020 de Tavi 1 Link spre comentariu
rogedan Postat Iunie 9, 2020 Partajează Postat Iunie 9, 2020 (editat) La 10.10.2019 la 13:09, GOLOGAN a spus: Scuze pentru intarziere Am primit de la domul Tavi un soft pentru usb si functioneaza Multumesc tuturor pentru ajutor. Ma puteti ajuta si pe mine cu acel soft ? Sau domnul Tavi ? Multumesc. Editat Iunie 9, 2020 de rogedan Link spre comentariu
Terran75 Postat Septembrie 10, 2020 Partajează Postat Septembrie 10, 2020 La 10.10.2019 la 13:09, GOLOGAN a spus: Scuze pentru intarziere Am primit de la domul Tavi un soft pentru usb si functioneaza Multumesc tuturor pentru ajutor. Să trăiți, am și eu nevoie de lt-43vu63m firmware-ul pentru usb, cel pe care l-am downloadat. bin pus pe stick fat32 nu-l vede.. [email protected] este e-mailul meu și dacă doriți să mă ajutați.. Al meu după update de soft nu mai deschide subtitrare la anumite programe... Încercat în fel și chip resetare de fabrică, prima instalare, zice că sunt active subtitrările în română dar nu le afișează, asta după update. Mulțumesc anticipat Link spre comentariu
GOLOGAN Postat Septembrie 10, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2020 Acum 1 oră, Terran75 a spus: Să trăiți, am și eu nevoie de lt-43vu63m firmware-ul pentru usb, cel pe care l-am downloadat. bin pus pe stick fat32 nu-l vede.. [email protected] este e-mailul meu și dacă doriți să mă ajutați.. Al meu după update de soft nu mai deschide subtitrare la anumite programe... Încercat în fel și chip resetare de fabrică, prima instalare, zice că sunt active subtitrările în română dar nu le afișează, asta după update. Mulțumesc anticipat Softul este de la domnul Tavi. Nu pot să vă ajut fără acceptul dansului. Mulțumesc pentru înțelegere. 1 Link spre comentariu
rares01 Postat Ianuarie 18, 2022 Partajează Postat Ianuarie 18, 2022 LT-43VU63M as dori dump pt spi si nand pt acest model sau firmware. Daca se poate. multumesc. Link spre comentariu
iuliantv Postat Ianuarie 18, 2022 Partajează Postat Ianuarie 18, 2022 (editat) full update de pe usb,mai multe variante http://www.lcdtvgarage.com/vestel-cekirdek-yazilim-full-yazilim/ si nand si spi,nu stiu pentru ce model de display sau tv sant https://files.fm/u/m7y77hza6 Editat Ianuarie 18, 2022 de iuliantv Link spre comentariu
rares01 Postat Ianuarie 18, 2022 Partajează Postat Ianuarie 18, 2022 mersi frumos colegu a functionat cu un firmware de toshiba numai bine! Link spre comentariu
validae Postat Mai 29, 2023 Partajează Postat Mai 29, 2023 Unui prieten i-au fost trăznite două tv-uri simultan acum câteva zile.Ambele erau stinse dar în priză.El fiind plecat nu a apucat să facă nimic, le-a găsit ,,moarte,,. M-am oferit să-l ajut cu unul, JVC LT-49VU52K (Vestel) care la prima vedere avea doar sursa arsă. Un integrat sursă rezonant 6A30 pentru care am stat patru zile să-l primesc de la o firmă din București ,,Electroest,, (?). După ce i-am montat azi integratul sursei, fac un test ,,în gol,, cu sursa și asta funcționează, apar tensiunile corecte.După ce pun sursa, surpriză ! Tv-ul se restartează ciclic, apare JVC și după câteva secunde se stinge și iar tot așa. Se pare că descărcarea i-a afectat ceva memorii.Problema e că nu știu cu care să încep, dar alegerea e relativ simplă. Am doar un CH431 și pot rescrie doar memoria SPI și eventual încerca un update USB.Dacă e nevoie de mai mult, i-l dau în brațe așa cum e... Are cineva la îndemână dump pentru placa 17MB120 și ecran VES490QNDS-2D-N11 ? Am căutat pe net, dar nu găsesc pentru display-ul ăsta.Aș încerca asta prima dată, poate am noroc... Link spre comentariu
Florinel TV Postat Mai 29, 2023 Partajează Postat Mai 29, 2023 incearca cu acest dump spi prima data sa vezi daca mai restarteaza https://files.fm/f/7zjx54qfc Link spre comentariu
validae Postat Mai 29, 2023 Partajează Postat Mai 29, 2023 Mulțumesc, am mai primit ajutor și de la Iulian cu un update de USB dar nu-mi vede stick-ul.Poate că n-am pus eu fișierele cum trebuie, le-am pus pe toate cinci, mai încerc.O să încerc apoi și cu SPI-ul. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iunie 22, 2023 Partajează Postat Iunie 22, 2023 Am si eu nevoie de dumpul din nand la acest model de tv JVC LT-49VU52K MB.17MB120 sursa 17IPS72 panel VES490QNDS-2D-N11 multumesc Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iulie 13, 2023 Partajează Postat Iulie 13, 2023 La 22.06.2023 la 12:30, Florinel TV a spus: Am si eu nevoie de dumpul din nand la acest model de tv JVC LT-49VU52K MB.17MB120 sursa 17IPS72 panel VES490QNDS-2D-N11 multumesc Chiar nu are nimeni dumpurile copiate din acest tv functional , am incercat cu multe softuri pt stick si cu diferite dumpuri cu care am scris nandul dar problema este la fel, de pe stick nu vrea sa ia softul sa booteze , as vrea dump ok pentru nand de la acest tv dar sa fie copiat din tv functional , chiar nu are nimeni Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum