Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Trotinetele electrice...... pericol în trafic

Vizitator viobio

Postări Recomandate

Acum 24 minute, sesebe a spus:

Cu politistul linga sau tocmai in lipsa lui?

Si cu politistul langa. Englezii au alta mentalitate fata de europeni, ai fi surprins sa vezi cum face mecanica englezul pe drumul public sau cum umbla cu sareta trasa de cai pe strazile din Londra!

Cat despre trotinetele electrice, ma deranjeaza exact atat cat ma deranjeaza o bicicleta, scutere sau motor. Faptul ca aceste trotinete sunt folosite de multi giboni fara minte e alta socoteala, dar si BMW ul e folosit de multi cocalari si nu am auzit pe nimeni sa ceara ca aceste masini sa fie interzise!

Editat de Alphsoo
Link spre comentariu
1 oră în urmă, sesebe a spus:

Cu politistul linga sau tocmai in lipsa lui?

Credeti au ba, din obisnuinta, in Londra am trecut exact prin fata unei masini de politie oprita la semafor. Am observat-o exact cind am ajuns in dreptul ei, m-am blocat si nu stiam incotro sa o iau. Politistul de la volan a zimbit si mi-a facut semn sa continuindrumul! Pe aici nu se cred mici Dumnezei! 

Link spre comentariu
Vizitator viobio
Acum 2 ore, Marele Savant a spus:

sigur nu e tocmai legal ce fac! in schimb, in tarile despre care vorbim nu apare acesta problema!

Apropo de circulatie, inca o chestie made in UK: pe aici se traverseaza intr-o veselie pe rosu, daca in momentul respectiv nu circula masini prin intersectia respectiva sau sint oprite! sau se traverseaza pe unde are omul nevoie! dar strict in situatia in care sub nici o forma nu este afectat traficul auto, deci nu sint masini care sa fie deranjate din trafic!

chestia asta am observat-o atit in orasele mari, inclusiv in capitala cit si in provincie!

Eeee.... nu este chiar așa... am fost și eu un UK de n ori, traversezi pe roșu pe barba ta, și în alte țări trece lumea pe roșu dacă mașina este la 200...300m. În Londra, după zona 3 sunt n intersecții cu semafoare dar nu este trafic intens, în zonele 0,1,2, nu am văzut pe nimeni să treacă pe rosu, pentru că este trafic intens. 

1 oră în urmă, Alphsoo a spus:

Si cu politistul langa. Englezii au alta mentalitate fata de europeni, ai fi surprins sa vezi cum face mecanica englezul pe drumul public sau cum umbla cu sareta trasa de cai pe strazile din Londra!

Cat despre trotinetele electrice, ma deranjeaza exact atat cat ma deranjeaza o bicicleta, scutere sau motor. Faptul ca aceste trotinete sunt folosite de multi giboni fara minte e alta socoteala, dar si BMW ul e folosit de multi cocalari si nu am auzit pe nimeni sa ceara ca aceste masini sa fie interzise!

Este maximă asta cu BMW! A dracu logică..... 

Link spre comentariu
Vizitator viobio
Acum 43 minute, RST a spus:

Detin si eu un BMW....nu stiam ca detinerea ma scoate automat din randul lumii. Ca gibon, ma plimb si eu pe unde se permite gibonilor....si fac tot cam ce fac gibonii, alaturi de alte animale, care se vad in prima poza. 

bmw1.thumb.jpg.f46731689b25970beb5da09899269018.jpg

bmw2.thumb.jpg.5a9e08b3e5d71ad61bfec9205a3296d9.jpg

Marca asta este blamată excesiv de mulți, toate mărcile de mașini au fani mai timpiti sau oameni normali. Acum să nu își mai cumpere nimeni BMW pentru că există unii posesori, în special puști cordiți care au o coajă de BMW 320d, pe bune? Faza este că mulți nu știu că sunt n mașini care bat la cur o coajă seria 3 la toate capitolele, inclusiv demaraj. 

Ca fapt divers, sunt fan BMW, am avut pe vremuri un 316 rechin, și un E34 520i - cea mai bună mașină pe care am avut-o,  ultimul a fost un 330xi. 

De trei luni conduc zilnic o Kia Sportage GTLine :rade:

Link spre comentariu
Vizitator viobio
Acum 8 minute, Alexppk a spus:

Asta nu e masina de dama? :rade:

Hai mă...... cind o să fii însurat să știi că nu faci numai ce vrei tu. :95 .  

Pe bune.... este de damă? Că nu mai ies cu ea. 

Iulian și-a luat Tucson, să îi spui că este de damă. :rade:

IMG_20190731_140146.jpg

Editat de viobio
Link spre comentariu
Acum 11 minute, Faust2018 a spus:

Pe bune.... este de damă? Că nu mai ies cu ea. 

IMG_20190731_140146.jpg

Daca iti zice unul ca masina este de dama, gata il crezi pe cuvant de pionier?

Damele prefera in general masini mici (fa un sondaj vizual si ai sa vezi). Ca sunt unele care se urca si in X6 sau in Q7  nu inseamna ca alea sunt masini de dama.

Masina chiar aata super fain. Daca eram insa in locul tau mi-o luam  ori alba ori neagra (nemetalizat bineinteles). Nu are rost sa faci apoplexie cand ti-o gasesti zgariata in parcare la supermarket. 

Link spre comentariu
Vizitator viobio
Acum 13 minute, adrian_pic a spus:

Daca iti zice unul ca masina este de dama, gata il crezi pe cuvant de pionier?

Damele prefera in general masini mici (fa un sondaj vizual si ai sa vezi). Ca sunt care se urca si in X6 sau in Q7  nu inseamna ca alea sunt masini de dama.

Masina chiar aata super fain. Daca eram insa in locul tau mi-o luam  ori alba ori neagra (nemetalizat bineinteles). Nu are rost sa faci apoplexie cand ti-o gasesti zgariata in parcare la supermarket. 

Arată urit neagră sau albă, bleahhhh.

Asta este pentru Alexppk

A zis Iulian că te sparge.... Duminica. 

Îl las intai pe Iulian, apoi finala o dau eu :d

Bă știi de glumă..... că nu îți mai dau trafuri. 

Asta și-a luat șobolan, bineînțeles diesel, să îl alerge Greta că topește ghețarii și nu mai au ursii polari pe unde să se plimbe. 

IMG-20190911-WA0003.jpg

Editat de viobio
Link spre comentariu
Acum 6 minute, adrian_pic a spus:

Damele prefera in general masini mici 

Nu cred că ești în temă cu tendințele...eu astăzi, am stat la un semafor ...și cum n-aveam ce face, am observat mașinile care treceau...o grămadă de domnițe (20-30 de ani) cu mașini mari! Eu zic, că sigur făceau ”naveta” de la servici acasă...deci, adio ecologie și grijă pentru mediu!:rade:

Ai mașină mare ...ești pe val...nu!?Doar nu umbli ca toți sărăntocii, cu mașini mici, cu consum ”de zgârciog”!?:57

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări