Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Boxa 3 cai 350W realizata complet de mine

Vizitator boygenius

Postări Recomandate

• Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Sharky

1

• Mihai Cimpoeru

1

• Blind

1

• bucegi

1

Top autori în acest subiect

Decit sa va certati, mai bine intrebati de la inceput cum a proiectat boxele, daca sint volume separate ptr difuri, etc.Nu ar strica ca autorul sa aduca cit mai repede lamuriri, altfel vom vedea si alte incaierari. :smt003

Link spre comentariu
Vizitator boygenius

Pai ca sa va lamuresc:Se aude super.....adica reda intreaga gama de frecv. audio amplificata la putere de 300W fara sa distorsioneze....testul a fost facut cu un amplif pe tranzistori realizart de mine mai demult si sursa de semnal un versatester :yawinkle: Dar mai concret, testul suprem, parerea celor care au auzit-o fost mereu buna!Daca de bas era vb...am reusit sa deschid usa de la intrare a vecinei de langa mine cand am dat un test de bas :weedman: am si martori Basul nu este separat in jumate de cutie, comunica in toata incinta, media e inchisa in spate intr-o cutie bagata in cutia mare deci vol pt dif de bas este exact cel recomandat de producator...si se pare ca recomandarile au fost bune :smt003

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări