Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Oxigen pentru Bucuresti

Postări Recomandate

Păi dece ți-e scârbă d-l PCB!? Că nu-ți convine ce e scris!?Nu e pe ”lungime ta, de undă” !

Băi nene, ce comozi pot fi unii pe aici!
Numai ce le încântă lor auzul, trebuie să li se spună ...orice altceva ”le provoacă greața”!

Așa se ajunge în stadiul în care ...tu știi cel mai bine totul...și nimeni nu trebuie să aibă curajul să-ți zică că e altfel!Chiar așa!?

Dacă crezi că ești ”as” în ceva...înseamnă că le știi pe toate !?

Sau e mai bine să băgăm capul în pământ ca struții...și să zicem că e bine ...și nimic nu ne va atinge!?Aiurea...

Totuși, trăim într-o viață reală ...nu o confundați  cu viața imaginară/ideală  ...cea , care o puțeți controla(deocamdată) așa cu vreți voi!

Într-o zi, tot veți da cu capul de pragul de sus ...și vă ve-ți trezi într-un coșmar!

Editat de elmar
Link spre comentariu
Acum 1 minut, alex.cselenyi a spus:

Pai vine colegul acesta..........sau sa-i zic tovaras?Si iti baga p....la in topic.Sctie mult,fara sa transmita nimic.E vesnic nemultumit de toti si toate................

Și care e problema ta!? N-am voie să fiu nemulțumit!?

Sigur ...probabil că am stricat voia bună a multora care trăiesc în bula lor ...ne perturbați de nimeni!

Link spre comentariu
Acum 9 minute, Thunderer a spus:

Inainte sa se inchida topicul, 

Da sigur ...după intervenția ta ...se va șterge totul ...că doar unu e boss-ul, care raportează și șterge tot, ca un adevărat cenzor securist!:57

App...eu vreau să rămână acest topic ...aveți ceva împotrivă!?

Off... n-am și eu pile la șefu...n-am fost destul de lingușitor!Păcat...:41

Editat de elmar
Link spre comentariu
Vizitator viobio

Trotineta electrică este calea și adevărul :96  să nu mai consumăm oxigenul din oraș ,  cu aceasta rezolvare trebuie să se mărească bugetul sănătății , să se angajeze mai mulți medici la UPU , să se cumpere ambulanțe electrice , să se mărească numanumărulrul medicilor ortopezi . 

elmar , o să salvezi planeta de asteroizi , de incalzirea globală , să îmi lași adresa , trimit o mașină cu cativa saci de grâu pentru porumbei si alte păsări , să ai cu ce să îți omori timpul , să ii îngrași , știi ce buni sunt fripți sau in ciulama ? Sunt fan .

Editat de viobio
Link spre comentariu

Elmar, stii ce se intimpla cind nu mai ai argumente?

Nu stiu cum se intimpla, dar aproape fiecare topic se duce in balarii, mai repede sau mai tirziu. La asta contribuie exact cei care tipa la moderator ca le-au fost sterse postarile. Dar nu se intreba de ce...

Link spre comentariu
Acum 12 minute, Faust2018 a spus:

să se mărească numărul medicilor ortopezi . 

Ai uitat un mic amănunt....să se mărească nr. medicilor (spăgari) ortopezi!

Că la noi, în frumoasa patrie ...numai de ăștia(șpăgari) avem parte!...și mai zic unii dece sunt nemulțumit!?

Acum 7 minute, icar a spus:

Elmar, stii ce se intimpla cind nu mai ai argumente?

Nu stiu cum se intimpla, dar aproape fiecare topic se duce in balarii, mai repede sau mai tirziu. La asta contribuie exact cei care tipa la moderator ca le-au fost sterse postarile. Dar nu se intreba de ce...

Eu nu mă supăr că se sterg unele ”inepții” sau scăpări de-ale mele sau ale altora...dar mă supără faptul că sunt unii care ”dau ordinele”!Și seful ...se supune necondiționat!:rade:

Editat de elmar
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări