gauss Postat Octombrie 15, 2019 Partajează Postat Octombrie 15, 2019 (editat) Eu am dubii si cu alea . Faptul ca ai avut 5 voturi in plus la o motiune de cenzura nu garanteaza ca te va vota ( covarsitor ) poporul . S - a cam reglementat si diaspora , nu va mai fi milionul de voturi . PNL - USR nu e aliaj castigator . Au interese diferite , multe antagonice . UDMR pandeste , ca intotdeauna . Ponta e cheia . Sau " cheia " . Le stie ( si le are) pe toate , bune si rele . Fara el ( partidul lui ) , totul e beletristica . Daca suge semnificativ din seva ( si oamenii , care asteapta ) PSD - ului , devine noua forta politica conducatoare . Si va avea in siaj pe astia mici ( minoritati , PMP , independenti , ceva Tariceanu ) , pesti - piloti care asteapta si ei firimituri de la marele rechin . Cam atat , ca e politica si nu e voie . Editat Octombrie 15, 2019 de gauss Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Octombrie 15, 2019 Partajează Postat Octombrie 15, 2019 Acum 20 minute, adrian_pic a spus: Ma, nici mie nu mi-a lasat o impresie proasta, dar... nu au majoritate. Trebuie sa se intoarca si sa se aplece pentru orice, altfel alde si pro romania trec de partea psd si iar vin rosii la putere. Fara alegeri anticipate nu fac mare branza. Este complicat cu anticipatele, șanse spre 5..10% să se realizeze Acum 16 minute, gauss a spus: Eu am dubii si cu alea . Faptul ca ai avut 5 voturi in plus la o motiune de cenzura nu garanteaza ca te va vota ( covarsitor ) poporul . S - a cam reglementat si diaspora , nu va mai fi milionul de voturi . PNL - USR nu e aliaj castigator . Au interese diferite , multe antagonice . UDMR pandeste , ca intotdeauna . Ponta e cheia . Sau " cheia " . Le stie ( si le are) pe toate , bune si rele . Fara el ( partidul lui ) , totul e beletristica . Daca suge semnificativ din seva ( si oamenii , care asteapta ) PSD - ului , devine noua forta politica conducatoare . Si va avea in siaj pe astia mici ( minoritati , PMP , independenti , ceva Tariceanu ) , pesti - piloti care asteapta si ei firimituri de la marele rechin . Cam atat , ca e politica si nu e voie . Bine punctat Link spre comentariu
Postări Recomandate