Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Proiect VTP-uri cu difuzor de bass de 10inch.

electronicguest

Postări Recomandate

La 11.10.2019 la 15:33, Shambala a spus:

@ Toader - sunt pretentios.  Dar ce rost are sa dai pe doua Ciare noi aproape cat pe niste Lowther sh ?  Cu riscurile de rigoare, este adevarat.

Am scris ca si S10-64W si B200 mi-au placut cum suna.

Cu adevarat proaste (ca sunet) le consider pe HP10 si niste MR-uri de la Visaton

LE - ii datorez scuze d-lui Toader. Am gresit cand am scris ca "la aproape acelasi pret cu Ciare noi se pot lua difuzoare  Lowther sh".  Nu este asa, diferenta este de 2 sau chiar de 3 ori, depinde cum ai norocul.

Aici se discuta despre VTP-uri asa ca toate difuzoarele despre care am scris au fost ascultate in VTP-uri. Cu exceptia acelui B200 de la Visaton.  Pe care eu tot intr-un horn l-as pune.

Cred ca Haralambie stie f bine cum se scrie; consider formularea sa o ironie.

Nu se pune problema de scuze.De aia suntem oameni.Sa mai gresim uneori.Ma miram si eu sa fie o pereche de Lowther  second cat o pereche de Ciare.O mica specificatie - preturile cu care cumpar eu Ciare de la importatorul oficial cred ca ti-ar face cu ochiul.Eu i-au de mai multi ani difuzoare Ciare ptr mine si alti amici ptr  diverse proiecte si altul e pretul fata de ce gasesti pe net..De exemplu, acum am in proiect o boxa compacta cu USB, bluetooth, radio FM  fara antena cu un mid bas Ciare si doua difuzoare fullrange.Atasez link cu difuzoarele in cauza.Cel de bas pare ca a fost facut dupa patentul celor de la Focal

http://www.ciare.com/Products/catid/9204/eid/10408/hwg130

http://www.ciare.com/Products/catid/9204/eid/9913/fxi2-15

Scuze daca am deviat de la subiect.

I-as recomanda initiatorului topicului sa incercce fix incinta din Tehnium ptr difuzorul lui.Nu stii cum suna difuzorul pana nu-l incerci in cutie.Daca nu se ridica la asteptarile lui, ramane cu incintele in care poate incerca alte difuzoare.Eu mi le-am contruit singur.La filtre m-au ajuta niste amici.Am avut, dupa cum am spus VTP cu P-Audio BM8CXA(cel mai frumos, controlat bas, detaliat, auzit pana acum), cu Ciare HW204 plus HT 204(categoria ''high-end'' sa-i zicem), plus bookshelf cu Ciare HW135 care e un difuzor super la marimea lui.Pacat ca nu se mai produce.Plus un bas reflex cu Ciare HS 251, un difuzor de bas adevarat

http://www.ciare.com/Products/catid/8739/eid/8495/hs251

Editat de Toader
Link spre comentariu

Nu doresc sa copiez niste date si dimensiuni dintr-o revista. 4 scanduri puteam face si fara sa deschid acest topic.

Am deschis acest topic fiindca am citit ca unii au construit tot felul de VTP-uri cu difuzoare de la 3"la 12".

Si este evident ca pentru diferite difuzoare, incintele sunt diferite. Nu pot sa cred ca aceste diferente la cutii sunt facute din burta.

si nu s-a urmat un model de calcul. Eram interesat sa personalize niste date exact in acest mod de calcul, soft, tabele, etc.

Ce mi se pare ciudat este cu eu intreb de aceste chestii si voi imi trageti cu Ciare, cu Power audio si cu Visaton, adica

cu totul alte subiecte neinteresante si pe langa topic. 

Am inteles ca ceea ce vreau eu ori nu exista ori nu poate fi facut public si atunci ma retrag din acest topic, se poate inchide.

Va multumesc pentru sprijinul pe care nu l-am gasit.

Link spre comentariu

Nu ati gasit ceea ce ati dorit pt ca ati formulat gresit titlul, v-am scris asta cu vreo 2 posturi in urma.  Nu am fost singurul care a inteles altceva din el decat v-ati propus dvs.

Topic inchis la cerere.

Editat de Shambala
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări