Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Oxigen pentru Bucuresti

Postări Recomandate

Acum 39 minute, Faust2018 a spus:

elmar , o să salvezi planeta de asteroizi , de incalzirea globală , să îmi lași adresa , trimit o mașină cu cativa saci de grâu pentru porumbei si alte păsări , să ai cu ce să îți omori timpul , să ii îngrași , știi ce buni sunt fripți sau in ciulama ? Sunt fan .

Asta ce înseamnă ?O ofertă de lucru ...la negru!?:jytuiyu

Link spre comentariu
Acum 36 minute, icar a spus:

Elmar, stii ce se intimpla cind nu mai ai argumente?

Nu stiu cum se intimpla, dar aproape fiecare topic se duce in balarii, mai repede sau mai tirziu. La asta contribuie exact cei care tipa la moderator ca le-au fost sterse postarile. Dar nu se intreba de ce...

Poate pentru ca a fost deja intors pe toate partile si nu mai este nimic de spus la subiect!

Apropo, de ce trebuie redusa poluarea numai in centru iar fraierii din cartierele muncitoresti pot fi gazati in continuare?

Link spre comentariu
Vizitator viobio
Acum 11 ore, elmar a spus:

Păi nu se știe? ...doar boierii din centru au dreptul la un aer curat!

Prostimea e pusă să plătească...dacă îndrăznesc să-i deranjeze!

E un fel de discriminare a la apartheid dar, fără negri!

Vezi bre că nu știi .......

Boierii nu mai locuiesc  in centru , au migrat catre suburbii , adică mai la marginea orașului , pe unde intră oxigenul în oraș sau pungile de plastic cind bate vântul , uite .....am ieșit pe terasă si beau o cafea , chiar simt aer curat , poate văd si un mistreț , am văzut cîțiva doar seara sau noaptea , am pădurea Băneasa la nici 100m de mine , ca să nu pierd gustul de praf , azot , sulf , in această seară trag  la oraș . Seara trecută parcă am plecat in excursie , de la Electromagnetica până in zona Școlii Americane , credeam că ajung în dimineața asta .

Link spre comentariu

Da am zis eu că boierii locuiesc ”pi șentru”!?:dffe

Ei vin la ”muncă” pe centru ...și nu vor să strâmbe din nas, când se dau jos din limuzinele lor de n-șpe mii de euro!

Normal că orice boier ”care se respectă” are și o ”căsuță moștenire sau donație” ...(mai rar ”construită de ei”...bine, vorba vine ...e consruită de ei ...cu ”banii din meditații”) pe la marginea marilor orașe (Bucureștiu fiind (de departe) cel mai tare în acest domeniu) !

Link spre comentariu

Unii își oxigenează măruntaiele pe la munte, in fiecare weekend. Se duc acolo cu limuzinele de jdemii de euro, unde mănâncă mult și se plimbă cu bicicleta. Eco!

Alții, se dau cu barca pe Snagov pescuind nuferi. Activitate eco, și asta.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări