Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Preamplificator Audio Note M-Zero

Vizitator viobio

Postări Recomandate

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• klauss00

1

• Усилитель

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

6H16b are amplificarea relativ  mica , ar fi mai bun 6H17b ..........acum depinde si de nevoile de amplificare.Tuburile astea subminiatura sunt foarte reusite , au zgomot mult mai mic chiar decat ECC83 , viata lunga , microfonie aproape inexistenta, rezistenta marita la socuri .

Link spre comentariu

în schema dată pe ieșirea din anod după condensatorul de 100nF trebuia să vedem o rezistență în masă. Posibil sa existe fizic rezistența, s-a omis reprezentarea ei.

(cu rezistență în masă condensatorul 100nF se încarcă la potențialul anodului, fără pocnituri dacă cuplam cablul de ieșire după un timp)

"Mă întreb" ce transfer la joase asigură cuplajul 100nF dacă pe ieșire vede o sarcină/impedanță de 47k sau 22K ?(filtru trece sus).

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
Vizitator viobio
Acum 49 minute, Усилитель a spus:

6H16b are amplificarea relativ  mica , ar fi mai bun 6H17b ..........acum depinde si de nevoile de amplificare.Tuburile astea subminiatura sunt foarte reusite , au zgomot mult mai mic chiar decat ECC83 , viata lunga , microfonie aproape inexistenta, rezistenta marita la socuri .

6H16B este mai ok , are Ia mai mare decât 6H17B , am si  6H17B , nu mă interesa o amplificare mare , oricum semnalul livrat este de ordinul volților , arhisuficient  pentru orice amplificator .

Acum 3 minute, valderama a spus:

Pe ieșirea din anod după condensatorul de 100nF trebuia să vedem o rezistență în masă.

(condensatorul 100nF se încărca la potențialul anodului, fără pocnituri dacă cuplam cablul de ieșire după un timp)

"Mă întreb" ce transfer la joase asigură cuplajul 100nF dacă pe ieșire vede o sarcină de 47k ?

Dom Vali , eu am zis că nu mai comentez finețuri tehnice , eu mă abțin de la alte comentarii . 

1 oră în urmă, PCB a spus:

Si care-i utilitatea montajului asta? De banii aia se vede ca primesti si o rezerva consistenta de aer in carcasa aia.

Utilizatorul îi știe utilitatea , fiecare face ce vrea cu gologanii lui .

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări