Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Oxigen pentru Bucuresti

Postări Recomandate

Acum 21 minute, ratza a spus:

Eu sînt mai ţăran din fire şi, chiar dacă nu mă deranjează jignirile, să nu ai impresia că nu ripostez. Vezi că nu e prima dată cînd încerci să jigneşti voalat. E singura dată cînd îţi zic.

Adică, îmi interzici să ripostez la jignirile tale, cu amenințări?

Nu tu ai început cu chestii,cum că unii din noi, am lătra!?(făcând referire la cei de pe forum)

Editat de elmar
Link spre comentariu
Acum 5 ore, adrian_pic a spus:

Dotoria externa a crescut? A CRESCUT! Dobanzile la datorie trebuiesc platite? TREBUIESC PLATITE! De unde bani macar pt plata dobanzilor ca de rambursat nu poate fi vorba pe termen scurt? Plus ca tu vrei si marirea salarului, nu? 

De ce nu indici o sursa de venit din care Romania sa faca bani? Erai toba de economie, parca. 

va puteti informa extrem de usor despre valoarea PIB-ului Romaniei, a exporturilor (peste 70 de miliarde de euro anual, fara de mai putin de doua miliarde de dolari anual inainte de 89) si la fel de usor puteti vedea ca s-au platit la timp ratele scadente si dobinzile la datoriile externe!

-desigur, asta daca in agenda dv. nu scrie altceva!

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări