Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Oxigen pentru Bucuresti

Postări Recomandate

Asta ar fi nashpa . Ei zic ( din ce aud ) ca se pun pe treaba ! Daca nu , se fac de poveste , si nu - i mai voteaza poporul .

P.S. - eu m - am pregatit ( deja ) sa muncesc si sambata . Nu mult ... , ma gandesc sa bag dosaru' . De pensie . 

Editat de gauss
Link spre comentariu
Acum 3 ore, adrian_pic a spus:

Ordonanta 13 de ce nu a fost data? Nu pentru ca s-a iesit masiv in strada? Dupa aceea pentru ca a fost liniste si pentru ca detineau majoritatea au facut ce au vrut. Acumnoul guvern nici macar majoritate nu are, dar daca se isese in strada au cum sa se scoata daca taie pensiile speciale. Poporul are intodeauna dreptate si nimeni nu-i prost dintre parlamentari sa comenteze ceva impotriva daca se iese in strada si se cere taierea pensiilor speciale, iar guvernul nu face decat "sa se execute". 

cica nu pensiile speciale predomina si constituie grosul ci asanumitele ''pensii de serviciu'', pentru care nu s-a cotizat niciun ban, sint uriase si primite de la virste fragede de beneficiari! e interesant ca doar de cele ''speciale'' se discuta, oare de ce?

Link spre comentariu

E "pa" sistemul "da-te tu ca sa stau eu". Daca nu esti in stare sa te ridici cel putin la nivelul predecesorilor tai...atunci de ce sa-i inlocuiesti...dai la o parte...dar ce pui in loc? Ca la service-urile de masini, iti schimba piesa buna cu una proasta si ti-o baga la factura ca e "noua". Romania are oricum memoria scurta.

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
Acum 3 minute, gauss a spus:

Fiindca sunt putine . Si nu de unde conteaza . Adica parlamentari , primari etc . Restul sunt inamovibile .

Păi unii nici n-au apucat s-o primească ...urmează, după mandat și când vor ieși la pensie!

Pe când celelalte pensii ”de serviciu” le iau unii de la 45 de ani ...până la adânci bătrâneți și (în multe cazuri) pensia e mai mare decât salariul, pe care îl primea când erau angajați!

Așa, mai zic și eu trai de baștan!:49

Link spre comentariu
Acum 31 minute, elmar a spus:

Adică, îmi interzici să ripostez la jignirile tale, cu amenințări?

Nu tu ai început cu chestii,cum că unii din noi, am lătra!?(făcând referire la cei de pe forum)

Nu amenințam, avertizam că ripostez. Și eu nu o fac voalat, așa că din partea mea poți să behăi, dacă lătratul nu-ți place.

Link spre comentariu
Acum 2 ore, Thunderer a spus:

Beton. Munceste cineva in Romania, ca se sparge forumul de opinii? 

Ce treaba ai tu cu munca de aici?!? Eu acum am venit de la munca deci da, mai si muncim, dar tu, TU, ce treaba ai aici in RO?

Esti cumva intre granitele tarii, produci ceva pentru .RO?

Link spre comentariu
Acum 3 minute, adrian_pic a spus:

LIKE!!! 

Le crapa fierea de oftica ca altii fura mai mult! 

De fapt ,asta e marea problema a lui leco. Din când în când îl apucă tensiunea neputinței și degenerează in lozinci proletare despre egalitate, neamul românesc, patriotism și alte bălării pe care nu le intelege.   Ar vrea și el câteva proprietăți, o mașină nouă și alte bunuri materiale. Pe el nu-l lăsa constiinta și sistemul politic să-și depășească condiția de salariat.  :rade:

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări