Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Trotinetele electrice...... pericol în trafic

Vizitator viobio

Postări Recomandate

@Faust2018

Eu am A-ul și B-ul. 

Mie ce să-mi interzică?

In altă ordine de idei, eu îmi frâng gâtul pe trotuar, altul cu parapanta. Atât timp cât nu te afectează pe tine, no offence, ce te doare pe tine ce fac oamenii cu viața lor?

Dacă mâine te agață un tramvai, vrei să interzici tramvaiele?

Uite, eu vreau să-ți pună ție taxă 1000E acces în centrul orașului, eu sunt dispus s-o plătesc. Ce ai de spus la afirmația, eu nu te mai vreau pe tine să sufoci orașul în trafic și noxe?

Eu nu spun că nu există handicapați pe lumea asta, dar uiți că avem drepturi egale. Tu cari o tonă de fiare după tine, eu 18kg. Uneori. Altădată eu scot mașina, și tu mergi pe jos. Altădată ne întâlnim pe biciclete. 

Acum câțiva ani vorbeam de donat organe. Acum ăștia sunt kamikaze.

Ce alte discuții retarde despre nimic, vom mai dezvolta? Cum se face că în alte țări și orașe există respect reciproc, și lucrurile funcționează, și la noi trebuie mereu să ne aliniem principiilor imbecile și retrograde ale celor mulți?

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Unirea face puterea ... Asa functioneaza societatea , pe necesitatile segmentului celui mai semnificativ . Ca pondere economica si numar de voturi . In democratie , bineinteles . Un exemplu este Elvetia , acolo comunitatea face regulile , si autoritatile se supun .  Cine are bani , poate sa - si construiasca propria comunitate , cu reguli proprii consfintite de membri . Cele mai multe exemple  , desigur exclusiviste , sunt in USA . Se pot gasi informatii , si on - line , si prin proprie cautare geografica .  Cine are acces , desigur . 

Editat de gauss
Link spre comentariu
Vizitator viobio
Acum 56 minute, nomikos a spus:

@Faust2018

Eu am A-ul și B-ul. 

Mie ce să-mi interzică?

In altă ordine de idei, eu îmi frâng gâtul pe trotuar, altul cu parapanta. Atât timp cât nu te afectează pe tine, no offence, ce te doare pe tine ce fac oamenii cu viața lor?

Dacă mâine te agață un tramvai, vrei să interzici tramvaiele?

Uite, eu vreau să-ți pună ție taxă 1000E acces în centrul orașului, eu sunt dispus s-o plătesc. Ce ai de spus la afirmația, eu nu te mai vreau pe tine să sufoci orașul în trafic și noxe?

Eu nu spun că nu există handicapați pe lumea asta, dar uiți că avem drepturi egale. Tu cari o tonă de fiare după tine, eu 18kg. Uneori. Altădată eu scot mașina, și tu mergi pe jos. Altădată ne întâlnim pe biciclete. 

Acum câțiva ani vorbeam de donat organe. Acum ăștia sunt kamikaze.

Ce alte discuții retarde despre nimic, vom mai dezvolta? Cum se face că în alte țări și orașe există respect reciproc, și lucrurile funcționează, și la noi trebuie mereu să ne aliniem principiilor imbecile și retrograde ale celor mulți?

Bade, dacă tu îmi cazi în fața mașinii și mă urc cu 2300kg pe tine.... te fac pilaf, în plus nu am chef să îmi lovească mașina tot felul de nebuni care își pun viața în pericol. Sper să nu ai evenimente în trafic. 

Link spre comentariu

Poate intra oricine în tine, te uiți după un kamikaze, și intră în tine un autobuz. Evident că nu-ți doresc, dar, ca idee...

In altă ordine de idei, oricât de atent aș fi, tot risc. Viața e hazard. Dar niciodată nu am stat să mă gândesc la asta. 

Eu doar fac alegeri de ordin practic. Nu știu alții ce motivații au. Pentru mine acum, cea mai valoroasă monedă este timpul, nu banul. Bani am. Timpul este unic și limitat.

Link spre comentariu
1 oră în urmă, nomikos a spus:

și la noi trebuie mereu să ne aliniem principiilor imbecile și retrograde ale celor mulți?

Păi așa funcționează societățile democratice ...cei mulți fac legea !

Și toți din societate trebuie să se supună acelei legi!

Atunci când unii s-au cosiderat ei mai deștepți și mai cu moț ...nu a ieșit bine deloc!

Și acum sunt unii care se consideră mai presus de lege ...și își mai rup (ei) gâturile câteodată ...altădată,(tot ei) rup gâturile multor nevinovați!E normal așa!?

Eu zic că toți trebuie să ajungem la o înțelegere ...și s-o respectăm!

Așa...să zicem că eu sunt mai deștept și eu știu să ocolesc legile ”tâmpite” făcându-mi de cap ...așa cum vrea cașcheta mea ...sunt destui pe aici prin Ro...și avem debandada pe care o avem!

Link spre comentariu
Acum 7 minute, nomikos a spus:

Mută-te în Elveția.

Nu mă mut nicăieri...prefer să rup gâturile unor ”deștepți”!:rade:

Ba cei ”care ies din rând” fac tot tărăboiul...ei se pricep la toate smecheriile !Și tot ei sunt cei care zbiară ca nebunii atunci când văd pe unul ”de-al lor” că fură ...fără ei!:da

Editat de elmar
Link spre comentariu

Dacă tu crezi că a avea implică automat a fura, și nu există altă variantă, ai trăit degeaba. Sau există varianta să faci și tu miștouri. I know for a fact, că nu ești chiar atât de naiv precum vrei să lași impresia. 

Link spre comentariu
Acum 4 minute, nomikos a spus:

Dacă tu crezi că a avea implică automat a fura 

N-am zis asta...dar, e clar că majoritatea celor care sunt (sau vor să fie ...)Deștepți...caută mijloace de a-și folosi inteligența în scopul de a-i ”fenta” pe cei care-i consideră proști/inferiori!

De aici, dezbinarea socială...pentru că ”proștii” nu sunt chiar atât de proști  cât ar vrea unii deștepți!

Adică...să fie proști și creduli în tot cele spun ei!Asta...îi înfurie la culme, pe mulți ”deștepți”...că nu pot să-și impună propria voință asupra ”plevei” majoritare!

Acum 7 minute, nomikos a spus:

Timpul este limitat și el.

E limitat doar dacă ne luăm după teoria că universul va avea un sfârșit la un moment dat...

Totuși e doar o teorie care nu poate fi dovedită decât peste n-șpe miliarde de miliarde a ani lumină !

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări