Vizitator viobio Postat Octombrie 1, 2019 Partajează Postat Octombrie 1, 2019 Acum 1 minut, Marele Savant a spus: io-te si o poza proaspata, de astazi! se vede si o persoana intr-o cascaraveta electrica cum asteapta la semafor! pare destul de clar ca vine de pe trotuar, nu de pe strada! Pe bune.... acele mijloace de transport pentru cei cu probleme locomotorii nu sunt nici un pericol, în primul rind sunt rare pe trotuar sau carosabil, au o viteză mică, sunt excepții. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Octombrie 1, 2019 Partajează Postat Octombrie 1, 2019 (editat) Acum 15 minute, elmar a spus: Nu cred că ești în temă cu tendințele...eu astăzi, am stat la un semafor ...și cum n-aveam ce face, am observat mașinile care treceau...o grămadă de domnițe (20-30 de ani) cu mașini mari! Eu zic, că sigur făceau ”naveta” de la servici acasă...deci, adio ecologie și grijă pentru mediu! Ai mașină mare ...ești pe val...nu!?Doar nu umbli ca toți sărăntocii, cu mașini mici, cu consum ”de zgârciog”!? Poate că unii au muncit pentru acele mașini sau nu se pot prezenta la anumite întâlniri cu un Logan sau WV B5 de cind trânca, dom prin ministru.... te-ai gândit la asta? În plus o mașină "mare" cum zici, este mai sigura decit o coajă de 750..900kg, în cazul unui accident, multe femei se gindesc și la asta. De ce nu vă dați cu o trotinetă? Nu electrică. Despte trotinetele electrice nici o părere? Editat Octombrie 1, 2019 de viobio Link spre comentariu
elmar Postat Octombrie 1, 2019 Partajează Postat Octombrie 1, 2019 Șiigur ...doar fraierii merg cu toate giorsele ...nu!!!? Asta, numai la noi se poartă ...și ține exclusiv de firea noastră invidiosă-snoabă ! Link spre comentariu
Alphsoo Postat Octombrie 1, 2019 Partajează Postat Octombrie 1, 2019 (editat) Viorele, stau destul de bine cu logica, nu trotineta reprezinta pericolul ci tampitii ce le calaresc. Cum zice americanu, "guns don't kill people, people kill people"... Elmar mi se pare logic ca fiecare sa mearga cu ce a fost in stare sa-si cumpere sau dupa cum il tine buzunarul. Daca eu imi permit sa tin 2.5 litri sub capota tu nu ai decat sa te oftici ca nu poti fi la nivelul meu sau in loc sa te lamentezi ai putea sa-ti pui mintea la contributie si sa ajungi si tu la alt nivel! Editat Octombrie 1, 2019 de Alphsoo Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 1, 2019 Partajează Postat Octombrie 1, 2019 Acum 38 minute, Faust2018 a spus: Asta și-a luat șobolan, bineînțeles diesel, să îl alerge Greta că topește ghețarii și nu mai au ursii polari pe unde să se plimbe. Era mai impunatoare aia mare neagra. Link spre comentariu
sesebe Postat Octombrie 1, 2019 Partajează Postat Octombrie 1, 2019 Acum 32 minute, elmar a spus: Nu cred că ești în temă cu tendințele...eu astăzi, am stat la un semafor ...și cum n-aveam ce face, am observat mașinile care treceau...o grămadă de domnițe (20-30 de ani) cu mașini mari! Eu zic, că sigur făceau ”naveta” de la servici acasă...deci, adio ecologie și grijă pentru mediu! Ai mașină mare ...ești pe val...nu!?Doar nu umbli ca toți sărăntocii, cu mașini mici, cu consum ”de zgârciog”!? Eu pe alea nu le numesc doamne. Poți sa le spui cum vrei dar nu doamne. Ce servici au și ce au "muncit" de în 5 maxim 10 ani de activitate în cimpul muncii pot să-și cumpere mașini de 50KEuro. Dacă ar fi fost de la tăticu și bunicu n-ar fi fost asa de multe pe străzi. Da, unele au muncit pt ele dar alea nu-și cumpăra tancuri noi ci second pt ca știu ce înseamnă să cistigi un ban, cinstit sau nu asta e partea a doua. Link spre comentariu
elmar Postat Octombrie 1, 2019 Partajează Postat Octombrie 1, 2019 (editat) Acum 17 minute, Alphsoo a spus: Elmar mi se pare logic ca fiecare sa mearga cu ce a fost in stare sa-si cumpere. Daca eu imi permit sa tin 2.5 litri sub capota tu nu ai decat sa te oftici ca nu poti fi la nivelul meu sau in loc sa te lamentezi ai putea sa-ti pui mintea la contributie si sa ajungi si tu la alt nivel! Sigur ...așa putea să fur ...așa cum fac mulți care merg cu astfel de mașini! Cei care muncesc cu adevărat ...nu aruncă cu banii pe mașini scumpe!(bine, excluzând vre-o câțiva barosani ...care nu mai au ce face cu banii!) Sau ...în unele cazuri ...aș putea s-o primesc cadou...de la seful! (barosanul) Editat Octombrie 1, 2019 de elmar Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Octombrie 1, 2019 Partajează Postat Octombrie 1, 2019 Acum 15 minute, Alphsoo a spus: Viorele, stau destul de bine cu logica, nu trotineta reprezinta pericolul ci tampitii ce le calaresc. Cum zice americanu, "guns don't kill people, people kill people"... Elmar mi se pare logic ca fiecare sa mearga cu ce a fost in stare sa-si cumpere. Daca eu imi permit sa tin 2.5 litri sub capota tu nu ai decat sa te oftici ca nu poti fi la nivelul meu sau in loc sa te lamentezi ai putea sa-ti pui mintea la contributie si sa ajungi si tu la alt nivel! Corect, nu trotineta este de vină, de vină este hipsterul care o călărește, cum nici BMW nu este vinovat că bizonii nu semnalizează. Aia cu nivelul.... nu o înțeleg. Acum 32 minute, elmar a spus: Șiigur ...doar fraierii merg cu toate giorsele ...nu!!!? Asta, numai la noi se poartă ...și ține exclusiv de firea noastră invidiosă-snoabă ! Sa știi că mai conduc și Logan, Opel, WV, uneori. Link spre comentariu
elmar Postat Octombrie 1, 2019 Partajează Postat Octombrie 1, 2019 Acum 4 minute, Faust2018 a spus: Sa știi că mai conduc și Logan, Opel, WV, uneori. Aaa și ce vrei să zici !?? Că uneori îți mai revii!? Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 1, 2019 Partajează Postat Octombrie 1, 2019 (editat) Eu aș interzice închiriatul lor, așa s-ar împuțina numărul lor, nu au toți bani de ele... E o adevărată psihoză prin state... De când nu am mai râs asa, a... da.. de la Tom și Jerry Editat Octombrie 1, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
Alphsoo Postat Octombrie 1, 2019 Partajează Postat Octombrie 1, 2019 Era vorba de Elmar si faptul ca se lamenteaza de fiecare data cand vine vorba de cei ce considera el ca ar avea un nivel de trai mai ridicat ca al lui, in cazul de fata fiind vorba de cei ce-si permit masini de teren… Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Octombrie 1, 2019 Partajează Postat Octombrie 1, 2019 Acum 10 minute, sesebe a spus: Eu pe alea nu le numesc doamne. Poți sa le spui cum vrei dar nu doamne. Ce servici au și ce au "muncit" de în 5 maxim 10 ani de activitate în cimpul muncii pot să-și cumpere mașini de 50KEuro. Dacă ar fi fost de la tăticu și bunicu n-ar fi fost asa de multe pe străzi. Da, unele au muncit pt ele dar alea nu-și cumpăra tancuri noi ci second pt ca știu ce înseamnă să cistigi un ban, cinstit sau nu asta e partea a doua. Hai să nu generalizam, cunosc femei care câștigă 6000....20000 euro/lună , nu producătoare, femei cu școala și posturi cistigati pe bune, o mare parte din ele au mașini de pește 50000 euro, știi de ce? Multe gindesc că trebuie să te bucuri de viață, nu au o viata tocmai roz, au multe responsabilități la job, poate că își fac o fiță gen trăiește clipa, am spus mai sus că sunt unii oameni care la unele intilniri nu se pot duce cu orice mașină, sunt job-uri unde ai mașină ta personala sau de serviciu dar la unele intilniri cu parteneri de afaceri te duci cu o mașină de clasă medie mare ( Skoda Superb, E class, seria 5, etc) cu șofer, stai pe bancheta din spate și aștepți să îți deschidă șoferul portiera, nu vorbesc din filme, vorbesc în știința de cauză. Link spre comentariu
elmar Postat Octombrie 1, 2019 Partajează Postat Octombrie 1, 2019 Eee na...păi asta e afacerea momentului! A interzice asta înseamnă să te opui progresului! Eu le-aș interzice să le inchireieze la toți cei care nu au carnet de conducere pentru așa ceva! Mai ales pe cei care merg cu ele pe sosea...mulți dintre ei,fără să știe nici un fel de regulă de circulație! Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Octombrie 1, 2019 Partajează Postat Octombrie 1, 2019 Acum 6 minute, elmar a spus: Aaa și ce vrei să zici !?? Că uneori îți mai revii!? Nu, doar că mi-aș dori ca mulți romani să ajungă la un nivel de trai cit mai ridicat, unii ar trebui să se opereze de frustrare și prostie. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 1, 2019 Partajează Postat Octombrie 1, 2019 Sunt destui, bosulică, care are carnet, ce faci cu ei!? Link spre comentariu
Postări Recomandate