Mihayy Postat Octombrie 6, 2019 Partajează Postat Octombrie 6, 2019 Radio pe LAMPI cu PICK-up DARCLEE S622A Electronica. Se aude un bazait, si lampile se aprind, necesita un pic de reparatie. Pret 90 lei. Prefer ridicarea de la domiciliul meu. Nu trimit in tara datorita complexitatii operatiei. Multumesc pentru intelegere. Mai am si alte produse electrice electronice vechituri, detalii click aici carti si colectii de reviste click aici . Link spre comentariu
Mihayy Postat Octombrie 7, 2019 Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2019 Up. alte produse electrice electronice vechituri, detalii click aici carti si colectii de reviste click aici . Link spre comentariu
Mihayy Postat Octombrie 12, 2019 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2019 Valabil si pret negociabil, alte produse electrice electronice vechituri, detalii click aici carti si colectii de reviste click aici . Link spre comentariu
Mihayy Postat Octombrie 17, 2019 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2019 p. alte produse electrice electronice vechituri, detalii click aici carti si colectii de reviste click aici . Link spre comentariu
Mihayy Postat Octombrie 24, 2019 Autor Partajează Postat Octombrie 24, 2019 pret 70 lel radio dar conditia ridicare de la domiciliu. alte produse electrice electronice vechituri, detalii click aici carti si colectii de reviste click aici . Link spre comentariu
Mihayy Postat Noiembrie 4, 2019 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2019 Valabil si pret negociabil, alte produse electrice electronice vechituri, detalii click aici carti si colectii de reviste click aici . Link spre comentariu
Mihayy Postat Noiembrie 18, 2019 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2019 Radioul a fost vandut la pret de 50 lei. Se mai adauga alte produse, detalii click aici carti si colectii de reviste click aici . Rog un moderator sa-mi inchida acest topic. Multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate