Vizitator Costin Nicolau Postat Octombrie 3, 2019 Partajează Postat Octombrie 3, 2019 salutare, am un racord de la o coloană de 110 care s-a crăpat și picură. Deși crăpătura este pe racord și este destul de mică, totuși picură și am discuții cu administratorul. Cu ce pot lipi crăpătura fără a fi nevoie sa schimb toată coloa a cum vrea instalatorul blocului. Cu ce as putea lipi crăpătura?? ma gândeam ca cel mai simplu ar fi de făcut la flacără, dar cine o face fără să o mărească mai tare? Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 3, 2019 Partajează Postat Octombrie 3, 2019 (editat) Avand in vedere ca nu ai presiune, poti incerca cu rasina de tip poxilina. Am spus ''de tip'' si nu poxilina direct, pt ca acolo ai nevoie de ceva cantitate, si cu siguranta se gaseste si in ambalaje mai mari. Dar de curiozitate, de ce nu vrei sa schimbi elementele defecte si apelezi la o carpeala? Pt ca vrei sau nu, asta trebuie sa faci, o carpeala, si ca s-o faci corect trebuie sa indeplinesti niste conditii la fata locului pe care nu cunosc daca le vei putea indeplini. Din poza nici nu-mi dau seama ce material ai acolo pt lipit.Altfel as fi sugerat si sudura cu aer cald, dar ma abtin. Editat Octombrie 3, 2019 de doru3160 Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 11, 2019 Partajează Postat Octombrie 11, 2019 (editat) Rasina epoxidica auto si mesh din fibra de sticla. Se curata bine inainte, cu ceva perie de sarma pusa pe o bormasina sau whatever. Sunteti oameni mari. Mesh, plasa fibra de sticla, rasina facuta intr-un borcan, cu intaritor. Dau rasina, pun petic de mesh, dau rasina, mai pun inca unul, sa fie umectate bine in rasina. Pun vreo 3 straturi de mesh. Dau rasina bine, ura si la gara. Accent puternic pe curatat bine inainte, matuit si degresat. BINE!!! image.webp Editat Octombrie 11, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum