paulica Postat Octombrie 4, 2019 Partajează Postat Octombrie 4, 2019 Buna ziua.Mă poate ajuta cineva cu un releu de 9v folosit la st.by într-un amplif Onkyo.Poate găsiti prin "cutia cu maimuțe" ,dezmembrări... Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Octombrie 4, 2019 Partajează Postat Octombrie 4, 2019 Treci pe la Claudiu Suciu, din Ungheni, sa-ti dea unul. Link spre comentariu
paulica Postat Octombrie 7, 2019 Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2019 La 04.10.2019 la 13:11, Toni Marginean a spus: Treci pe la Claudiu Suciu, din Ungheni, sa-ti dea unul. Am vorbit,nu are,așa că insist,dacă găsiți pe undeva... Link spre comentariu
adydep Postat Octombrie 7, 2019 Partajează Postat Octombrie 7, 2019 Am de 5V,merge sa-l puneti cu o rezistenta in serie cu bobina.Daca,credeti ca va e util dati adresa in privat si vi-l trimit.Nu va costa nimic:. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Octombrie 8, 2019 Partajează Postat Octombrie 8, 2019 Am un amplituner Onkyo care nu mai vrea sa iese din stand-by, am sa verific deseara daca are un asemenea releu. Link spre comentariu
Nicusor Lupu Postat Octombrie 8, 2019 Partajează Postat Octombrie 8, 2019 Poate va este util acest releu: Link spre comentariu
paulica Postat Octombrie 8, 2019 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2019 Acum 1 oră, Nicusor Lupu a spus: Poate va este util acest releu: Da,este.Va trimit pm cu datele de contact.Va multumesc celorlalti pentru ajutor! Link spre comentariu
Postări Recomandate