Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Trotinetele electrice...... pericol în trafic

Vizitator viobio

Postări Recomandate

Vizitator viobio
Acum 3 minute, elmar a spus:

Eee na...păi asta e afacerea momentului! A interzice asta înseamnă să te opui progresului!

Eu le-aș interzice să le inchireieze la toți cei care nu au carnet de conducere pentru așa ceva!

Mai ales pe cei care merg cu ele pe sosea...mulți dintre ei,fără să știe nici un fel de regulă de circulație!

In post raritate, trebuie însemnată ziua asta în calendar. Vezi că se poate.... 

Măcar ai încercat.... 

Ai văzut ce zice mareșalul de uscat? Eeeee.... 

Are omul dreptate? Ce faci cu kamikaze care au permis.... 

Editat de viobio
Link spre comentariu
1 minute ago, Faust2018 said:

... că mi-aș dori ca mulți romani să ajungă la un nivel de trai cit mai ridicat, unii ar trebui să se opereze de frustrare... 

Nu nivelul de trai e important, ci atitudinea fata de viata. Daca totul in viata te frustreaza... apoi problema e la tine, nu la ceilalti. 

Link spre comentariu
Vizitator viobio
Acum 2 minute, elmar a spus:

Și ai făcut (ai face) ceva în acest sens!?

Sau la și ca invidia și ura să funcționeze!?

Pentru unii o fac zilnic, am făcut și pentru unii care nu m-au cunoscut sau nu mă vor cunoaște. 

Nu întru în amănunte.... sunt neinteresante pentru cineva cu vederi foarte spre stinga, fiecare ajuta pe altul cum poate și cit poate, important este să fii empatic cu greutățile altora, asta contează. 

Editat de viobio
Link spre comentariu
Acum 3 minute, Thunderer a spus:

Nu nivelul de trai e important, ci atitudinea fata de viata. Daca totul in viata te frustreaza... apoi problema e la tine, nu la ceilalti. 

Mamăă ce filozofi devenim ...când ne vedem cu sacul plin!

”Sătulul nu crede flămândului, bogatul nu crede săracului”....asta e de când lumea!

Acum 2 minute, Faust2018 a spus:

Pentru unii o fac zilnic, am făcut și pentru unii care nu m-au cunoscut sau nu mă vor cunoaște. 

Și ? Si- au mai ridicat nivelul de trai ?Și-au luat mașini de nșpe cai putere!?

Link spre comentariu

Ăștia sunt... rău de tot, caz real:unu' mergea pe banda bicicliștilor, eu pe partea pietonilor, mai în față doi tipi și o bunicuță cu nepoata, ăla cu trotineta cu viteza pe la 50 km per oră, nu poate merge pe pista bicicliștilor așa că o ia pe alături, din fața ieșea cineva din magazin, mai să între în bunică, scapă băbuța, urmează tipii, scăpa și aia, ăla tot viteză... mai să între în mine, tipii se iau după el, ăla în viteză în continuare(era alb ca varu').. Scăpă... 

Ăla merita amendă uriașă... Da' cine să dea amendă, pe polițiști nu îi interesează și nici nu au încă cadru legal,am înțeles că li se pregătește ceva! :aplauze

Link spre comentariu
Vizitator viobio
Acum 8 minute, elmar a spus:

Mamăă ce filozofi devenim ...când ne vedem cu sacul plin!9

”Sătulul nu crede flămândului, bogatul nu crede săracului”....asta e de când lumea!

Și ? Si- au mai ridicat nivelul de trai ?Și-au luat mașini de nșpe cai putere!?

Nu, au mașini Logan, , case decente, o familie cu doi copii are de doi ani o casă de 120mp + 2 ha de pământ, 40 de copii au hrană, haine, încălțăminte, nu duc lipsă de nimic, cu ajutorul unor chiaburi care muncesc 12..14 ore pe zi. 

Îmi pare rău..... eu cu citiva prieteni nu putem face mai mult, dar am făcut ce nu a făcut statul, cu toate că putea... 

Hai mai bine să vorbim de trotinete. 

Editat de viobio
Link spre comentariu
Acum 15 minute, maresaldeflota a spus:

Sunt destui, bosulică, care are carnet, ce faci cu ei!? :57

Pe ăia cu carnet ...cred că l-au luat pe bune ...nu!? Au învățat cum se merge pe drumurile publice ...

Și dacă fac probleme ...li se poate ridica carnetul ...ca la orice șofer!

Editat de elmar
Link spre comentariu

S-o crezi tu... :rade:că ie inteligenți! :dffeCând sunt jmekeri, că de are bemveu, am mai văzut o fază tare, la care am râs, unu' cu puradelul,, bemveu tati, bemveu, adică ii dădea lecții lu' fi-su, avea ăla, de unde nu știu, ditamai jipu! 

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
Citat

masinutele respective circula doar pe trotuare!

Da, dar ai vazut ce scrie, nu mai late de 80 cm si nu mai mult de 6 km/h. Nu ma refer la viteza maxima, care si aia e limitata drastic! Doar Mister Bean rula cu 100 la ora, e drept pe sosea!:rade:

Citat

orice vehicul (asta deja este autovehicul ca are motor) are dreptul sa circule pe strada.

Depinde ce intelegi prin "vehicul" si "strada". Ca strada e si la Ototeii din Deal, pe unde umbla caprele si lelita dupa ele, cind vin de la pascut. Vehicul poate fi si o caruta trasa de mina sau cai. Nu cred ca pe "strada" Champs-Élysées poti circula cu caruta!

Permisul nu rezola mare lucru, si Mario Iorgulescu avea permis, nu? Eu as cere mai degraba si un examen de bun simt si respect, alaturi de cel de permis.  Nu masina omoara, ci teribilistul aflat la volan, care crede ca o data cu masina, ta-su i-a cumparat si soseaua!

Pina nu se reglementeaza corect si viabil deplasarea acestor vehicule, SMURD-ul va avea de lucru!

Editat de icar
Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări