gauss Postat Octombrie 14, 2019 Partajează Postat Octombrie 14, 2019 Eu sunt in asteptare , ca am drum ... , am scris mai sus ! Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 14, 2019 Partajează Postat Octombrie 14, 2019 Chiar acum, Faust2018 a spus: Nu bade , nu am dat . Ăsta nu dă șpagă, e chitros. Link spre comentariu
elmar Postat Octombrie 14, 2019 Partajează Postat Octombrie 14, 2019 Acum 10 minute, ratza a spus: Exact, sînt printre ăia puţini care fac şi tac, fără să latre. Scuză-mă ...da,acum ce faci!? Acum 11 minute, PCB a spus: Ăsta nu dă șpagă, e chitros. Așa zic toți...dar toți știm că nu e așa! Link spre comentariu
ratza Postat Octombrie 14, 2019 Partajează Postat Octombrie 14, 2019 Acum doar măcăn. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Octombrie 14, 2019 Partajează Postat Octombrie 14, 2019 Acum 49 minute, elmar a spus: Greșit!Eram în Bermude ...făceam plajă! Subtire spre imbecilă ....gluma . Link spre comentariu
Mircea Postat Octombrie 14, 2019 Partajează Postat Octombrie 14, 2019 Beton. Munceste cineva in Romania, ca se sparge forumul de opinii? Link spre comentariu
elmar Postat Octombrie 14, 2019 Partajează Postat Octombrie 14, 2019 (editat) Acum 44 minute, Faust2018 a spus: Subtire spre imbecilă ....gluma . Adică!?? Editat Octombrie 14, 2019 de elmar Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 14, 2019 Partajează Postat Octombrie 14, 2019 (editat) O sa vina o vreme cind o sa va pishati pe toate averile. Editat Octombrie 14, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
ratza Postat Octombrie 14, 2019 Partajează Postat Octombrie 14, 2019 Acum 5 minute, elmar a spus: Așa?! Eu sînt mai ţăran din fire şi, chiar dacă nu mă deranjează jignirile, să nu ai impresia că nu ripostez. Vezi că nu e prima dată cînd încerci să jigneşti voalat. E singura dată cînd îţi zic. Link spre comentariu
daniels Postat Octombrie 14, 2019 Partajează Postat Octombrie 14, 2019 Leco, esti furios, ok. Fără interese nu exista progres, eram si acuma la stadiul de culegători. Cei pe care i-ai amintit mai sus nu sunt snobi. Sunt elite. Asa cum sunt elite în cultura, arta, medicina, etc. sunt si elite a lumii mondene sau elite de bani gata. Tot timpul va fi asa. Link spre comentariu
gauss Postat Octombrie 14, 2019 Partajează Postat Octombrie 14, 2019 (editat) Si vor consuma vita Kobe . Si pe Laurette . La micul dejun , pranz si cina . Si , in general , oricand doresc . Noi , mai mult cu foto ... Editat Octombrie 14, 2019 de gauss Link spre comentariu
elmar Postat Octombrie 14, 2019 Partajează Postat Octombrie 14, 2019 (editat) Acum 21 minute, ratza a spus: Eu sînt mai ţăran din fire şi, chiar dacă nu mă deranjează jignirile, să nu ai impresia că nu ripostez. Vezi că nu e prima dată cînd încerci să jigneşti voalat. E singura dată cînd îţi zic. Adică, îmi interzici să ripostez la jignirile tale, cu amenințări? Nu tu ai început cu chestii,cum că unii din noi, am lătra!?(făcând referire la cei de pe forum) Editat Octombrie 14, 2019 de elmar Link spre comentariu
Marele Savant Postat Octombrie 14, 2019 Partajează Postat Octombrie 14, 2019 Acum 5 ore, adrian_pic a spus: Dotoria externa a crescut? A CRESCUT! Dobanzile la datorie trebuiesc platite? TREBUIESC PLATITE! De unde bani macar pt plata dobanzilor ca de rambursat nu poate fi vorba pe termen scurt? Plus ca tu vrei si marirea salarului, nu? De ce nu indici o sursa de venit din care Romania sa faca bani? Erai toba de economie, parca. va puteti informa extrem de usor despre valoarea PIB-ului Romaniei, a exporturilor (peste 70 de miliarde de euro anual, fara de mai putin de doua miliarde de dolari anual inainte de 89) si la fel de usor puteti vedea ca s-au platit la timp ratele scadente si dobinzile la datoriile externe! -desigur, asta daca in agenda dv. nu scrie altceva! Link spre comentariu
dan-a2 Postat Octombrie 14, 2019 Partajează Postat Octombrie 14, 2019 (editat) România, te iubesc! "Județe la stăpân” vizionati Editat Octombrie 14, 2019 de dan-a2 Link spre comentariu
Postări Recomandate