florinellll Postat Octombrie 4, 2019 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2019 Acum 7 ore, PCB a spus: Lipsa unor centuri cum sunt la Brasov face ca multi soferi sa fie obligati sa intre in oras. O taxa populista care nu rezolva nimic. Celebra centura o freaca de cel putin doua decenii si tot nu este rezolvata. Autostrada ce vine de la Ploiesti se termina in porumb si nu face legatura cu celelalte doua, Pitesti si Constanta. Chiar daca o astfel de taxa o sa apara, la fel de repede o sa dispara. In instanta. Pui taxe la incompetenta de a crea o infrastructura decenta, si cine o pune? O proasta! Probabil ca si alte localitati, care nu-s pesediste in primarii (or mai fi?) vor pune o taxa masinilor cu ''B'' . Asa , la misto. like Link spre comentariu
florinellll Postat Octombrie 4, 2019 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2019 Acum 7 ore, +_Florin_+ a spus: Personal mi se rupe de taxe. Le voi plati (că nu-i un capăt de tară) și voi umbla in continuare cu cazanul euro 3, ca așa îmi place. Paiii in proiectul actual tu nu platesti,probabil de aceea ti se rupe de taxe Eu pentru Honda platesc impozit 900lei ..............comparativ cu 70lei Logan!!!!!!!! Nu pot sa spun ca ""mi se rupe"" Link spre comentariu
gauss Postat Octombrie 4, 2019 Partajează Postat Octombrie 4, 2019 (editat) Acum 8 ore, marius_amp a spus: Poate lasa masina la bariera si continua drumul prin Bucuresti cu trotineta electrica. Banu' gros ... Parcari ( pentru sute de mii de masini ) , hangare pentru trotinete , etc . Plus toata infrastructura umana ... , evidentza , paza , plati , service pentru trotinete , politia locala ( ca se mai 'nerveaza provincialu' , spune cuvinte urate , mai pune mana pe cate ceva de atata entuziasm ) etc . Probabil daca ai si ceva de luat ( sau de adus ) , din si in capitala , vor exista modele de trotinete cu remorca . Si cu prepeleac , fiindca se mai intampla de ploua , si suprainaltate , la ce ape am vazut vara asta in capitala . Eco sa fie , restu' nu se exista . Decat ( eventual ) veri prelungite , fiindca iarna nu - i ca vara , dupa cum se cunoaste din stramosi . Sanii trase de husky , sau de cainii comunitari care vor deveni astfel utili etc . Cu aia de vin ( si pleaca ) la spitale e mai complicat , dar nu imposibil de rezolvat . Care scapa , scapa . Care nu , nu ! Editat Octombrie 4, 2019 de gauss Link spre comentariu
florinellll Postat Octombrie 4, 2019 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2019 """"În București 83% dintre călătorii sunt mai scurte de 10 km care se pretează la mersul cu bicicleta, iar 45% sunt mai mici de 3 km. """" Asta spune multe Link spre comentariu
mila Postat Octombrie 4, 2019 Partajează Postat Octombrie 4, 2019 45% din bucuresteni ar trebui sa mearga pe jos. Link spre comentariu
florinellll Postat Octombrie 4, 2019 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2019 Acum 23 minute, mila a spus: 45% din bucuresteni ar trebui sa mearga pe jos. Corect Tot felul de ciumegi ""am masina o scot din parcare pentru 2 statii de tramvai"" Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 4, 2019 Partajează Postat Octombrie 4, 2019 Daca nu era Ceausescu, mergeati toti prin tarana pana acum, cu trotinete biciclete si masini deopotriva. Ala a facut infrastructura tarii de care tragem toti ca nu ne mai ajunge dar il injuram prin ziare ca "ce nenorocit a fost". Acum nu mai sunt astia in stare sa construiasca un bloc care sa reziste la o ploaie d'apoi la un 5-6-7 grade. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Octombrie 4, 2019 Partajează Postat Octombrie 4, 2019 (editat) Acum 50 minute, florinellll a spus: """"În București 83% dintre călătorii sunt mai scurte de 10 km care se pretează la mersul cu bicicleta, iar 45% sunt mai mici de 3 km. """" Asta spune multe In această dimineață plouă, peste o oră o să iau traficul în roți, nu cred că o să văd bicicliști, trotinisti, Mobre. Să vorbim de iarnă? Tu unde locuiești? Editat Octombrie 4, 2019 de viobio Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Octombrie 4, 2019 Partajează Postat Octombrie 4, 2019 Sârma în Cur zisă și Vrâncioaia în 2020 va fi istorie, nu va mai fi primar. În București este foarte greu să fluidizezi traficul, în toate marile orașe din Europa este trafic aglomerat, nu suntem o excepție, numai că în alte tari cu apă și săpun transportul în comun este bine pus la punct, în București nu. Se tot bate apa în piua cu metroul, păi rețeaua este mică, nu poți ajunge cu metroul în multe locuri, stațiile sunt prea lungi, în Drumul Taberei se chinuie de opt ani să termine acel tronson, probabil că în Decembrie va fi gata Ar trebui făcute cât mai multe pasaje, în intersecțiile aglomerate. Primăria ar trebui să oblige dezvoltatorii imobiliari să planteze un anumit număr de copaci în zonele unde construiesc locuințe, orașul este plin de praf, nu am văzut să se planteze măcar citiva copaci de decor. Eu în principiu sunt de acord cu o taxă pentru mașinile pina la Euro 4 (0,1,2,3 să plătească taxe), taxă pe TOATE mașinile diesel, ca să nu ziceți că sunt ipocrit am 4 mașini diesel, nu sunt de acord cu taxă pentru mașinile care tranzitează orașul. Astfel de taxe există și în alte orașe europene. Să fie taxe dar..... ce facem cu banii colectați? Să se folosească pentru investiții în parcări, fluidizarea traficului, spatii verzi. Legat de parcări, eu aș mari taxa la 100lei pe lună, nu 62 lei pe an, cit este acum, cu banii încasați as face parcări inteligente, alea cu lift. Ca și în cazul ambroziei problema este tot mamiferul numit om, în unele zone există parcări mari, Unirea, Universitate, Obor, Inter, totuși mamiferul nu parchează în ele, nu are chef să meargă pe jos citeva sute de metri. În mall-uri unii vor să intre cu mașina pină în ușa magazinelor, chiar dacă sunt locuri de parcare la etajele superioare ale parcării. Eu sunt unu care fără mașină nu m-aș descurca în București, pentru că în timpul zilei trebuie să mă deplasez în multe locuri, cu transportul în comun aș pierde foarte mult timp, sunt job-uri care te leagă de o mașină obligatoriu. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Octombrie 4, 2019 Partajează Postat Octombrie 4, 2019 Acum 1 oră, florinellll a spus: Paiii in proiectul actual tu nu platesti,probabil de aceea ti se rupe de taxe Eu pentru Honda platesc impozit 900lei ..............comparativ cu 70lei Logan!!!!!!!! Nu pot sa spun ca ""mi se rupe"" Ai motor mare, boier! Cit ai? Peste 2l? Și eu plătesc la una RCA + impozit cam 4000lei pe an, mai și poluez cu azot și sulf, anul ăsta am decis să o vând. Acum pe bune.... la o mașină care a costat 75...100k euro este ok să scoți banul gros pe taxe, că nu ești săracan dacă îți permiți o asa mașină. Link spre comentariu
ionutb71 Postat Octombrie 4, 2019 Partajează Postat Octombrie 4, 2019 Iar mai intra niste bani la niste unii in buzunare pe camere,logistica,implementare,softuri etc. cum curata taxa plamanii la bucuresteni? se impart bomboane cu eucalipt pt o respiratie usoara la colt de strada? de ce nu implementeaza varianta cu buline colorate in functie de poluare asa cum e la altii? Link spre comentariu
franzm Postat Octombrie 4, 2019 Partajează Postat Octombrie 4, 2019 1 oră în urmă, Faust2018 a spus: Să fie taxe dar..... ce facem cu banii colectați? Se vor toca dupa modelul bine cunoscut. Link spre comentariu
elmar Postat Octombrie 4, 2019 Partajează Postat Octombrie 4, 2019 Păi, am avut de unde învăța...noi, am mai făcut ceva înflorituri( ca să fie mai neaoș....) Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Octombrie 4, 2019 Partajează Postat Octombrie 4, 2019 Acum 42 minute, franzm a spus: Se vor toca dupa modelul bine cunoscut. Dacă vom avea alt primar.... poate că da... poate că nu. Link spre comentariu
gauss Postat Octombrie 4, 2019 Partajează Postat Octombrie 4, 2019 Vine maestrul cu matematica ... Link spre comentariu
Postări Recomandate