Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Oxigen pentru Bucuresti

Postări Recomandate

Acum 31 minute, adrian_pic a spus:

Da ce tu nu ai burta??? 

Ba da dragă ..dar n-am motive să-mi cadă!

Da cine știe ...acum, că vor umbla câinii cu covrigi în coadă... și va curge miere pe toate străzile, poate o să am și eu burtă de boier!:rade:

Editat de elmar
Link spre comentariu
Acum 34 minute, elmar a spus:

Ba da dragă ..dar n-am motive să-mi cadă!

Da cine știe ...acum, că vor umbla câinii cu covrigi în coadă... și va curge miere pe toate străzile, poate o să am și eu burtă de boier!:rade:

Pai nu iti cade ca mai apare cate un carmaci care mai taie de la bugetari. Cu veorica ajungeati toti sa va carati burta cu roaba! 

Link spre comentariu

Dacă ai impresia că numai de la bugetari va tăia ...înseamnă că nu știi ce e aia politica!

Dacă nu v-a mai mări salariul minim(și cam asta au ei în cap) ...ai să stai mult și bine pe un salariu din ce în ce mai devalorizat...Sper să n-ajungeți, să vă rugați, să mai vină alt guvern(din aștia ”roșii”) la putere după câțiva ani de capitalism sălbatic!

Editat de elmar
Link spre comentariu

Carmaciu a taiat 25% din salar dar multi bugetari si-au vazut salarul injumatatit din pricina sporurilor.

Asta doresc sa se intample acum: sa taie sporurile!!! (la salar nu vor umbla)

Pentru acelasi job, bugetarul primeste si sporuri nejustificate! 

Economia nu duduie cum mancau cacat Tampitolovici si veorica deci de unde bani pentru marit salariile? Investitorilor nu le va conveni marirea salarului si se vor cara spre Est si Asia. Acolo mana de munca este foarte ieftina.

Link spre comentariu

Viața noastră depinde de politică...din păcate!Și să nu discutăm despre asta,(viața noastră de zi cu zi ) e o mare greșeală ...

Nu știu dacă e util să băgăm capul în pământ ca struții...și să ne face că nu vedem nimic? Să sperăm ....că poate așa , nu se va întâmpla nimic!

Nu așa funcționează lumea asta, în care vrem să trăim(mai bine...bineînțeles)!

Link spre comentariu
Acum 5 minute, adrian_pic a spus:

Carmaciu a taiat 25% din salar dar multi bugetari si-au vazut salarul injumatatit din pricina sporurilor.

Asta doresc sa se intample acum: sa taie sporurile!!! (la salar nu vor umbla)

Pentru acelasi job, bugetarul primeste si sporuri nejustificate! 

Economia nu duduie cum mancau cacat Tampitolovici si veorica deci de unde bani pentru marit salariile? Investitorilor nu le va conveni marirea salarului si se vor cara spre Est si Asia. Acolo mana de munca este foarte ieftina.

Eu as vrea sa vad cum tinerii din generatia asta vor plati datoria externa a Romaniei !!

Link spre comentariu
Acum 3 minute, adrian_pic a spus:

De ce este România țara muncii ieftine ?Economia nu duduie cum mancau cacat Tampitolovici si veorica deci de unde bani pentru marit salariile? Investitorilor nu le va conveni marirea salarului si se vor cara spre Est si Asia. Acolo mana de munca este foarte ieftina.

Măi frățică ...bagă-ți mințile în cap!

Urmărește acest videoclip ...și pe urmă, mai gândește-te la banii ”investitorilor” străini!

Link spre comentariu

Atunci salariul a fost taiat cu acceptul tacit al PSD, pentru ca trebuia taiat. Sporurile au fost taiate si probabil se vor taia si acum. Cind noua, la institut,  ne-au anulat sporul "de radiatii", desi conditiile de lucru nu s-au schimbat, in schimb smecherii, au primit, si primesc, sporuri de antena, spor ca stiu limba engleza sau stiu sa utilizeze calculatorul, spor ca stau cu curul in scaun  opt ore, spor de stres sau ca cineva s-ar putea sa-i injure la telefon. Ma rog, pericol mare pentru ei!

Da, pomenile electorale trebuie platite!

Editat de icar
Link spre comentariu
Acum 46 minute, icar a spus:

in schimb smecherii, au primit, si primesc, sporuri de antena, spor ca stiu limba engleza sau stiu sa utilizeze calculatorul, spor ca stau cu curul in scaun  opt ore, spor de stres sau ca cineva s-ar putea sa-i injure la telefon. Ma rog, pericol mare pentru ei!

Da, pomenile electorale trebuie platite!

Chestiile astea vor fi îindiferent de cine e la putere....se aplică doar ”legea”: cine împarte ,parte își face!

Acum se va tăia ce a făcut vechea putere ...și se va introduce noile reguli a noii puteri...

Adică...se va ”îndrepta” niște nedreptăți, cu alte nedreptăți! Deci ...nimic nou sub soare!

Numai dacă îl ascult pe trubadurul Orban ...și-mi ”trece” de orice speranță!

Acum 41 minute, adrian_pic a spus:

Fratica, tu esti rupt complet de realitate! Te prostesti pentru vecie daca te mai uiti la filme ca cel de mai sus. 

Așa e ...nici nu mă așteptam să înțelegi ceva din acel videoclip!:95

Tu ești pierdut ...în spațiul capitalist!(”cinstit și corect”)

Tu uită-te la filmele cu flăcăii deștepți care te învață, zi de zi, cum să-ți tai craca de sub picioare!:rade:

Editat de elmar
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări