Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Oxigen pentru Bucuresti

Postări Recomandate

Nu prea ma uit la documentare . Prefer cartile si revistele ( de specialitate ) pentru informare . TV - ul si multimedia sunt pentru stiri ( posturile semnificative straine ) si entertainment . Daca e (si) cu fetitze ( dulci si consistente ) , e bine primit !

P.S. - am scris mai sus , din Siria nu mai e mare lucru . Ma rog , din zonele profitabile . Turcia isi croieste acum o portie suculenta , Rusia avea deja , Iranul e si el p' acolo , si mai sunt .  In curand va fi o Elvetie a Orientului Apropiat . Adica multe cantoane , nici o legatura cu prosperitatea si democratia Elvetiei adevarate . Si foarte putin cu poporul sirian , din care 5 milioane au plecat deja . Numar egal cu al romanilor ( tot plecati ) , desi la noi nu e razboi . Poate doar cel romano - roman .

Editat de gauss
Link spre comentariu

Mint pe aia care citesc ( doar ) copertile . Eu incep cu cuprinsul , si ma uit la " teanc " . Ala de alaturi . Citesc pe toti , pro si contra . Si ma bazez pe teancurile dinainte . Care nu - s putine , m - am apucat cand aveam par lung si minte ce mai ramanea . Putina . Foarte putina ... Concluziile apar dupa lectura si digestia ei , nu le am dinainte . Ma rog , cam atat , nu vreau sa dau idei ( si din casa ) altora . 

P.S. - o mostra , din zeci :

siria.PNG

Editat de gauss
Link spre comentariu

E nu mint...chiar tu ai spus de unele cărți că sunt doar niște minciuni...Acum...să nu spui că pe alea, le-ai citit doar pentru poze!?:rade:

Nu cred că e bine să dezvoltăm subiectul...e fără rost!

Și am ajuns să judecăm cărțile în loc să aspirăm/inspirăm ”oxigenul din București”!

Link spre comentariu

Nu spun nimic . Nici macar ca unele carti sunt doar niste minciuni , nu stiu de unde a aparut . Poate apare o lamurire , ca nu ma prind . Pentru poze am revistele Playboy , si altele asemanatoare . Mai mult editii externe , ca la noi s - a cam diluat . Materialul ...  prea multe adaosuri .

Editat de gauss
Link spre comentariu

Intotdeauna e vorba de altceva . Altfel , total de acord , n - am aflat nimic nou.

P.S. - se ingroasa kaimak - ul , kurzii si Siria oficiala s - au aliat contra ienicerilor invadatorului otoman ... , stire de ceva minute . 

P.S. - Bucurestiul are ( din nou ) oxigen , macar declarativ , aduce noua conducere ... , cat de curand . 

Editat de gauss
Link spre comentariu

Daca e format din "membrii PNL", aduce degeaba, alti hoti si curve politice.

Acelasi ping-pong cu puterea de 30 de ani de zile.

Mi-e scirba.

Johannis, marioneta la cotroceni.

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Asa este . Pacat ca curge sange ... , si de femei si copii . Am scris mai de mult , cand vor fi scapati din lant cainii razboiului , aia mari , mare lucru ( bun ) nu se va putea face . Razboiul e cel mai rau lucru care se poate intampla .

Editat de gauss
Link spre comentariu
Vizitator viobio
Acum 10 minute, DjLeco a spus:

Daca e format din "membrii PNL", aduce degeaba, alti hoti si curve politice.

Acelasi ping-pong cu puterea de atiti ani de zile.

Mi-e scirba.

Johannis, marioneta la cotroceni.

Cetățene, te mai întreb încă odată, o duci mai bine acum? Comparativ cu 1989?? 

Acum 10 minute, gauss a spus:

Pacat de Bucuresti . Merita o soarta mai buna , e capitala tarii . Un oras (si) frumos , ar putea fi si primitor . Mai mult decat e acum , altii fac bani adevarati din turism , evenimente si asociatele . 

Bucureștiul este varză, mai ales ca arhitectură, un talmeș balmeș total, un oraș distrus din toate punctele de vedere, după epoca comunistă când au fost rase mii de case frumoase, a venit epoca haosului în arhitectură, în zone unde existau case cu maxim patru etaje au apărut zgârie nori, cea mai oribilă este clădirea aia de pe Calea Victoriei, în formă de cilindru, este ca nuca în perete acolo. 

Link spre comentariu

Aveti dreptate . Dar nu i se poate nega Bucurestiului si o anumita frumusete , sunt puncte de vazut . Mai ales daca esti turist . Arhitectura o vezi daca vrei anume , si intelegi cate ceva din ea . Ca locuitor , e altceva . Am stat cativa ani in Bucuresti , cand era cel mai plin de praf , se demola pentru Casa Poporului si alte constructii . Prefer sa nu - mi aduc aminte , am " prins " o piata acoperita care s - a demolat cu buldozerele , cand lumea era inauntru la cozi .

Editat de gauss
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări