Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Oxigen pentru Bucuresti

Postări Recomandate

Eu am dubii si cu alea . Faptul ca ai avut 5 voturi in plus la o motiune de cenzura nu garanteaza ca te va vota ( covarsitor ) poporul . S - a cam reglementat si diaspora , nu va mai fi milionul de voturi .  PNL - USR nu e aliaj castigator . Au interese diferite , multe antagonice . UDMR pandeste , ca intotdeauna . Ponta e cheia . Sau " cheia " . Le stie ( si le are) pe toate , bune si rele . Fara el ( partidul lui ) , totul e beletristica . Daca suge semnificativ din seva ( si oamenii , care asteapta ) PSD - ului , devine noua forta politica conducatoare . Si va avea in siaj pe astia mici ( minoritati , PMP , independenti , ceva Tariceanu ) , pesti - piloti  care asteapta si ei firimituri de la marele rechin . Cam atat , ca e politica si nu e voie . 

Editat de gauss
Link spre comentariu
Vizitator viobio
Acum 20 minute, adrian_pic a spus:

Ma, nici mie nu mi-a lasat o impresie proasta, dar... nu au majoritate. Trebuie sa se intoarca si sa se aplece pentru orice, altfel alde si pro romania trec de partea psd si iar vin rosii la putere. Fara alegeri anticipate nu fac mare branza. 

Este complicat cu anticipatele, șanse spre 5..10% să se realizeze 

Acum 16 minute, gauss a spus:

Eu am dubii si cu alea . Faptul ca ai avut 5 voturi in plus la o motiune de cenzura nu garanteaza ca te va vota ( covarsitor ) poporul . S - a cam reglementat si diaspora , nu va mai fi milionul de voturi .  PNL - USR nu e aliaj castigator . Au interese diferite , multe antagonice . UDMR pandeste , ca intotdeauna . Ponta e cheia . Sau " cheia " . Le stie ( si le are) pe toate , bune si rele . Fara el ( partidul lui ) , totul e beletristica . Daca suge semnificativ din seva ( si oamenii , care asteapta ) PSD - ului , devine noua forta politica conducatoare . Si va avea in siaj pe astia mici ( minoritati , PMP , independenti , ceva Tariceanu ) , pesti - piloti  care asteapta si ei firimituri de la marele rechin . Cam atat , ca e politica si nu e voie . 

Bine punctat

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări