Vizitator boygenius Postat August 28, 2007 Partajează Postat August 28, 2007 Am realizat aceasta incinta pt un prieten, difuzoarele sunt Boschman, model G-6533S. Au 4ohmi, trei cai.....se aud decent...nu sunt prea puternice dar se merita la pretu la care se gasesc :tonqe: Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat August 28, 2007 Partajează Postat August 28, 2007 mutat la autosound Link spre comentariu
electronunervos Postat August 29, 2007 Partajează Postat August 29, 2007 arata chiar bine. bv :rock: Link spre comentariu
Extrem Postat August 30, 2007 Partajează Postat August 30, 2007 Unde sta boxa asta mai exact in masina?Te intreb ca stiu cum suna si la bass nu au mai nici o treaba cu viata :goodman: deci daca locul lor sunt in spate pt bass, mai bine schimbale. Link spre comentariu
Vizitator boygenius Postat August 30, 2007 Partajează Postat August 30, 2007 Unde sta boxa asta mai exact in masina?Te intreb ca stiu cum suna si la bass nu au mai nici o treaba cu viata :goodman: deci daca locul lor sunt in spate pt bass, mai bine schimbale.Nu stiu daca ai fost atent cand am zis ca nu sunt ale mele eu decat facut incinta la ele....ideea e ca se aud atat de bine pe cat se poate pt niste boxe de dimensiunea si calitatea lor ...deci incinta e ok....daca vrea poate sa le schimbe el, e treaba lui.... :partyman: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum