dre Postat August 27, 2007 Partajează Postat August 27, 2007 Salut! As dori sa-mi fac un subwoofer cu difuzorul respectiv.Specificatii Magnat xpress 10difuzor subwoofer de 25 cm putere nominala: 150W RMS (max 300W) impedanta 4 ohmi raspuns in frecventa: 22 - 1500 Hz SPL: 92 dB parametrii Theile-Small: Re 3,3 Fs 29 Vas 77 Qts 0,45 Qes 0,51 Qms 3,9 Xmax 10 Imi puteti da niste dimensiuni pentru un tub de bas reflex?Am citit pe forumul de la Kon parca despre tuburi de bass facute din hartie +aracet.Ce spuneti ,e ceva de capul lor? M-am gandit si la asta pentru ca multe din tuburile de cumparat sunt facute din carton presat si nu cred ca e prea mare diferenta.M-am orientat spre diful asta pentru ca e ieftin si nu imi doresc ceva foarte puternic,doar un bass mai accentuat. O sa-l amplific cu un 1562q sau eventual cu un 7294 daca fac rost de smps. Link spre comentariu
dre Postat August 29, 2007 Autor Partajează Postat August 29, 2007 Chiar nimeni n-a facut incinta din asa ceva?Haideti mai oameni , suntem romani, trebuie sa fim inventivi. :smt006 Link spre comentariu
alzisor Postat August 30, 2007 Partajează Postat August 30, 2007 alea de fabrica sunt din carton presat si intre foi au niste adeziv...unele.Ca sa faci acasa din hartie ai nevoie de foarte multa hartie [ziar cel mai ieftin] si mult aracet. Nu ar fi asta o problema majora dar ai nevoie de o matrita, in cazul tau un tub sau o teava de plastic, daca ai avea asa ceva e mai simplu sa bagi difuzorul direct in tubul ala. Dca vrei am eu un tub de pvc, are 24 cm diametru x 50 cm lungime , a fost de 70 lungime dar l-am taiat eu pt un difuzor slab, iti dau si bucata cealalta ramasa care se poate pune la loc la nevoie. Daca vrei da un pm sa vorbim. Link spre comentariu
alzisor Postat August 30, 2007 Partajează Postat August 30, 2007 poza 3 final....acum are 22 de litri, la 70cm lungime are 31 litri Link spre comentariu
margarit2001 Postat Septembrie 7, 2007 Partajează Postat Septembrie 7, 2007 cand cumperi difuzorul iti da un manual ce contine si proiectul de cutie :rolleyes: Link spre comentariu
Vizitator gagikutzu Postat Noiembrie 6, 2007 Partajează Postat Noiembrie 6, 2007 uite aici ce te poate ajuta sa faci o incinta pentru acest dif:fs-29qes-0.51qms-3.9qts-0.45 vasliter-77xmax-10rdc-3,3spl -92 Link spre comentariu
ice_shadow Postat Noiembrie 6, 2007 Partajează Postat Noiembrie 6, 2007 uite aici ce te poate ajuta sa faci o incinta pentru acest dif:fs-29qes-0.51qms-3.9qts-0.45 vasliter-77xmax-10rdc-3,3spl -92Exact acelasi lucru este scris si in primul post din acest topic si observai daca citeai cu atentie! :smt003 Link spre comentariu
Vizitator gagikutzu Postat Noiembrie 6, 2007 Partajează Postat Noiembrie 6, 2007 rog ca eram la munca si cu capul plin de alte alea ...sincer am citi dar munca m-a facut sa nu fiu atent.in cazul asta alzisor ce iti mai trebuie?fa o simulare cu programul de simulare si o sa vezi cutia.ai toate datele ce iti trebuiesc.am ceva dimensiuni de cutii de la magnat dar nu pentru diful tau. Link spre comentariu
Mihai Cimpoeru Postat Noiembrie 7, 2007 Partajează Postat Noiembrie 7, 2007 Ti-am simulat difuzoru in incinta de 50l acordata la 30 hz cu un tub de diametru 7 cm si lungime 20 cm si ai un F3 pe la vreo 34 hz !! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum