Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Reparație/lipire racord

Vizitator Costin Nicolau

Postări Recomandate

Vizitator Costin Nicolau

salutare, 

am un racord de la o coloană de 110 care s-a crăpat și picură. Deși crăpătura este pe racord și este destul de mică, totuși picură și am discuții cu administratorul. Cu ce pot lipi crăpătura fără a fi nevoie sa schimb toată coloa a cum vrea instalatorul blocului. 

Cu ce as putea lipi crăpătura?? 

ma gândeam ca cel mai simplu ar fi de făcut la flacără, dar cine o face fără să o mărească mai tare? 

IMG_20191003_204451~2.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• doru3160

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Avand in vedere ca nu ai presiune, poti incerca cu rasina de tip poxilina. Am spus ''de tip'' si nu poxilina direct, pt ca acolo ai nevoie de ceva cantitate, si cu siguranta se gaseste si in ambalaje mai mari. Dar de curiozitate, de ce nu vrei sa schimbi elementele defecte si apelezi la o carpeala? Pt ca vrei sau nu, asta trebuie sa faci, o carpeala, si ca s-o faci corect trebuie sa indeplinesti niste conditii la fata locului pe care nu cunosc daca le vei putea indeplini. Din poza nici nu-mi dau seama ce material ai acolo pt lipit.Altfel as fi sugerat si sudura cu aer cald, dar ma abtin.

Editat de doru3160
Link spre comentariu

Rasina epoxidica auto si mesh din fibra de sticla. Se curata bine inainte, cu ceva perie de sarma pusa pe o bormasina sau whatever. Sunteti oameni mari.

Mesh, plasa fibra de sticla, rasina facuta intr-un borcan, cu intaritor. Dau rasina, pun petic de mesh, dau rasina, mai pun inca unul, sa fie umectate bine in rasina. Pun vreo 3 straturi de mesh.

Dau rasina bine, ura si la gara.

Accent puternic pe curatat bine inainte, matuit si degresat. BINE!!!

image.webp

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări