Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Trotinetele electrice...... pericol în trafic

Vizitator viobio

Postări Recomandate

Vizitator viobio
Acum 1 minut, Marele Savant a spus:

io-te si o poza proaspata, de astazi! se vede si o persoana intr-o cascaraveta electrica cum asteapta la semafor! pare destul de clar ca vine de pe trotuar, nu de pe strada!

333.jpg

Pe bune.... acele mijloace de transport pentru cei cu probleme locomotorii nu sunt nici un pericol, în primul rind sunt rare pe trotuar sau carosabil, au o viteză mică, sunt excepții. 

Link spre comentariu
Vizitator viobio
Acum 15 minute, elmar a spus:

Nu cred că ești în temă cu tendințele...eu astăzi, am stat la un semafor ...și cum n-aveam ce face, am observat mașinile care treceau...o grămadă de domnițe (20-30 de ani) cu mașini mari! Eu zic, că sigur făceau ”naveta” de la servici acasă...deci, adio ecologie și grijă pentru mediu!:rade:

Ai mașină mare ...ești pe val...nu!?Doar nu umbli ca toți sărăntocii, cu mașini mici, cu consum ”de zgârciog”!?:57

Poate că unii au muncit pentru acele mașini sau nu se pot prezenta la anumite întâlniri cu un Logan sau WV B5 de cind trânca, dom prin ministru.... te-ai gândit la asta? În plus o mașină "mare" cum zici, este mai sigura decit o coajă de 750..900kg, în cazul unui accident, multe femei se gindesc și la asta. 

De ce nu vă dați cu o trotinetă? Nu electrică.  Despte trotinetele electrice nici o părere? 

Editat de viobio
Link spre comentariu

Viorele, stau destul de bine cu logica, nu trotineta reprezinta pericolul ci tampitii ce le calaresc. Cum zice americanu, "guns don't kill people, people kill people"...

Elmar mi se pare logic ca fiecare sa mearga cu ce a fost in stare sa-si cumpere sau dupa cum il tine buzunarul. Daca eu imi permit sa tin 2.5 litri sub capota tu nu ai decat sa te oftici ca nu poti fi la nivelul meu sau in loc sa te lamentezi ai putea sa-ti pui mintea la contributie si sa ajungi si tu la alt nivel! 

Editat de Alphsoo
Link spre comentariu
Acum 38 minute, Faust2018 a spus:

Asta și-a luat șobolan, bineînțeles diesel, să îl alerge Greta că topește ghețarii și nu mai au ursii polari pe unde să se plimbe. 

Era mai impunatoare aia mare neagra.

Link spre comentariu
Acum 32 minute, elmar a spus:

Nu cred că ești în temă cu tendințele...eu astăzi, am stat la un semafor ...și cum n-aveam ce face, am observat mașinile care treceau...o grămadă de domnițe (20-30 de ani) cu mașini mari! Eu zic, că sigur făceau ”naveta” de la servici acasă...deci, adio ecologie și grijă pentru mediu!:rade:

Ai mașină mare ...ești pe val...nu!?Doar nu umbli ca toți sărăntocii, cu mașini mici, cu consum ”de zgârciog”!?:57

Eu pe alea nu le numesc doamne. Poți sa le spui cum vrei dar nu doamne. 

Ce servici au și ce au "muncit" de în 5 maxim 10 ani de activitate în cimpul muncii pot să-și cumpere mașini de 50KEuro. Dacă ar fi fost de la tăticu și bunicu n-ar fi fost asa de multe pe străzi. 

Da, unele au muncit pt ele dar alea nu-și cumpăra tancuri noi ci second pt ca știu ce înseamnă să cistigi un ban, cinstit sau nu asta e partea a doua. 

Link spre comentariu
Acum 17 minute, Alphsoo a spus:

Elmar mi se pare logic ca fiecare sa mearga cu ce a fost in stare sa-si cumpere. Daca eu imi permit sa tin 2.5 litri sub capota tu nu ai decat sa te oftici ca nu poti fi la nivelul meu sau in loc sa te lamentezi ai putea sa-ti pui mintea la contributie si sa ajungi si tu la alt nivel! 

Sigur ...așa putea să fur ...așa cum fac mulți care merg cu astfel de mașini!:da

Cei care muncesc cu adevărat ...nu aruncă cu banii pe mașini scumpe!(bine, excluzând vre-o câțiva barosani ...care nu mai au ce face cu banii!)

Sau ...în unele cazuri ...aș putea s-o primesc cadou...de la seful! (barosanul):rege

Editat de elmar
Link spre comentariu
Vizitator viobio
Acum 15 minute, Alphsoo a spus:

Viorele, stau destul de bine cu logica, nu trotineta reprezinta pericolul ci tampitii ce le calaresc. Cum zice americanu, "guns don't kill people, people kill people"...

Elmar mi se pare logic ca fiecare sa mearga cu ce a fost in stare sa-si cumpere. Daca eu imi permit sa tin 2.5 litri sub capota tu nu ai decat sa te oftici ca nu poti fi la nivelul meu sau in loc sa te lamentezi ai putea sa-ti pui mintea la contributie si sa ajungi si tu la alt nivel! 

Corect, nu trotineta este de vină, de vină este hipsterul care o călărește, cum nici BMW nu este vinovat că bizonii nu semnalizează. Aia cu nivelul.... nu o înțeleg. 

Acum 32 minute, elmar a spus:

Șiigur ...doar fraierii merg cu toate giorsele ...nu!!!?:rade:

Asta, numai la noi se poartă ...și ține exclusiv de firea noastră invidiosă-snoabă !

Sa știi că mai conduc și Logan, Opel, WV, uneori. 

Link spre comentariu

Eu aș interzice închiriatul lor, așa s-ar împuțina numărul lor, nu au toți bani de ele... E o adevărată psihoză prin state... 

De când nu am mai râs asa, a... da.. de la Tom și Jerry:rade:

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
Vizitator viobio
Acum 10 minute, sesebe a spus:

Eu pe alea nu le numesc doamne. Poți sa le spui cum vrei dar nu doamne. 

Ce servici au și ce au "muncit" de în 5 maxim 10 ani de activitate în cimpul muncii pot să-și cumpere mașini de 50KEuro. Dacă ar fi fost de la tăticu și bunicu n-ar fi fost asa de multe pe străzi. 

Da, unele au muncit pt ele dar alea nu-și cumpăra tancuri noi ci second pt ca știu ce înseamnă să cistigi un ban, cinstit sau nu asta e partea a doua. 

Hai să nu generalizam, cunosc femei care câștigă 6000....20000 euro/lună ,  nu producătoare, femei cu școala și posturi cistigati pe bune, o mare parte din ele au mașini de pește 50000 euro, știi de ce? Multe gindesc că trebuie să te bucuri de viață, nu au o viata tocmai roz, au multe responsabilități la job, poate că își fac o fiță gen trăiește clipa, am spus mai sus că sunt unii oameni care la unele intilniri nu se pot duce cu orice mașină, sunt job-uri unde ai mașină ta personala sau de serviciu dar la unele intilniri  cu parteneri de afaceri te duci cu o mașină de clasă medie mare ( Skoda Superb, E class, seria 5, etc) cu șofer, stai pe bancheta din spate și aștepți să îți deschidă șoferul portiera, nu vorbesc din filme, vorbesc în știința de cauză. 

Link spre comentariu

Eee na...păi asta e afacerea momentului! A interzice asta înseamnă să te opui progresului!

Eu le-aș interzice să le inchireieze la toți cei care nu au carnet de conducere pentru așa ceva!

Mai ales pe cei care merg cu ele pe sosea...mulți dintre ei,fără să știe nici un fel de regulă de circulație!

Link spre comentariu
Vizitator viobio
Acum 6 minute, elmar a spus:

Aaa și ce vrei să zici !?? Că uneori îți mai revii!?:57

Nu, doar că mi-aș dori ca mulți romani să ajungă la un nivel de trai cit mai ridicat, unii ar trebui să se opereze de frustrare și prostie. 

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări