Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Samsung UE32C5300 defect

CIBY2

Postări Recomandate

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• CIBY2

3

• yokoono

1

• cornel1962

1

• Costica Tv

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Daca inainte sa schimbi baretele aveai imagine, e clar ca tu l-ai spart, daca nu stii sa fi avut imagine, asa a fost spart sau posibil ca tot tu l-ai spart....tu stii mai bine cum ai demontat/montat ecranul...

Link spre comentariu

Da din pacate TV-urile astea nu sunt invertoare de sudura sa dai cu ele de pamant. Lipsa de experienta si mai ales "delicatete" in lucrul cu electronicele astea mai sensibile si-a spus cuvantul. Bine ca macar este al meu si nu am dezamagit pe nimeni.
Asa ca daca am facut-o pe prostie, incerc sa o dreg.

Pot imperechea o placa de baza BN41-01958A de la TV-ul din titlu cu un T-CON BN41-01938 de la un Samsung UE32EH5000. Ambele TV-uri sunt Full HD. Am cautat prin manualele de service ale amandoura semnificatiile pinilor din mufele de iesire ale MB-urilor. La BN41-01938 sunt unii pini nefolositi iar pinii 19 si 20, EVENCLK + si -, sunt inversati, in rest sunt cam aceiasi. Acum sunt in dubii daca sa mai fac o prostie sau nu. 

Editat de validae
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări