Vizitator Postat Octombrie 14, 2019 Partajează Postat Octombrie 14, 2019 Stai tu liniștit, că nu d-aia suntem noi liberi. A doua la mâna, ți se pare că oamenii sunt liberi. Sunt liberi o p.... Sunt mai sclavi că niciodată. @DjLeco; Sunt unul din fanii tăi, dar chiar așa, n-ai permis? Urât, foarte urât... Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Octombrie 14, 2019 Partajează Postat Octombrie 14, 2019 Chiar acum, PCB a spus: Pe post de radar? Da , măsurăm altitudinea , mă puneau pe un deal la " îndepărtată " sau pe PNA Link spre comentariu
Mircea Postat Octombrie 14, 2019 Partajează Postat Octombrie 14, 2019 Nu mai, la antiaeriana. prietenii stiu de ce... Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 14, 2019 Partajează Postat Octombrie 14, 2019 Adulmeca inamicul de la mare distanta. Nu apuca ala sa vina aproape de grantita cu Vio la post. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Octombrie 14, 2019 Partajează Postat Octombrie 14, 2019 Acum 4 minute, Thunderer a spus: Nu mai, la antiaeriana. prietenii stiu de ce... De antiaeriană se ocupau gușterii , nu noi . Acum 5 minute, PCB a spus: Adulmeca inamicul de la mare distanta. Nu apuca ala sa vina aproape de grantita cu Vio la post. Da mă , că si avioanele " are " miros Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 14, 2019 Partajează Postat Octombrie 14, 2019 Put a primavara. Bai, OO , la avioane te pricepi? Cati W are un MIG 21 ? Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Octombrie 14, 2019 Partajează Postat Octombrie 14, 2019 Acum 13 minute, nomikos a spus: Stai tu liniștit, că nu d-aia suntem noi liberi. A doua la mâna, ți se pare că oamenii sunt liberi. Sunt liberi o p.... Sunt mai sclavi că niciodată. @DjLeco; Sunt unul din fanii tăi, dar chiar așa, n-ai permis? Urât, foarte urât... Eu mă simt liber , dacă alții nu se simt .....treaba lor . Chiar acum, PCB a spus: Put a primavara. Bai, OO , la avioane te pricepi? Cati W are un MIG 21 ? Are KN , bai oo Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 14, 2019 Partajează Postat Octombrie 14, 2019 Scuza-ma tizule dar nu m-am putut abtine Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 14, 2019 Partajează Postat Octombrie 14, 2019 Nu tu, bre... OO e ala cu smps-ul, liderul montajelor cu copy-right si regizor pe iutub cu creatiile proprii. Il mai stii pe distrusul ala cu '' ce avem noi aici''? Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Octombrie 14, 2019 Partajează Postat Octombrie 14, 2019 (editat) Acum 3 minute, PCB a spus: Nu tu, bre... OO e ala cu smps-ul, liderul montajelor cu copy-right si regizor pe iutub cu creatiile proprii. Il mai stii pe distrusul ala cu '' ce avem noi aici''? Cind aruncau telefonul in amp , după ce înghițiseră o sticlă de poșircă , a șters filmul .... Militianul abea mai vorbea , nu își gasea cuvintele . Editat Octombrie 14, 2019 de viobio Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 14, 2019 Partajează Postat Octombrie 14, 2019 Exact, pustani corditi cu proasta cartierului. Eventual in lift... Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 14, 2019 Partajează Postat Octombrie 14, 2019 (editat) Puiu Calinescu? Sau tu zici de remake-ul ala de dupa revolutie cu tigani :))? Editat Octombrie 14, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 14, 2019 Partajează Postat Octombrie 14, 2019 Acum 8 minute, Faust2018 a spus: Cind aruncau telefonul in amp , după ce înghițiseră o sticlă de poșircă , a șters filmul .... Militianul abea mai vorbea , nu își gasea cuvintele . De aici s-au inspirat cand au facut filmarea. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 14, 2019 Partajează Postat Octombrie 14, 2019 L-am gasit si pe colegul 00 smps cand se juca in nisip cu tatuajul din dotare. Luati-o ca pe o dedicatie de noapte buna. Link spre comentariu
Postări Recomandate