Vizitator viobio Postat Octombrie 3, 2019 Partajează Postat Octombrie 3, 2019 (editat) Un mare greu! Editat Octombrie 3, 2019 de viobio Link spre comentariu
matzah Postat Octombrie 3, 2019 Partajează Postat Octombrie 3, 2019 Yngwie chiar are o melodie numita Valhalla, asta vis-a-vis de locatia ta. Pt ca is cu coardele groase, sar si eu cu bassist-ul preferat: Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Octombrie 3, 2019 Partajează Postat Octombrie 3, 2019 Chiar acum, matzah a spus: Yngwie chiar are o melodie numita Valhalla, asta vis-a-vis de locatia ta. Pt ca is cu coardele groase, sar si eu cu bassist-ul preferat: Stiu piesa Valjalla, sunt fan.... Link spre comentariu
simson Postat Octombrie 3, 2019 Partajează Postat Octombrie 3, 2019 Venind vorba de basist, propun sa ascultati un Jet Harris cofondatorul grupului The Shadows in anii 60 cand formatiile instrumentale de chitara erau pe val, preferate de mine. Oare cat de jos coboara in frecventa interpretand Besame Mucho. Link spre comentariu
simson Postat Octombrie 3, 2019 Partajează Postat Octombrie 3, 2019 Un alt chitarist din aceeasi perioada cu un sunet de chitara inconfundabil, unic: Duane Eddy Link spre comentariu
simson Postat Octombrie 3, 2019 Partajează Postat Octombrie 3, 2019 Melodii din anii 60 care vor ramane vesnic verzi ; Melodia compusa de Shadows in 1961. Link spre comentariu
Stef Postat Octombrie 3, 2019 Partajează Postat Octombrie 3, 2019 (editat) Excelente recomandările.... Dacă tot scobim prin vechituri vin și eu cu un chitarist indian nativ american... De fapt cu doi! Cel de-al doilea nu e american....adică ăla cu picapu'... LINK WRAY -RUMBLE Fragment din coloana sonoră a unui film din 50... Editat Octombrie 3, 2019 de Stef Link spre comentariu
alcon Postat Octombrie 3, 2019 Partajează Postat Octombrie 3, 2019 Mie mi-a placut Rory Gallagher si acum imi place Mark Knopfler. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum