Vizitator viobio Postat Octombrie 9, 2019 Partajează Postat Octombrie 9, 2019 Tubul 6111WA defect , trioda de pe canalul dreapta , șfogăia , clipocea , zgomote ciudate peste sunet .6111WA a fost înlocuit cu 6H16B . https://www.hifishark.com/search?q=audio+note+M Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 9, 2019 Partajează Postat Octombrie 9, 2019 Si care-i utilitatea montajului asta? De banii aia se vede ca primesti si o rezerva consistenta de aer in carcasa aia. Link spre comentariu
Усилитель Postat Octombrie 9, 2019 Partajează Postat Octombrie 9, 2019 6H16b are amplificarea relativ mica , ar fi mai bun 6H17b ..........acum depinde si de nevoile de amplificare.Tuburile astea subminiatura sunt foarte reusite , au zgomot mult mai mic chiar decat ECC83 , viata lunga , microfonie aproape inexistenta, rezistenta marita la socuri . Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 9, 2019 Partajează Postat Octombrie 9, 2019 (editat) în schema dată pe ieșirea din anod după condensatorul de 100nF trebuia să vedem o rezistență în masă. Posibil sa existe fizic rezistența, s-a omis reprezentarea ei. (cu rezistență în masă condensatorul 100nF se încarcă la potențialul anodului, fără pocnituri dacă cuplam cablul de ieșire după un timp) "Mă întreb" ce transfer la joase asigură cuplajul 100nF dacă pe ieșire vede o sarcină/impedanță de 47k sau 22K ?(filtru trece sus). Editat Octombrie 9, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Octombrie 9, 2019 Partajează Postat Octombrie 9, 2019 Acum 49 minute, Усилитель a spus: 6H16b are amplificarea relativ mica , ar fi mai bun 6H17b ..........acum depinde si de nevoile de amplificare.Tuburile astea subminiatura sunt foarte reusite , au zgomot mult mai mic chiar decat ECC83 , viata lunga , microfonie aproape inexistenta, rezistenta marita la socuri . 6H16B este mai ok , are Ia mai mare decât 6H17B , am si 6H17B , nu mă interesa o amplificare mare , oricum semnalul livrat este de ordinul volților , arhisuficient pentru orice amplificator . Acum 3 minute, valderama a spus: Pe ieșirea din anod după condensatorul de 100nF trebuia să vedem o rezistență în masă. (condensatorul 100nF se încărca la potențialul anodului, fără pocnituri dacă cuplam cablul de ieșire după un timp) "Mă întreb" ce transfer la joase asigură cuplajul 100nF dacă pe ieșire vede o sarcină de 47k ? Dom Vali , eu am zis că nu mai comentez finețuri tehnice , eu mă abțin de la alte comentarii . 1 oră în urmă, PCB a spus: Si care-i utilitatea montajului asta? De banii aia se vede ca primesti si o rezerva consistenta de aer in carcasa aia. Utilizatorul îi știe utilitatea , fiecare face ce vrea cu gologanii lui . Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 9, 2019 Partajează Postat Octombrie 9, 2019 (editat) Bine stă în preț... M-Zero Editat Octombrie 9, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
klauss00 Postat Martie 12, 2021 Partajează Postat Martie 12, 2021 Buna ziua! Care este tensiunea anodica? Multumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum