elmar Postat Octombrie 9, 2019 Partajează Postat Octombrie 9, 2019 (editat) Păi dece ți-e scârbă d-l PCB!? Că nu-ți convine ce e scris!?Nu e pe ”lungime ta, de undă” ! Băi nene, ce comozi pot fi unii pe aici! Numai ce le încântă lor auzul, trebuie să li se spună ...orice altceva ”le provoacă greața”! Așa se ajunge în stadiul în care ...tu știi cel mai bine totul...și nimeni nu trebuie să aibă curajul să-ți zică că e altfel!Chiar așa!? Dacă crezi că ești ”as” în ceva...înseamnă că le știi pe toate !? Sau e mai bine să băgăm capul în pământ ca struții...și să zicem că e bine ...și nimic nu ne va atinge!?Aiurea... Totuși, trăim într-o viață reală ...nu o confundați cu viața imaginară/ideală ...cea , care o puțeți controla(deocamdată) așa cu vreți voi! Într-o zi, tot veți da cu capul de pragul de sus ...și vă ve-ți trezi într-un coșmar! Editat Octombrie 9, 2019 de elmar Link spre comentariu
icar Postat Octombrie 9, 2019 Partajează Postat Octombrie 9, 2019 Mda, si dupa aia sariti la gitul lui Validae, ca va terorizeaza stergindu-va postarile. Sunt curios cind se va inchide. Nu la gostat! Link spre comentariu
alex.cselenyi Postat Octombrie 9, 2019 Partajează Postat Octombrie 9, 2019 Pai vine colegul acesta..........sau sa-i zic tovaras?Si iti baga p....la in topic.Sctie mult,fara sa transmita nimic.E vesnic nemultumit de toti si toate................ Link spre comentariu
elmar Postat Octombrie 9, 2019 Partajează Postat Octombrie 9, 2019 Acum 1 minut, alex.cselenyi a spus: Pai vine colegul acesta..........sau sa-i zic tovaras?Si iti baga p....la in topic.Sctie mult,fara sa transmita nimic.E vesnic nemultumit de toti si toate................ Și care e problema ta!? N-am voie să fiu nemulțumit!? Sigur ...probabil că am stricat voia bună a multora care trăiesc în bula lor ...ne perturbați de nimeni! Link spre comentariu
Mircea Postat Octombrie 9, 2019 Partajează Postat Octombrie 9, 2019 Inainte sa se inchida topicul, intreb si eu pe @florinellll: s-a rezolvat problema cu buda la Carrefour Orhideea? A facut treaba buna, pana la urma, monsieur Baptiste? Link spre comentariu
elmar Postat Octombrie 9, 2019 Partajează Postat Octombrie 9, 2019 (editat) Acum 9 minute, Thunderer a spus: Inainte sa se inchida topicul, Da sigur ...după intervenția ta ...se va șterge totul ...că doar unu e boss-ul, care raportează și șterge tot, ca un adevărat cenzor securist! App...eu vreau să rămână acest topic ...aveți ceva împotrivă!? Off... n-am și eu pile la șefu...n-am fost destul de lingușitor!Păcat... Editat Octombrie 9, 2019 de elmar Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Octombrie 9, 2019 Partajează Postat Octombrie 9, 2019 (editat) Trotineta electrică este calea și adevărul să nu mai consumăm oxigenul din oraș , cu aceasta rezolvare trebuie să se mărească bugetul sănătății , să se angajeze mai mulți medici la UPU , să se cumpere ambulanțe electrice , să se mărească numanumărulrul medicilor ortopezi . elmar , o să salvezi planeta de asteroizi , de incalzirea globală , să îmi lași adresa , trimit o mașină cu cativa saci de grâu pentru porumbei si alte păsări , să ai cu ce să îți omori timpul , să ii îngrași , știi ce buni sunt fripți sau in ciulama ? Sunt fan . Editat Octombrie 9, 2019 de viobio Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 9, 2019 Partajează Postat Octombrie 9, 2019 Păi să rămână topicul, dar cred că rămâi fără hârtie igienică. Bănuiesc că folosești. Pentru tovarășul elmar, care este. Link spre comentariu
icar Postat Octombrie 9, 2019 Partajează Postat Octombrie 9, 2019 Elmar, stii ce se intimpla cind nu mai ai argumente? Nu stiu cum se intimpla, dar aproape fiecare topic se duce in balarii, mai repede sau mai tirziu. La asta contribuie exact cei care tipa la moderator ca le-au fost sterse postarile. Dar nu se intreba de ce... Link spre comentariu
elmar Postat Octombrie 9, 2019 Partajează Postat Octombrie 9, 2019 (editat) Acum 12 minute, Faust2018 a spus: să se mărească numărul medicilor ortopezi . Ai uitat un mic amănunt....să se mărească nr. medicilor (spăgari) ortopezi! Că la noi, în frumoasa patrie ...numai de ăștia(șpăgari) avem parte!...și mai zic unii dece sunt nemulțumit!? Acum 7 minute, icar a spus: Elmar, stii ce se intimpla cind nu mai ai argumente? Nu stiu cum se intimpla, dar aproape fiecare topic se duce in balarii, mai repede sau mai tirziu. La asta contribuie exact cei care tipa la moderator ca le-au fost sterse postarile. Dar nu se intreba de ce... Eu nu mă supăr că se sterg unele ”inepții” sau scăpări de-ale mele sau ale altora...dar mă supără faptul că sunt unii care ”dau ordinele”!Și seful ...se supune necondiționat! Editat Octombrie 9, 2019 de elmar Link spre comentariu
gauss Postat Octombrie 9, 2019 Partajează Postat Octombrie 9, 2019 Acu' chiar ca seamana a bodega ... Link spre comentariu
icar Postat Octombrie 9, 2019 Partajează Postat Octombrie 9, 2019 Mai vrea careva o cinzeaca? Link spre comentariu
gauss Postat Octombrie 9, 2019 Partajează Postat Octombrie 9, 2019 (editat) Un rand ( moka ) de la nashu' ! ... Editat Octombrie 9, 2019 de gauss Link spre comentariu
Mircea Postat Octombrie 9, 2019 Partajează Postat Octombrie 9, 2019 32 minutes ago, Faust2018 said: Pentru porumbei si alte păsări , să ai cu ce să îți omori timpul , să ii îngrași , știi ce buni sunt fripți sau in ciulama ? Sunt fan . Asta imi aduce aminte de copilarie. Fripti pe rotisor... Un deliciu! Link spre comentariu
Postări Recomandate