gonzila64 Postat Octombrie 8, 2019 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2019 (editat) Salut , am cumpărat 3 strunguri la pret de fier vechi in total 2500 ron unul a rămas gratis plus 1000 ron, a fost o afacere buna. Editat Octombrie 8, 2019 de gonzila64 Link spre comentariu
Avram Ioan Marius Postat Ianuarie 23, 2020 Partajează Postat Ianuarie 23, 2020 Salutare, Vreau sa imi achizitionez un strung da marime mica, maxim SN320, pentru uz hobby in micul atelier personal. Va rog sa ma ghidati catre modelele de strung care le-as putea folosi cu mentiunile de mai jos: Alimentare monofazic (nu am trifazic pe strada ) sau model compatibil pentru a putea fi convertit pentru alimentare monofazica As merge pe o varianta "Oldies but goldies" decat produsele noi cu angrenaje din plastic Buget 3000 RON Dimensiuni de referinta SN320 Am tot vazut mai multe persoane care le vand la pret de fier vechi, dupa lichidarea anumitor societati comerciale de profil. Apreciez orice ajutor si orice sfat. Multumesc anticipat! Link spre comentariu
Balazs Andras Postat Ianuarie 23, 2020 Partajează Postat Ianuarie 23, 2020 (editat) Acum 11 ore, Avram Ioan Marius a spus: Salutare, Vreau sa imi achizitionez un strung da marime mica, maxim SN320, pentru uz hobby in micul atelier personal. Va rog sa ma ghidati catre modelele de strung care le-as putea folosi cu mentiunile de mai jos: Alimentare monofazic (nu am trifazic pe strada ) sau model compatibil pentru a putea fi convertit pentru alimentare monofazica As merge pe o varianta "Oldies but goldies" decat produsele noi cu angrenaje din plastic Buget 3000 RON Dimensiuni de referinta SN320 Am tot vazut mai multe persoane care le vand la pret de fier vechi, dupa lichidarea anumitor societati comerciale de profil. Apreciez orice ajutor si orice sfat. Multumesc anticipat! Din păcat strunguri mai vechi aproape toate sunt trifazic, eventuale schimbi motorul pui monofazic. Recomand un strung fabricat în românia, bulgaria, rusesc, ungharia, macar găsești piese. Dacă nu ai mai lucrat pe strung e bine sa te duci cu cineva care se pricepe sa evalueze, ori cum un strung vechi p sa aiba defecte si piese lipsa. https://www.olx.ro/oferta/strung-uzina-arad-IDdgaYo.html Mai sunt si pe olx dar trebuie evaluat sa nu fie uzat tare, sau mai ai șanse si la fier vechi etc. Dar mai bine strângi mai mulți si cumpăra ceva mai bun cu ex 5000-6000ron. Editat Ianuarie 23, 2020 de Balazs Andras Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum