Vizitator vacea Postat August 31, 2007 Partajează Postat August 31, 2007 apreciez munca.. de auzit nu are de ce sa nu se auda bine , mai ales ca este in casa....dar nu stiu acum.....astept opinia unui expert :supz: Link spre comentariu
zal Postat Septembrie 1, 2007 Partajează Postat Septembrie 1, 2007 Decit sa va certati, mai bine intrebati de la inceput cum a proiectat boxele, daca sint volume separate ptr difuri, etc.Nu ar strica ca autorul sa aduca cit mai repede lamuriri, altfel vom vedea si alte incaierari. :smt003 Link spre comentariu
Vizitator boygenius Postat Septembrie 1, 2007 Partajează Postat Septembrie 1, 2007 Pai ca sa va lamuresc:Se aude super.....adica reda intreaga gama de frecv. audio amplificata la putere de 300W fara sa distorsioneze....testul a fost facut cu un amplif pe tranzistori realizart de mine mai demult si sursa de semnal un versatester :yawinkle: Dar mai concret, testul suprem, parerea celor care au auzit-o fost mereu buna!Daca de bas era vb...am reusit sa deschid usa de la intrare a vecinei de langa mine cand am dat un test de bas :weedman: am si martori Basul nu este separat in jumate de cutie, comunica in toata incinta, media e inchisa in spate intr-o cutie bagata in cutia mare deci vol pt dif de bas este exact cel recomandat de producator...si se pare ca recomandarile au fost bune :smt003 Link spre comentariu
Vizitator vacea Postat Septembrie 1, 2007 Partajează Postat Septembrie 1, 2007 da...acum am citit si eu :smt003 bravo ma.... :rolleyes: puteai sa spui asta de la inceput , fara sa ne certam...... :weedman: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum