Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sursa universala ZD07A

fane

Postări Recomandate

am gasit prin atelier vreo doua surse universalae modelul din titlu si nu stiu cum sa le montez au in cutie instructiunile de montare dar in chineza in mare colector masa  le deslusesc dar mai are doua fire care vin de pe un mic trafo si se leaga la iesirea choper pe +B aici  e problema se pun inaintea diodei din secundar dar cum ? cred ca trebuie fazate si culori in limba china .mai are un fir care vine de pe un optocuplor probabil pentrust-by ma poate ajuta vreun coleg care a folosit asa ceva?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• fane

3

• fane buy

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Legaturile se fac identice ca la UPS001 firu rosu se pune pe colectoru la vechiu tranzistor al sursei care e arsa binenteles dupa ce scoti tranzistoru ars iar firu negru se pune la minusu cond de 100/400v iar daca tv pe care se pune are optocuplor se pune si firu care vine din dioda de pe ups baca nare optocuplor firu se anuleaza.

Link spre comentariu

este mai eficienta ca ups 001 in sensul ca +b este doar cu circa 5-6 v mai mare in st by cele doua fire albastru respectiv galben se laga pe bara de +B inainte de dioda redresoara  albastru la masa si galbenul la firil cald al choperului invers nu merge iar firul verde pentru optocuplor  e optional ca la ups001

Editat de fane
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări