Toader Postat Octombrie 3, 2019 Partajează Postat Octombrie 3, 2019 Are cineva experienta cu marca asta de amplificatoare?Cativa pe unele grupuri pe FB le lauda pe astea, LabGruupen si Powersoft.Ma intereseaza sa amplific doua boxe cu cate doua Eminence Beta 15A pe ele plus un driver PSD 2002S.Altenativa ce mi-ar place ar fii Crown Macro Tech 5002VZ care nu mai are nevoie de reclama.Ma intereseaza sa sune cat mai clar, distorsiuni cat mai mici la volume moderate,sa suporte impedante mici lejer.Boxele sunt provizorii.Astept sa-mi fac cu ceva mai serios.Multumesc Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 4, 2019 Partajează Postat Octombrie 4, 2019 Iti recomand Macrotech. Sunet greu de egalat. Daca vrei sa vezi ce poate PKN seria XD ai aici 4 teste facute de mine acum ceva ani buni. https://www.youtube.com/results?search_query=djleco971+PKN Link spre comentariu
elektronu85 Postat Octombrie 17, 2019 Partajează Postat Octombrie 17, 2019 Am ascultat și măsurat PKN, din păcate nu am putut sa filmez măsurătorile. Însă te asigur că specificațiile declarate sunt cât se poate de reale! Eu ce am ascultat chiar mi-a plăcut! Și l-am ascultat atât pe bass cât și pe fullrange, pe boxe foarte bune! Mai multe nu zic, că deja mi-au sărit unii în cap pe FB că am interese ascunse și că Mircea Bartic mă plătește sa le fac reclama! Nu vreau să-mi mai aprind paie in cap și aici! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum